Gridiron Gang – Echipa de încredere (2006) online subtitrat

Gridiron Gang – Echipa de încredere (2006) online subtitrat
Titlul original:  

Gridiron Gang – Echipa de încredere (2006) online subtitrat


Categoria:  Actiune
Adaugat pe : 27/09/2014
Uploader :  Joker   
Tara : Romania
Comentarii: 0
Licenta:
Vizualizari:  1006
Rating:  

Descriere : Gridiron Gang spune emoţionanta poveste a unui gardian la o închisoare pentru delincvenţi juvenili, Sean Porter (Dwayne Johnson), care, împreună cu un alt gardian, Malcolm Moore (Xzibit), transformă un grup de condamnaţi într-o echipă de fotbal în doar patru săptămâni. Luptând cu rivalităţile specifice bandelor şi cu ura dintre colegii săi de echipă, Porter dă câteva lecţii (şi învaţă şi el câteva), în timp ce puştii învaţă ceea ce înseamnă respectul de sine şi responsabilitatea. Într-o lume în care 75% dintre delincvenţii juvenili revin în închisoare sau au parte de un sfârşit violent pe stradă, Porter şi Moore se confruntă cu piedici aparent de nedepăşit. Nimeni nu vrea să joace împotriva unor criminali condamnaţi, dar după un efort susţinut şi o fărâmă de inspiraţie, Porter şi echipa lui ajung să lupte pentru propria lor izbăvire şi pentru o a doua şansă. Inspirat dintr-o întâmplare adevărată, Gridiron Gang este o dovadă vie a faptului că orice om poate lupta pentru destinul său şi că membrii aparent fără speranţă ai societăţii îşi pot schimba vieţile.Dwayne Johnson, filme 2006, filme crima, filme drama, filme sport, L. Scott Caldwell, Phil Joanou, Xzibit Etichete : filme drama, filme crima, Phil Joanou, L. Scott Caldwell, filme 2006, filme sport, Dwayne Johnson, xzibit
Vizioneaza Gridiron Gang – Echipa de încredere (2006) online subtitrat

Server 1

Server 2

Server 3

Din aceasi categorie cu filmul Gridiron Gang – Echipa de încredere (2006) online subtitrat fac parte di urmatoarele
/_ld/28/75906456.jpg

Neighbors – Vecini de coşmar (2014) online subtitrat

Adaugat :  10/06/2014
Comentarii :  0
Categoria :  Comedie
Rating:  

Descriere :

Viaţa unui tip cât se poate de normal, care nu doreşte decât să aibă parte de linişte în propriul cămin, este dată peste cap atunci când, în casa de vizavi se mută sediul unei frăţii ai cărei membri sunt scăpaţi de sub control şi nu se dau înapoi de la nicio distracţie şi farsă. Comportamentul mitocănesc şi extravagant al unuia dintre liderii frăţiei, care se crede un mascul alfa căruia i se permite orice, îi va cauza probleme vecinului paşnic, care nu ştie cum să ia atitudine pentru a-şi proteja intimitatea.


106022
Vezi Film
/_ld/24/46084119.jpg

Transformers 4 Age of Extinction Online Subtitrat

Adaugat :  29/03/2014
Comentarii :  2
Categoria :  Actiune
Rating:  

Descriere :

Transformers Age of Extinction online subtitrat in romana este un titlu interesant si nu stiu daca va fi ultimul film din aceasta serie de succes. Un mecanic si fiica sa fac o descoperire care le aduce pe capul lor atat pe Autoboti si pe Decepticoni, dar si pe un oficial al guvernului destul de paranoic.


82799
Vezi Film
/_ld/61/03385542.jpg

The Flash sezonul 4 episodul 2 online subtitrat

Adaugat :  04/02/2018
Comentarii :  0
Categoria :  Seriale
Rating:  

Descriere : Vizioneaza online subtitrat The Flash sezonul 4 episodul 2 online subtitrat. Urmareste online The Flash sezonul 4 episodul 2 in romana. Urmariti aici pe site serialul The Flash sezonul 4 episodul 2 online subtitrat in limba romana . Vizionati aici pe site, The Flash sezonul 4 episodul 2 online gratuit cu subtitrare. The Flash sezonul 4 episodul 21 online subtitrat integral in limba romana. HindiLover The Flash sezonul 4 episodul 2 online subtitrat.Vizionare Placuta

43992
Vezi Film
/_ld/5/08191659.png

Pariu cu Viata Sezon 01 Episod 13 - Editie Speciala "Craciun" Final Sezon

Adaugat :  22/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Pariu cu viata
Rating:  

Descriere :

Se apropia Crăciunul ,iar Ioana, doamna Mara și domnul Gică îl priveau pe Andrei cu multă tristețe. Printr-un miracol, Ioana a fost dusă în lumea unde ea a stat cu mama ei, Mara ,iar Andrei cu tatăl său, Gică. Până la urmă, s-a întors în lumea reală, văzând că Andrei nu a pierit.Doctorul credea că Andrei n-o să mai trăiască, străduindu-se să facă tot posibilul să-l readucă la viață.


28070
Vezi Film
Păreri despre filmul Gridiron Gang – Echipa de încredere (2006) online subtitrat
Despre filmul Gridiron Gang – Echipa de încredere (2006) online subtitrat
Total comentarii : 0
avatar