/_ld/58/19032488.jpg

Mercury Plains

Adaugat :  06/02/2016
Comentarii :  0
Categoria :  Actiune
Rating:  

Descriere :

Filmul spune povestea lui Mitch, un tanar tulburat si instabil. Tocmai a fost eliberat din inchisoare si jura ca va face tot ce ii sta in putere sa isi schimbe viata in bine. Insa, intr-o seara, intr-un bar, Mitch este abordat de un barbat ce se prezinta drept Capitanul. Are pentru el o oferta tentanta: ii va da 5000$ cu conditia sa se alature echipei sale de mercenari, echipa antrenata sa elimine cartelurile drogurilor din regiune. Chiar daca a jurat ca se va tine departe de pericole, Mitch accepta. Isi va da seama la scurt timp ce greseala enorma a facut. Motivul? Misiunile oferite de Capitanul sunt din ce in ce mai periculoase, ii pun in pericol propria viata.


1782
Vezi Film
/_ld/58/58273609.jpg

6 Ways To Sundown

Adaugat :  22/01/2016
Comentarii :  0
Categoria :  Actiune
Rating:  

Descriere :

Film de actiune de Vest intitulat 6 Ways to Sundown “6 moduri de a muri” spune povestea unui distribuitor de cocaină din Statele Unite numit Sonny “Sundown” Garcia (Tom Sizemore)care este foarte bogate și are putere. În plus, isi face mulți dușmani. John Doe (Vinnie Jones) este unul dintre cei care ii doreste moartea lui Sundown, dar nu numai moartea. John vrea primul, libertatea, dragostea, reputația, comoara cea mai de preț și viața lui. John angajeaza 6 persoane pentru a efectua dorintele sale.


1388
Vezi Film
/_ld/58/83209531.jpg

Maze Runner The Scorch Trials

Adaugat :  31/12/2015
Comentarii :  0
Categoria :  Actiune
Rating:  

Descriere :

Labirintul: Încercările focului este al doilea capitol din saga Labirintul. Thomas (Dylan O’Brien) și prietenii săi din Luminiș se confruntă cu cea mai mare provocare de până acum: căutarea indiciilor referitoare la misterioasa și puternica organizație WCKD. Călătoria lor îi poartă într-un peisaj părăsit plin de obstacole inimaginabile. Împreună cu luptătorii din rezistență, locuitorii Luminișului se confruntă cu forțele superioare are organizației WCKD și descoperă planurile șocante pe care aceasta le are cu ei.
 
Labirintul: Încercările focului este regizat de Wes Ball (Labirintul) și produs de Ellen Goldsmith-Vein (Labirintul, Cronicile Spiderwick), Wyck Godfrey (Amurg, Sub aceeaşi stea), Marty Bowen (Amurg, Sub aceeaşi stea), Lee Stollman (Labirintul, Răpirea) și Joe Hartwick, Jr..  Scenariul lui T.S. Nowlin (Labirintul) se bazează pe cel de-al doilea roman din seria Labirintul, scris de James Dashner, vândut în peste trei milioane de exemplare.


1475
Vezi Film
/_ld/58/19597028.jpg

Sicario

Adaugat :  29/12/2015
Comentarii :  0
Categoria :  Actiune
Rating:  

Descriere :

În Mexic, „sicario” înseamnă asasin plătit. La graniţa dintre Statele Unite şi Mexic, legea nu există, iar neexperimentatul agent FBI Kate Mercer (Emily Blunt) devine martor al traficului internaţional de droguri desfăşurat cu implicarea forţelor guvernamentale (Josh Brolin, Benicio Del Toro). Miza creşte atunci când aceştia trebuie să îl captureze pe capul întregii organizaţii criminale.

Benicio Del Toro este principalul colaborator în misiunea condusă de FBI la graniţă, iar trecutul întunecat al acestuia o va face pe Kate să pună la îndoială tot ce ştia pentru a supravieţui.


1708
Vezi Film
/_ld/57/71318871.jpg

The Condemned 2: Desert Prey

Adaugat :  23/12/2015
Comentarii :  1
Categoria :  Actiune
Rating:  

Descriere :

În acest film de acțiune un vânător de recompense trebuie să lupte pentru a rămâne în viață, el joacă un joc mortal, creat de un geniu bogat și rău, în care el trebuie să vâneze adversarii sai înainte ca acestia să poată sa-l omoare. Randy Orton, Eric Roberts, Wes Studi joaca in rolurile principale sub conducerea lui Roel Reiné.


1396
Vezi Film
/_ld/57/71094496.jpg

No Escape

Adaugat :  22/12/2015
Comentarii :  0
Categoria :  Actiune
Rating:  

Descriere :

În noua lor casă de peste ocean, o familie americană se trezeşte prinsă în mijlocul unei lovituri de stat şi caută frenetic scăparea dintr-un mediu unde străinii sunt imediat executaţi.


1268
Vezi Film
/_ld/57/57942723.jpg

Lost in the sun

Adaugat :  20/12/2015
Comentarii :  0
Categoria :  Actiune
Rating:  

Descriere :

Intr-un orasel din Statele Unite ale Americii, Louis tocmai si-a ingropat mama. Este devastat. Ramas doar cu o suma mica de bani in buzunar si cu o pereche de skiuri, Louis urmeaza sa plece sa locuiasca impreuna cu bunicii sai in New Mexico. John, un barbat misterios care sustine ca a cunoscut-o pe mama sa, se ofera sa il duca cu masina lui la destinatie. Planul lui John este urmatorul: ii va fura banii lui Louis iar in drum spre New Mexico va da mai multe jafuri. Este disperat, trebuie sa stranga numai putin de 20 000 de dolari pentru a-si plati datoriile. Chiar daca refuza initial sa se implice in activitatile ilegale ale lui John, curand Louis vede in acesta o figura paterna.


1187
Vezi Film
/_ld/57/86688020.jpg

Spectre

Adaugat :  20/12/2015
Comentarii :  0
Categoria :  Actiune
Rating:  

Descriere :

Un mesaj enigmatic din trecutul lui James Bond îl aruncă pe agentul 007 într-o investigaţie ce-i dezvăluie acţiunile unei organizaţii sinistre. În timp ce M se confruntă cu adversari politici hotărâţi să închidă serviciile secrete, Bond se chinuie să dea la o parte vălul de mister ce acoperă teribilul secret din spatele SPECTRE.


1534
Vezi Film
/_ld/57/93583814.jpg

The Man from U.N.C.L.E

Adaugat :  16/12/2015
Comentarii :  0
Categoria :  Actiune
Rating:  

Descriere :

Producţia Warner Bros. Pictures Agentul de la U.N.C.L.E. îl aduce pe Henry Cavill (Man of Steel: Eroul) în rolul carismaticului Napoleon Solo, în timp ce Armmie Hammer (Reţeaua de socializare) îl interpretează pe rivalul său, KGB-istul Illya Kuryakin. Inspirat din popularul serial difuzat în 1960, filmul este regizat de Guy Ritchie şi are premiera pe marile ecrane din ţară pe 21 august.

Plasat la începutul anilor 60', în plin Război Rece, Agentul de la U.N.C.L.E. evidenţiază concurenţa dintre cei doi agenţi de top CIA şi KGB. Nevoiţi să lase deoparte vechile conflicte, cei doi trebuie să facă echipă pentru a opri o organizaţie criminală internaţională, care vrea să destabilizeze fragila ordine mondială folosind arme nucleare şi tehnologie avansată. Singura pistă către organizaţia secretă este fiica unui om de ştiinţă german dispărut, prin intermediul căreia cei doi se pot infiltra în organizaţie.

Pe lângă Henry Cavill şi Armie Hammer, din distribuţie mai fac parte Alicia Vikander (Anna Karenina), Elizabeth Debicki (Marele Gatsby), Jared Harris (Sherlock Holmes: Jocul Umbrelor) şi Hugh Grant în rolul lui Waverly.


1467
Vezi Film
/_ld/57/45948936.jpg

Operator

Adaugat :  15/12/2015
Comentarii :  0
Categoria :  Actiune
Rating:  

Descriere :

In acest film de actiune numit Operatorul este vorba despre un polițist și soția sa, un operator la 911 trec pein cel mai prost moment din viața lor, atunci când fiica lor este răpita; Această situație face viața lor un iad, mai ales atunci când răpitorul cere ca toate unitățile de pompieri și de poliție sa mearga către locatii indepartate de oraș.


1185
Vezi Film
/_ld/57/41765617.jpg

The Transporter Refueled

Adaugat :  10/12/2015
Comentarii :  0
Categoria :  Actiune
Rating:  

Descriere :

Frank Martin este transportatorul cu cea mai înaltă calificare pe care banii îl pot cumpăra. Mizele sunt mai mari şi tehnologia mai performantă, dar se aplică aceleaşi trei reguli simple: nu schimba niciodată afacerea, nu cere nume şi nu deschide pachetul.

Când Frank este angajat de vicleana femeie fatală Anna şi cele trei aghiotante uimitoare ale sale, el descoperă repede că a fost păcălit. Anna şi acolitele sale i-au răpit tatăl (Ray Stevenson) ca să-l constrângă pe Frank să le ajute să doboare un grup nemilos de traficanţi de persoane din Rusia.

Mânat de răzbunare, el va încălca toate regulile şi nu se va da în lături de la nimic pentru a-şi salva tatăl în această cursă plină de acţiune de pe Riviera Franceză


2068
Vezi Film
/_ld/57/27867491.jpg

Tremors 5: Bloodlines

Adaugat :  02/12/2015
Comentarii :  0
Categoria :  Actiune
Rating:  

Descriere :

In acest film de actiune numit Tremors 5: Bloodlines Online Subtitrat inrmana. Pericolul va atinge niveluri foarte ridicate de urmaș Burt Gummer (Michael Gross), trebuie sa vaneze monstru cel mai periculos care a rulat până în prezent. Gummer, atunci când este angajat pentru a captura o ființă de moarte care terorizează Africa de Sud, el și noul lui prieten, Travis Welker (Jamie Kennedy), se confruntă cu o luptă reală pentru supraviețuire împotriva a două fiare salbatice agresive. Misiunea lor de ucidere a fiarelor ii duce la un nivel de teroare necunoscut … mult mai mult decât se așteptau să găsească.


1215
Vezi Film
/_ld/57/42595295.jpg

Roy (2015) Online Subtitrat

Adaugat :  28/11/2015
Comentarii :  0
Categoria :  Actiune
Rating:  

Descriere : Kabir Garewal este un producator de filme. Filmele sale sunt inspirate din viata hotilor si de bucura de un real succes. Pentru a filma ultima parte dintr-o trilogie, Kabir este nevoit sa calatoreasca in Malaezia unde o intalneste pe producatoarea de filme Ayesha. Kabir si Ayesha se imprietenesc si

1060
Vezi Film
/_ld/57/95259489.jpg

Kaaki Sattai – Uniforma Patata (2015) Online Subtitrat

Adaugat :  28/11/2015
Comentarii :  0
Categoria :  Actiune
Rating:  

Descriere : Mathimaran este un politist care isi neglijeaza familia din cauza slujbei sale. Inspectorul Sathyamurthy, superiorul lui Mathimaran incearca sa nu se lase corupt. Mathimaran se indragosteste de Dyvia, o tanara ce lucreaza ca infirmiera la spital insa ii ascunde acest lucru deoarece familia acesteia

2140
Vezi Film
/_ld/57/70932396.jpeg

Close range (2015) Online Subtitrat

Adaugat :  28/11/2015
Comentarii :  0
Categoria :  Actiune
Rating:  

Descriere : Un fost soldat pe nume Colton MacReady (Scott Adkins) se află într-o misiune de salvare a nepoatei sale de un cartel de droguri de la graniţa din sud cu Mexic.

1603
Vezi Film
/_ld/57/40384330.jpg

Halo: The fall of reach (2015) Online Subtitrat

Adaugat :  28/11/2015
Comentarii :  0
Categoria :  Actiune
Rating:  

Descriere : Filmul spune povestea de origine ale programului Spartan-II și este setată în timpul evenimentelor de dinainte si dupa atacul asupra omenirii. Acesta este un film de animație adaptat după cartea originală, Halo: The Fall of Reach.

1139
Vezi Film
/_ld/57/57498324.jpg

Operator (2015) Online Subtitrat

Adaugat :  28/11/2015
Comentarii :  0
Categoria :  Actiune
Rating:  

Descriere : In film este vorba despre un polițist și soția sa, un operator la 911 trec pein cel mai prost moment din viața lor, atunci când fiica lor este răpita. Această situație face viața lor un iad, mai ales atunci când răpitorul cere ca toate unitățile de pompieri și de poliție sa mearga către locatii inde

1099
Vezi Film
/_ld/57/13666508.jpg

Awaken

Adaugat :  26/11/2015
Comentarii :  0
Categoria :  Actiune
Rating:  

Descriere :

Regizat de Mark Atkins Awaken este un film de actiune, horror si thriller 2015 in care joaca rolurile principale actorii Edward Furlong, Daryl Hannah si Vinnie Jones. Filmul prezinta povestea unui grup de persoane care se trezesc pe o insulă dupa care acestia sunt vânați si atrasi într-un complot sinistru pentru a le recolta organele.


1197
Vezi Film
/_ld/57/91254604.jpg

American Ultra

Adaugat :  25/11/2015
Comentarii :  0
Categoria :  Actiune
Rating:  

Descriere :

American Ultra: Agent descoperit este o comedie de acţiune ce spune povestea lui Mike (Jesse Eisenberg), un tip aparent ghinionist şi nemotivat, a cărui viaţă cu Phoebe (Kristen Stewart), iubita sa cu care locuieşte, este întoarsă pe dos pe neaşteptate.

Fără să ştie acest lucru, Mike este de fapt un agent CIA letal, extrem de bine antrenat, aflat „în aşteptare”. Într-o fracţiune de secundă, când trecutul său secret se întoarce să-l bântuie, Mike este aruncat în mijlocul unei operaţiuni guvernamentale mortale şi este forţat să-şi scoată la iveală eroul de acţiune interior, pentru a supravieţui.


1187
Vezi Film
/_ld/57/08574921.jpg

Mission: Impossible - Rogue Nation

Adaugat :  19/11/2015
Comentarii :  0
Categoria :  Actiune
Rating:  

Descriere :

Odată cu dezmembrarea unității IMF și cu Ethan (Tom Cruise) rămas fără sprijin oficial, echipa se confruntă acum cu o rețea de agenți extrem de bine pregătiți numită Sindicatul. Acești agenți operativi sunt deciși să creeze o nouă ordine mondială printr-o serie de atacuri teroriste din ce în ce mai agresive.

Ethan își adună echipa și își unește forțele cu Ilsa Faust (Rebecca Ferguson), agent britanic renegat, care e posibil să fie membră a Națiunii Secrete, sau poate nu... Așa începe cea mai imposibilă misiune de până acum a lui Ethan Hunt.


1165
Vezi Film

1-20 21-40 41-60 61-80 81-100 ... 761-780 781-784