Bine ai venit !!! poti folosi like-ul daca vrei sa fi la zi cu !!!Filmele noi ONLINE GRATUITE!!

Powered By Ic3
INCHIDE PENTRU A CONTINUA
Big Momma’s House 2 Online Subtitrat - Comedie - Filme Seriale Online gratis subtitrate in romana

Big Momma’s House 2 Online Subtitrat

Big Momma’s House 2 Online Subtitrat
Titlul original:  

Big Momma’s House 2 Online Subtitrat


Categoria:  Comedie
Adaugat pe : 27/09/2014
Uploader :  Joker   
Tara : Romania
Comentarii: 0
Vizualizari:  5972
Rating:  

Descriere : 2000′s Big Momma’s House a fost o surpriza lovit în vară în cazul în care nu am putut opri din râs o dată ce am cumparat filmul pe DVD. Dar un lucru Nu-mi place despre filme mai comedie este atunci când încearcă să aducă pe sechele, multe dintre care iau o lungă perioadă de timp pentru a dezvolta în cazul în care după un timp majoritatea fanilor, care au aclamat pentru aceste personajele încep să-şi piardă legătura lor şi trece la filme mai bine. Premisa de Big Momma’s House 2 implică Martin Lawrence relua rolul lui Malcolm. El a luat deja fata (Nia Long), de la primul film în care fiul ei este Trent-l accepta, deoarece este în acelaşi timp, în acelaşi timp jenat că Malcolm este îmbrăcat în mascotele stupide în liceu pentru a promova de siguranţă. Dar acum agent sub acoperire în cazul în concediat de la slujba unde aude o conversaţie care implică un computer geek pe punctul de a fi ucis excepţia cazului în care el face ceva despre el. Malcolm Dons costum Coana Mare şi merge în ca o dădacă. Pentru a fi sincer cu tine, filmul a fost foarte greu pentru mine să ţină pasul. Nu o dată am râs, spre deosebire de primul film în cazul în care doar a încercat să greu pentru a fi la fel ca originalul. Acasa la coana mare,acasa la coana mare 2 online subtitrat,acasa la coana mare 2 film online subtitrat,acasa la coana mare 3 online subtitrat,coana mare 2 online subtitrat,coana mare 2,coana mare 2,film coana mare,big momma 2 online subtitrat,big momma\s house 2 online subtitrat Etichete : acasa la coana mare 2 film online s, coana m, acasa la coana mare 3 online subtit, acasa la coana mare 2 online subtit, Acasa la coana mare
Vizioneaza Big Momma’s House 2 Online Subtitrat

Server 1

Sar putea sa iti placa si
/_ld/28/75906456.jpg

Neighbors – Vecini de coşmar (2014) online subtitrat

Adaugat :  10/06/2014
Comentarii :  0
Categoria :  Comedie
Rating:  

Descriere :

Viaţa unui tip cât se poate de normal, care nu doreşte decât să aibă parte de linişte în propriul cămin, este dată peste cap atunci când, în casa de vizavi se mută sediul unei frăţii ai cărei membri sunt scăpaţi de sub control şi nu se dau înapoi de la nicio distracţie şi farsă. Comportamentul mitocănesc şi extravagant al unuia dintre liderii frăţiei, care se crede un mascul alfa căruia i se permite orice, îi va cauza probleme vecinului paşnic, care nu ştie cum să ia atitudine pentru a-şi proteja intimitatea.


105708
Vezi Film
/_ld/55/64394966.jpg

UCluj - Steaua bucuresti online stream

Adaugat :  24/09/2015
Comentarii :  0
Categoria :  Tv Online
Rating:  

Descriere : UCluj - Steaua Bucuresti online stream,UCluj - Steaua Bucuresti,UCluj - Steaua Bucurestionline,UCluj - Steaua Bucuresti cupa romaniei,UCluj - Steaua Bucuresti 2015,UCluj - Steaua Bucuresti stream.UCluj - Steaua Bucuresti live,UCluj - Steaua Bucuresti cupa romaniei stream,UCluj - Steaua Bucuresti cupa romaniei live,UCluj - Steaua Bucuresti cupa romaniei online

99958
Vezi Film
/_ld/24/46084119.jpg

Transformers 4 Age of Extinction Online Subtitrat

Adaugat :  29/03/2014
Comentarii :  2
Categoria :  Actiune
Rating:  

Descriere :

Transformers Age of Extinction online subtitrat in romana este un titlu interesant si nu stiu daca va fi ultimul film din aceasta serie de succes. Un mecanic si fiica sa fac o descoperire care le aduce pe capul lor atat pe Autoboti si pe Decepticoni, dar si pe un oficial al guvernului destul de paranoic.


82526
Vezi Film
/_ld/5/08191659.png

Pariu cu Viata Sezon 01 Episod 13 - Editie Speciala "Craciun" Final Sezon

Adaugat :  22/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Pariu cu viata
Rating:  

Descriere :

Se apropia Crăciunul ,iar Ioana, doamna Mara și domnul Gică îl priveau pe Andrei cu multă tristețe. Printr-un miracol, Ioana a fost dusă în lumea unde ea a stat cu mama ei, Mara ,iar Andrei cu tatăl său, Gică. Până la urmă, s-a întors în lumea reală, văzând că Andrei nu a pierit.Doctorul credea că Andrei n-o să mai trăiască, străduindu-se să facă tot posibilul să-l readucă la viață.


27574
Vezi Film
Informatii
Total comentarii : 0
avatar