Bine ai venit !!! poti folosi like-ul daca vrei sa fi la zi cu !!!Filmele noi ONLINE GRATUITE!!


Powered By Fuzzy
INCHIDE PENTRU A CONTINUA
ROMANII AU TALENT SEZONUL 4. VINERI, 21 FEBRUARIE 2014 DE LA 20:30 - Romanii au Talent - Filme Online Subtitrate Gratis - Filme Online

Bine Ati Venit Pe Cel Mai Tare Site. La noi Gasesti Orce Cauti Tu! Cinema La Tine Acasa Va Dorim Vizionare Placuta!!! Data:
 • Spartacus: Razbunarea EPISODUL 9
 • Zile De Vara EPISODUL 9 ONLINE Subtitrat HD
 • Mariaj de Vegas ONLINE Subtitrat HD
 • S-a Furat Un Tren 1 2 3 ONLINE Subtitrat
 • Spartacus: Razbunarea EPISODUL 9

  Categori: Seriale
  Data: 2014-08-29
  Uploader: 4kss80
  Vizualizari: 591
  Comentarii: 0
  Rating: 0.0

  Scurtă descreire:

  Spartacus: Razbunarea EPISODUL 9 ONLINE SUBTITRAT HD. Spartacus: Răzbunarea (Spartacus: Vengeance) este un mini-serial de televiziune care a avut premiera la 21 ianuarie 2011 pe canalul Starz TV. Două săptămâni au trecut de la evenimentele care au avut loc la casa lui Batiatus. Spartacus cu ei gladiatori fost adăugate, și toți sclavii de partea cauzei sale, continuă să creeze haos în țară în jurul orașului de Capua, învingându toate mercenari angajați de către tineri Sepius, văr al magistratului Sesto - au murit în masacrul de Spartacus - chiar dacă încep pentru a vedea primele probleme legate de viață, și de personalitatea puternică a Spartacus, Crixus și Aagron, văzute ca puncte de referință de toate, dar rebelii conduși de sentimente diferite. Chel venit la Roma cu pretorului, dar în ciuda ochii mari și scopul pentru alte scopuri, Senatul roman ar avea nevoie de el pentru a reveni la Capua cu soldații săi pentru a rezolva problemele legate de sclav condus de el în sol Roman și restabili ordinea în republică. Astfel, încă o dată în Capua, forțând Ilithyia soția lui să-l urmeze. După ce în Capua, ia în stăpânire casa veche de Batiatus, datorită locației sale strategice în oraș. Printre ruinele casei, a constatat, spre uimirea lor, Lucrethia, soția lui Batiatus, a supraviețuit în mod miraculos masacrului. 

 • Zile De Vara EPISODUL 9 ONLINE Subtitrat HD

  Categori: Seriale
  Data: 2014-08-29
  Uploader: Balamuc
  Vizualizari: 324
  Comentarii: 0
  Rating: 0.0

  Scurtă descreire:

  Zile De Vara EPISODUL 9 Disney Channel Romania anunţă lansarea unui nou serial de comedie, Zile de vară, pe 18 august, la ora 15:15. Serialul relatează povestea a patru tinere, Dana, Eleanor, Tamara şi Daffy, care au locuit în aceeaşi cladire din Tel Aviv de când erau în clasa I, și care au jurat că vor rămâne prietene pe veci. Dar în vacanța de vară, când fetele implinesc 15-16 ani, Dana se mută în Italia. Iar pentru a rămâne în legătură cu ea, Eleanor, Daffy si Tamara intră zilnic pe Internet și o includ pe Dana în aventurile lor amuzante de vară. Cele trei fete plănuiesc de asemenea să lucreze pentru a strânge bani să o viziteze în Milano în ultima săptămâna de vacanță. Dar atunci când vine momentul să plece, oare vor reuși fetele să depășească obstacolele care pun în pericol prietenia lor de-o viață? Protagonistele serialului sunt frumoase, talentate, la modă și cu opinii puternice. De-a lungul episoadelor, prietenia lor este pusă la încercare de multe ori pe măsură ce se transformă din adolescente în tinere și descoperă că au multe de învățat una despre alta.
 • Mariaj de Vegas ONLINE Subtitrat HD

  Categori: Comedie
  Data: 2014-08-29
  Uploader: Balamuc
  Vizualizari: 388
  Comentarii: 0
  Rating: 0.0

  Scurtă descreire:

  Mariaj de Vegas ONLINE Subtitrat HD Joy (Cameron Diaz) şi Jack (Ashton Kutcher), care până nu demult n-aveau habar de existenţa celuilalt, se trezesc într-o dimineaţă căsătoriţi, după o noapte de dezmăţ în Las Vegas. După ciorba de potroace de rigoare, cei doi îşi dau seama că au câştigat o imensă sumă de bani într-un cazino şi că trebuie să o împartă cumva înainte de a-şi vedea fiecare de viaţa lui. Lucru deloc simplu de realizat.
 • S-a Furat Un Tren 1 2 3 ONLINE Subtitrat

  Categori: Actiune
  Data: 2014-08-29
  Uploader: Balamuc
  Vizualizari: 403
  Comentarii: 0
  Rating: 0.0

  Scurtă descreire:

  S-a Furat Un Tren 1 2 3 ONLINE Subtitrat O garnitură de metrou din New York este deturnată de un grup de bandiţi care ameninţă să omoare toţi pasagerii dacă în interval de o oră nu primesc suma de 10 milioane de dolari. Tensiunea sporeşte pe măsură ce autorităţile se dovedesc incapabile să reacţioneze. Şeful Poliţiei Transporturi se reîntâlneşte cu fosta sa parteneră pentru a negocia cu răpitorii în timpul tot mai scurt rămas până când vor începe crimele.

Ultimile filme adăugate

Filme online
Principală » Filmele » Romanii au Talent

Priveşte filmul ROMANII AU TALENT SEZONUL 4. VINERI, 21 FEBRUARIE 2014 DE LA 20:30
Încărcat de
Urcat de: Balamuc
Comentarii
Comentarii (0)
Vizualizări
Vizualizări: 1474
Data
Data: 2014-08-30
Taguri
episodul 2 romanii au talent sezonu, Episoade, românii au talent sezonul 4 episodu, romanii au talent online, Romanii au talent episodul 2
Genul: Romanii au Talent

ROMANII AU TALENT SEZONUL 4. VINERI, 21 FEBRUARIE 2014 DE LA 20:30


Sever 1 Partea 1

Sever 1 Partea 2

Sever 1 Partea 3

Sever 1 Partea 4

Server 2 ,Partea 1

Server 2 ,Partea 2

Server 2 ,Partea 3

Server 2 ,Partea 4

Descriere : Romanii au talent Sezonul 4. Vineri, 21 februarie 2014 de la 20:30 in direct pe ProTv......
Comentarii: 0
La Data: 2014-08-30
Tara: Ro
Uploader: Vizitator
Views: 1474

Tag-uri: episodul 2 romanii au talent sezonu, Episoade, românii au talent sezonul 4 episodu, romanii au talent online, Romanii au talent episodul 2

Comenteaza filmul ROMANII AU TALENT SEZONUL 4. VINERI, 21 FEBRUARIE 2014 DE LA 20:30 pe chat mai jos
Pentru a asculta radio trebuie sa apesi butonul Volum
Total comentarii: 0

Spune parerea ta despre film

Numele dvs:*
Al dvs E-Mail:*
Codul *: