Bine ai venit !!! poti folosi like-ul daca vrei sa fi la zi cu !!!Filmele noi ONLINE GRATUITE!!

Powered By Ic3
INCHIDE PENTRU A CONTINUA
Urmareste Comedie Big Momma’s House 2 Online Subtitrat - - Vizioneaza Filme Pe Net Seriale si Programe tv in calitate

Big Momma’s House 2 Online Subtitrat

Big Momma’s House 2 Online Subtitrat
Titlul original:  

Big Momma’s House 2 Online Subtitrat


Categoria:  Comedie
Adaugat pe : 27/09/2014
Uploader :  Joker   
Tara : Romania
Comentarii: 0
Licenta:
Vizualizari:  6108
Rating:  

Descriere : 2000′s Big Momma’s House a fost o surpriza lovit în vară în cazul în care nu am putut opri din râs o dată ce am cumparat filmul pe DVD. Dar un lucru Nu-mi place despre filme mai comedie este atunci când încearcă să aducă pe sechele, multe dintre care iau o lungă perioadă de timp pentru a dezvolta în cazul în care după un timp majoritatea fanilor, care au aclamat pentru aceste personajele încep să-şi piardă legătura lor şi trece la filme mai bine. Premisa de Big Momma’s House 2 implică Martin Lawrence relua rolul lui Malcolm. El a luat deja fata (Nia Long), de la primul film în care fiul ei este Trent-l accepta, deoarece este în acelaşi timp, în acelaşi timp jenat că Malcolm este îmbrăcat în mascotele stupide în liceu pentru a promova de siguranţă. Dar acum agent sub acoperire în cazul în concediat de la slujba unde aude o conversaţie care implică un computer geek pe punctul de a fi ucis excepţia cazului în care el face ceva despre el. Malcolm Dons costum Coana Mare şi merge în ca o dădacă. Pentru a fi sincer cu tine, filmul a fost foarte greu pentru mine să ţină pasul. Nu o dată am râs, spre deosebire de primul film în cazul în care doar a încercat să greu pentru a fi la fel ca originalul. Acasa la coana mare,acasa la coana mare 2 online subtitrat,acasa la coana mare 2 film online subtitrat,acasa la coana mare 3 online subtitrat,coana mare 2 online subtitrat,coana mare 2,coana mare 2,film coana mare,big momma 2 online subtitrat,big momma\s house 2 online subtitrat Etichete : acasa la coana mare 2 film online s, coana m, acasa la coana mare 3 online subtit, acasa la coana mare 2 online subtit, Acasa la coana mare
Vizioneaza Big Momma’s House 2 Online Subtitrat

Server 1

Din aceasi categorie cu filmul Big Momma’s House 2 Online Subtitrat fac parte di urmatoarele
/_ld/28/75906456.jpg

Neighbors – Vecini de coşmar (2014) online subtitrat

Adaugat :  10/06/2014
Comentarii :  0
Categoria :  Comedie
Rating:  

Descriere :

Viaţa unui tip cât se poate de normal, care nu doreşte decât să aibă parte de linişte în propriul cămin, este dată peste cap atunci când, în casa de vizavi se mută sediul unei frăţii ai cărei membri sunt scăpaţi de sub control şi nu se dau înapoi de la nicio distracţie şi farsă. Comportamentul mitocănesc şi extravagant al unuia dintre liderii frăţiei, care se crede un mascul alfa căruia i se permite orice, îi va cauza probleme vecinului paşnic, care nu ştie cum să ia atitudine pentru a-şi proteja intimitatea.


105920
Vezi Film
/_ld/24/46084119.jpg

Transformers 4 Age of Extinction Online Subtitrat

Adaugat :  29/03/2014
Comentarii :  2
Categoria :  Actiune
Rating:  

Descriere :

Transformers Age of Extinction online subtitrat in romana este un titlu interesant si nu stiu daca va fi ultimul film din aceasta serie de succes. Un mecanic si fiica sa fac o descoperire care le aduce pe capul lor atat pe Autoboti si pe Decepticoni, dar si pe un oficial al guvernului destul de paranoic.


82714
Vezi Film
/_ld/61/03385542.jpg

The Flash sezonul 4 episodul 2 online subtitrat

Adaugat :  04/02/2018
Comentarii :  0
Categoria :  Seriale
Rating:  

Descriere : Vizioneaza online subtitrat The Flash sezonul 4 episodul 2 online subtitrat. Urmareste online The Flash sezonul 4 episodul 2 in romana. Urmariti aici pe site serialul The Flash sezonul 4 episodul 2 online subtitrat in limba romana . Vizionati aici pe site, The Flash sezonul 4 episodul 2 online gratuit cu subtitrare. The Flash sezonul 4 episodul 21 online subtitrat integral in limba romana. HindiLover The Flash sezonul 4 episodul 2 online subtitrat.Vizionare Placuta

43931
Vezi Film
/_ld/5/08191659.png

Pariu cu Viata Sezon 01 Episod 13 - Editie Speciala "Craciun" Final Sezon

Adaugat :  22/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Pariu cu viata
Rating:  

Descriere :

Se apropia Crăciunul ,iar Ioana, doamna Mara și domnul Gică îl priveau pe Andrei cu multă tristețe. Printr-un miracol, Ioana a fost dusă în lumea unde ea a stat cu mama ei, Mara ,iar Andrei cu tatăl său, Gică. Până la urmă, s-a întors în lumea reală, văzând că Andrei nu a pierit.Doctorul credea că Andrei n-o să mai trăiască, străduindu-se să facă tot posibilul să-l readucă la viață.


27916
Vezi Film
Păreri despre filmul Big Momma’s House 2 Online Subtitrat
Despre filmul Big Momma’s House 2 Online Subtitrat
Total comentarii : 0
avatar