Bine ai venit !!! poti folosi like-ul daca vrei sa fi la zi cu !!!Filmele noi ONLINE GRATUITE!!


Powered By Fuzzy
INCHIDE PENTRU A CONTINUA
O NOUA VIATA EPISODUL 41 - O Viata Noua - Filme Online Subtitrate Gratis - Filme Online
Bine Aiti Venit Pe Cel Mai Tare Site. La noi Gasesti Orce Cauti Tu! Cinema La Tine Acasa Va Dorim Vizionare Placuta!!! Data:
 • The Expendables 3 (2014) Eroi de sacrificiu 3 Online Subtitrat
 • Dominion Sezonul 1 Episodul 6 Online Subbtitrat
 • Sector 4 Extraction 2014 film online subtitrat
 • The Amazing Spider-Man 2 2014 film online subtitrat
 • The Expendables 3 (2014) Eroi de sacrificiu 3 Online Subtitrat

  Categori: Actiune
  Data: 2014-07-25
  Uploader: Balamuc
  Vizualizari: 150
  Comentarii: 0
  Rating: 0.0

  Scurtă descreire:

  Barney (Sylvester Stallone), Christmas (Jason Statham) şi restul echipei ajung faţă în faţă cu Conrand Stonebanks (Gibson), cel care, alături de Barney, a fondat grupul în urmă cu mai mulţi ani. Sonebanks a devenit cu timpul un traficant de arme fără scrupule, un personaj pe care Barney s-a văzut obligat să îl elimine definitiv... cel puţin aşa a crezut că a făcut. Sonebanks a înşelat moartea, iar acum şi-a făcut o misiune din a pune el capăt existenţei grupului Eroilor de Sacrificiu. Doar că Barney are alte planuri. Acesta decide că trebuie să lupte împotriva "vechiului" cu "noul" şi aduce în echipă şi membri mai tineri, mai iuţi, mai pricepuţi în noile tehnologii. Ultima misiune a lor devine o confruntare între "şcoala veche" şi experţii în tehnologie ai grupului.

 • Dominion Sezonul 1 Episodul 6 Online Subbtitrat

  Categori: Seriale
  Data: 2014-07-25
  Uploader: Balamuc
  Vizualizari: 53
  Comentarii: 0
  Rating: 0.0

  Scurtă descreire:

  Dominion Sezonul 1 Episodul 6 Online, film online DVDRip, subtitrat în Engleza (momentan) Dominion este un serial american de acţiune supranaturală, creat de Vaun Wilmott, care are la bază lungmetrajul Legion, din 2010, semnat de Peter Shink şi Scott Stewart. Acţiunea îl urmăreşte pe Alex Lannen (interpretat de Christopher Egan), un tânăr soldat rebel care realizează că are improbabilele calităţi ale unui salvator al umanităţii.
 • Sector 4 Extraction 2014 film online subtitrat

  Categori: Actiune
  Data: 2014-07-25
  Uploader: Balamuc
  Vizualizari: 64
  Comentarii: 0
  Rating: 0.0

  Scurtă descreire:

  O trupa de elita de mercenari este prinsă în spatele liniilor inamice și lăsată să moară. Când liderul misiunea lor scapă sfâșiat de războiul din Sectorul 4, el promite să se întoarcă, avand o singura vorba "Nimeni nu trebuie lasat in urma"
 • The Amazing Spider-Man 2 2014 film online subtitrat

  Categori: Actiune
  Data: 2014-07-25
  Uploader: Balamuc
  Vizualizari: 22
  Comentarii: 0
  Rating: 0.0

  Scurtă descreire:

  La un an de la lupta sa cu Şopârla, Peter Parker are o viaţă plină pe care şi-o împarte între eliminarea infractorilor şi timpul acordat iubitei sale, Gwen. Peter nu a uitat de promisiunea făcută tatălui lui Gwen, aceea de a sta departe de fiica lui, însă pur şi simplu este o promisiune pe care nu o poate respecta. Lucrurile vor lua o turnură dramatică pentru ei când intră în scenă un nou villain, Electro, iar Peter descoperă alte şi alte detalii legate de trecutul misterios al familiei sale, The Amazing Spider-Man 2 2014 (Uimitorul Om-Paianjen 2)Peter Parker (Andrew Garfield) continuă să lupte împotriva criminalităţii ca Omul Păianjen, urmărindu-l şi capturându-l pe Aleksei Sytsevich (Paul Giamatti), care a încercat să fure un camion ce conţine nişte flacoane de plutoniu. În timpul urmăririi, Omul Păianjen îl salvează pe angajatul companiei Oscorp Industries, Max Dillon (Jamie Foxx). Pe când vorbea la telefon cu Gwen Stacy (Emma Stone), Peter are o viziune cu răposatul ei tată, Căpitanul George Stacy, reamintindu-i despre o promisiune pe care a făcut-o de-a sta departe de Gwen. După aceea, el se întâlneşte cu Gwen la ceremonia de absolvire a liceului şi se sărută, dar chiar şi aşa insistă că trebuie să respecte promisiunea faţă de tatăl ei, astfel că pune capăt relaţiei. Prietenul din copilărie al lui Peter, Harry Osborn (Dane DeHaan), se întoarce la New York pentru a-şi vizita tatăl bolnav în fază terminală, Norman (Chris Cooper), CEO al Oscorp Industries. Norman îi explică fiului său că boala lui este ereditară, iar Harry se află la vârsta când apar primele simptome. Înainte de-a muri, el îi dă lui Harry un mic dispozitiv în care se află munca sa de-o viaţă. A doua zi, Norman moare şi Harry devine noul CEO al companiei. Crezând că de acum ei sunt prieteni, Max dezvoltă o obsesie faţă de Omul Păianjen. Dorind să facă nişte lucrări de întreţinere la laboratorul Oscorp, el îşi pierde echilibrul şi cade într-un acvariu cu ţipari folosiţi pentru experimente. Electricitatea care trece prin corpul său îl face să sufere nişte mutaţii care-l transformă într-un adevărat generator electric uman. Între timp, Peter încearcă să menţină o relaţie de prietenie cu Gwen, dar aceasta îi spune că se mută în Anglia pentru a-şi continua studiile. Înainte de-a putea discuta pe îndelete despre acest subiect, Max hoinăreşte prin Times Square şi cauzează accidental o pană de curent. Primele simptome ale bolii lui Harry încep să apară şi foloseşte dispozitivul pe care i l-a oferit tatăl lui deducând că sângele lui Spider-Man l-ar putea salva, aşa că încearcă tot ce poate pentru a-l obţine.

Ultimile filme adăugate

Filme online
Principală » Filmele » O Viata Noua

Priveşte filmul O NOUA VIATA EPISODUL 41
Încărcat de
Urcat de: Balamuc
Comentarii
Comentarii (0)
Vizualizări
Vizualizări: 4166
Data
Data: 2014-07-26
Taguri
O viata noua Episodul 41 online, O viata noua ep 41, O viata noua Episodul 41, O viata noua Ep 41 online
Genul: O Viata Noua

O NOUA VIATA EPISODUL 41


Server 1

Server 2

Server 3

Categoria:
Comentarii: 0
La Data: 2014-07-26
Tara: Ro
Uploader: Vizitator
Views: 4166
Comenteaza filmul O NOUA VIATA EPISODUL 41 pe chat mai jos
Pentru a asculta radio trebuie sa apesi butonul Volum
Total comentarii: 0

Spune parerea ta despre film

Numele dvs:*
Al dvs E-Mail:*
Codul *: