/_ld/15/18668970.jpg

Justice League: War

Adaugat :  06/03/2014
Comentarii :  0
Categoria :  Animatie
Rating:  

Descriere : Cei mai tari supereroi din benzile desenate se întâlnesc pe marele ecran pentru a salva (pentru a câta oară?) omenirea de la catastrofe dezastruoase. Superman, Batman, Femeia Fantastică, Aquaman şi alţii trebuie să uite de orgolii şi să colaboreze pentru că au de-a face cu unii dintre cei mai redutabili eroi negativi ieşiţi vreodată din benzile desenate. Şi, cine ştie, cu această ocazie poate vom afla şi originea tuturor acestor supereroi…

1121
Vezi Film
/_ld/15/36266759.jpg

Beauty and the Beast

Adaugat :  06/03/2014
Comentarii :  0
Categoria :  Animatie
Rating:  

Descriere : Frumoasa este o fată nemulţumită de viaţa dintr-un orăşel provincial al Franţei, care încearcă să respingă dovezile de afecţiune ale îngâmfatului Gaston. Bestia este un prinţ tranformat într-un animal fioros printr-o vrajă pentru că nu putea să iubescă. Destinele celor doi se întâlnesc. Pentru a rupe vraja, Bestia trebuie să-i câştige dragostea frumoasei fete, altfel riscă să rămână aşa pentru totdeauna.

1094
Vezi Film
/_ld/15/65043336.jpg

The Lego Movie

Adaugat :  06/03/2014
Comentarii :  0
Categoria :  Animatie
Rating:  

Descriere : Marea aventură Lego spune povestea surprinzătoare a lui Emmet, un tip obişnuit să urmeze cu stricteţe regulile, fără să se remarce prin ceva anume, dar care ajunge în centrul atenţiei după ce primeşte, din greşeală, titlurile de "persoană extraordinară” şi "salvatorul planetei”. Astfel ajunge în compania unor străini curajoşi alături de care porneşte într-o călătorie epică pentru a opri distrugerea omenirii, călătorie pentru care Emmet este complet nepregătit.

957
Vezi Film
/_ld/15/19384589.jpg

Lego: The Adventures of Clutch Powers

Adaugat :  06/03/2014
Comentarii :  0
Categoria :  Animatie
Rating:  

Descriere :
Faceti cunostinta cu Clutch Powers, cel mai bun constructor si explorator din universul LEGO, care porneste în cea mai periculoasa misiune a lui de pâna acum. Urmariti-i pe Clutch si echipa lui de experti LEGO, purtati de aventura din Orasul LEGO pâna pe planeta-închisoare a Politiei Spatiale si lumea medievala Ashlar, unde trebuie sa îl ajute pe mostenitorul de drept al tronului regal sa capete curajul de a recuceri regatul din ghearele maleficului vrajitor Mallock cel Rau. Abilitatile lor de constructori din piese vor fi puse la grea încercare, caci ei trebuie sa înfrunte armata de schelete a lui Mallock.

1216
Vezi Film
/_ld/10/99635713.jpg

The Croods (2013)

Adaugat :  31/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Animatie
Rating:  

Descriere :
Comedie se petrece in jungla de zi cu zi unde  CROODS este comedie animată în 3D care urmăreşte prima familie modernă a lumii pe parcursul călătoriei lor de-a lungul vieţii. Atunci când peştera care le fusese casă este distrusă – împreună cu restul lumii lor – familia Crood este obligată să pornească în prima călătorie pe drumul (sau calea) familiei. Zguduiţi de conflicte generaţionale şi întorsături seismice, Familia Croods descoperă o lume nouă incredibilă, plină de creaturi fantastice şi un viitor cum nici nu-şi imaginaseră

1007
Vezi Film
/_ld/9/50536633.jpg

Tinker Bell: Secret of the Wings (2012)

Adaugat :  31/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Animatie
Rating:  

Descriere :
Clopoţica, una dintre cele mai iubite personaje Disney, se va aventura pe un tărâm interzis, unde va face descoperirea vieţii sale şi, de asemenea, va afla care este secretul din spatele aripilor sale magice.
Povestea începe atunci când simpatica zână Clopoţica păşeşte în misterioasele Păduri Ale Iernii, un loc misterios, dar interzis zânelor însorite, fără să ştie că acest lucru îi pune în periol chiar aripile magice. Curioasă din fire, însorita Clopoţica nu rezistă tentaţiei de a explora un teritoriu necunoscut şi îşi înveleşte fragilele aripi într-o haină călduroasă, iar apoi se aventurează în Pădurile Iernii. Acolo o cunoaşte pe Periwinkle, sau Albăstrica, ale cărei aripi parcă prind sclipiri atunci când este în preajma Clopoţicăi. Cele două zâne din teritorii diferite descoperă în scurt timp secretul aripilor magice: sunt surori, amândouă având originile în plânsetul aceluiaşi bebeluş

1178
Vezi Film
/_ld/9/99116544.jpg

The Croods (2013)

Adaugat :  31/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Animatie
Rating:  

Descriere :
este comedie animată în 3D care urmăreşte prima familie modernă a lumii pe parcursul călătoriei lor de-a lungul vieţii. Atunci când peştera care le fusese casă este distrusă – împreună cu restul lumii lor – familia Crood este obligată să pornească în prima călătorie pe drumul (sau calea) familiei. Zguduiţi de conflicte generaţionale şi întorsături seismice, Familia Croods descoperă o lume nouă incredibilă, plină de creaturi fantastice şi un viitor cum nici nu-şi imaginaseră.

1353
Vezi Film
/_ld/9/04493708.jpg

ParaNorman (2012)

Adaugat :  30/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Animatie
Rating:  

Descriere :
În ParaNorman, un orăşel este asediat de zombie. Cine poate fi chemat în ajutor, 

decât Norman (voce: Kodi Smit-McPhee), un băieţel considerat de toată lumea 

un ciudat, care poate să vorbească cu cei morţi. Dar, pentru a salva oraşul de 

acel blestem vechi de sute de ani, Norman trebuie să înfrunte fantome, vrăjitoare 

şi, cei mai răi dintre toţi, adulţii idioţi ai locului. Dar acest tânăr îmblânzitor de 

spirite rele se va vedea nevoit să-şi desfăşoare activităţile paranormale până 

dincolo de limitele lumeşti.

1064
Vezi Film
/_ld/9/03256279.jpg

Zambezia (2012)

Adaugat :  30/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Animatie
Rating:  

Descriere :
"Zambezia” este o animaţie interesantă ce ne prezintă aventurile lui Kai un şoim ce trăieşte alături de tatăl său Tendai, interpretat de Samuel L. Jackson. Aceştia duc o viaţă liniştită în mijlocul pustietăţii africane până când, în timpul unei zile apare Cecil şi Tini care dud nişte ouă în Zambezia. Kai, care nu auzise de Zambezia până atunci, se supără pe Tendai şi decide să plece în descoperirea acestui oraş dedicat păsărilor.
Odată ajuns acolo doreşte să se alăture Hurricanes, trupă de elită ce apăra oraşul. Doar că planul său nu decurge aşa cum şi-ar dori. Odată ajuns în Zambezia Kai îl inalneste pe Ezee care îi arătă turul oraşului. Turul oraşului se transformă mai degrabă în stricarea lui. Aici Kai o întâlneşte pe Zoe, un alt şoim ce trăieşte în oraş, şi fica conducătorului oraşului.

938
Vezi Film
/_ld/9/98474259.jpg

Rise of the Guardians (2012)

Adaugat :  30/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Animatie
Rating:  

Descriere :
In Filmul in care Proiectul "Rise of the Guardians”  sau Cinci eroi de legenda subtitrat e bazat pe cărţile pentru copii "The Guardians of Childhood”, încă nepublicate ale scriitorului William Joyce. Personajele principale sunt celebre în lumea copilăriei: North (Moş Crăciun), Bunnymund (Iepuraşul de Paşti), Sandy (Omul de Nisip), Pitch, the Boogeyman (Omul Negru, Bau-Bau), Tooth (Zâna Măseluță). Diversele personaje îndrăgite din „mitologia” celor mici își unesc forțele pentru a-l opri pe Bau-Bau din planul său de a aduce lumea într-un întuneric etern, peste care el să fie stăpân

1341
Vezi Film
/_ld/9/07791104.jpg

Legend of the Guardians The Owls of Ga’Hoole

Adaugat :  30/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Animatie
Rating:  

Descriere : Legend of the Guardians The Owls of Ga’Hoole 2010 (Legende din regatul bufniţelor), film animat online DVDRip, subtitrat în RomânăSoren (voce Jim Sturgess), o tânără Bufniţă de Hambar, locuieşte în Pădurea Tyto alături de familia lui. Lui Soren îi place foarte mult să asculte „Legendele din Ga’Hoole”, poveşti mitice despre bufniţele războinice care luptă împotriva altor bufniţe rele care-şi spun „Cei Puri”. Într-o zi, din gelozie faţă de abilităţile lui Soren, Kludd (voce Ryan Kwanten), fratele lui mai mare, îl împinge de pe cracă, dar cade şi el accidental. La sol, ei sunt atacaţi de un Diavol Tasmanian, dar sunt salvaţi/răpiţi de două bufniţe, Jatt (voce Leigh Whannell) şi Jutt (voce Angus Sampson), şi duşi la St. Aegolius, baza Celor Puri, unde Soren o întâlneşte pe Gylfie (voce Emily Barclay), o tânără bufniţă pitic, şi alţi pui de bufniţă.La St. Aegolius, regina Celor Puri, Nyra (voce Helen Mirren), spune că tinerele bufniţe sunt sclavele ei. Când Soren şi Gylfie protestează, cei doi sunt repartizaţi drept „culegători”. Kludd îl respinge în mod direct pe Soren şi se alătură Celor Puri pentru a deveni soldat. Grimble (voce Hugo Weaving), o bufniţă boreală, cel care-i păzeşte pe Soren şi Gylfie, le spune că el nu este loial Celor Puri şi îi învaţă cum să zboare. Totuşi, Nyra îi prinde chiar în momentul când merge la Soren să-l convingă să devină soldat.Grimble se sacrifică apoi pentru a le permite celor două tinere bufniţe să zboare pentru a găsi „Marele Copac din Ga’Hoole” şi să-i avertizeze pe legendarii Gardieni despre planul Celor Puri împotriva lor. Pe parcursul călătoriei lor, ei se întâlnesc cu Twilight (voce Anthony LaPaglia), o mare bufniţă gri, şi cu Digger (voce David Wenham), o bufniţă de vizuină. De asemenea, ei o întâlnesc şi pe dna P., care a părăsit cuibul pentru a-i căuta pe Soren şi Kludd. Cei cinci merg apoi la o Echidnă oracol care le oferă detalii comice, dar exacte, în legătură cu destinaţia lor.

1178
Vezi Film
/_ld/8/73933566.png

Starship Troopers: Invasion

Adaugat :  28/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Animatie
Rating:  

Descriere :
A distant federation outpost fort casey comes under attack  by bugs. the team on the fast attack ship alesia is assigned  to help

1408
Vezi Film
/_ld/8/88083189.png

Starship Troopers

Adaugat :  28/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Animatie
Rating:  

Descriere :
"Starship Troopers Invasion 2012 Film Online Subtitrat in limba romana "Gândaci extratereştri vor reveni în Starship Troopers Invasion, filmul animat ce se vrea o continuare directă a celebrei francize, ce îl are acum pe Casper Van Dien ca producător executiv….

 

1034
Vezi Film
/_ld/7/39401067.jpg

L’illusionniste – The Illusionist,

Adaugat :  25/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Animatie
Rating:  

Descriere : Povestea are loc în anul 1959 şi este despre un iluzionist fără noroc (cunoscut după numele de scenă „Tatischeff”) privindu-şi popularitatea din Paris cum o ia la vale. El îşi împachetează puţinele lucruri pe care le are şi recuzita, incluisv un iepure alb ţâfnos, şi se mută la Londra. Ajuns acolo, el realizează că succesul la care spera odată cu mutarea în Anglia nu este chiar aşa uşor de obţinut. Totuşi, nu se lasă bătut şi adoptă o atitudine de nimic de pierdut, continuând să-şi desfăşoare activitatea în locuri cu populaţie redusă, precum baruri, cafenele sau petreceri private.

1050
Vezi Film
/_ld/6/06696416.jpg

The Smurfs 2 (2013)

Adaugat :  23/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Animatie
Rating:  

Descriere : Gargamel îi creează pe Hackus şi Vexy, un cuplu de ştrumfi răi numiţi Naughties, pentru a valorifica esenţa magică de ştrumf. Când descoperă că doar un ştrumf real îi poate da ce-şi doreşte și că numai Smurfette îi poate transforma pe Naughties în ştrumfi reali, Gargamel o răpește pe Smurfette și o duce în Paris. Acolo, cu ajutorul esenţei de ştrumf,  Gargamel speră să utilizeze Turnul Eiffel ca o antenă de energie generatoare, pentru a se întoarce acasă. Acum totul depinde de Papa Smurf, Clumsy, Grouchy şi Vanity să vină în lumea umană şi să ceară ajutorul lui Patrick şi Grace Winslow şi al fiului lor Blue.

1048
Vezi Film
/_ld/4/41980160.jpg

Hoodwinked – Lupul, Scufiţa si enigma (2005)

Adaugat :  22/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Animatie
Rating:  

Descriere :
HOODWINKED începe la finalul poveştii şi o spune retrospectiv… Totul porneşte de la agitaţia unor detectivi şi poliţişti care vin la căsuţa Bunicuţei în urma unui telefon ce reclamă un caz de violenţa domestică. Aparent, este doar un caz de "pădurar care a atacat un lup deghizat în bunicuţă, combinat cu acuzaţia de pătrundere frauduloasă, intenţia de a mânca şi folosirea unui topor fără permis adecvat.”

1044
Vezi Film
/_ld/4/88843235.jpg

Finding Nemo – In Cautarea lui Nemo (2003)

Adaugat :  22/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Animatie
Rating:  

Descriere :
O aventura subacvatica in care este urmarita calatoria amuzanta si plina de aventuri a doi pesti – Marlin (Albert Brooks) si fiul sau Nemo (Alexander Gould) – care vor fi separati la Marea Bariera de Corali. Nemo este luat pe neasteptate din ocean si ajunge in acvariul unui dentist din Portul Sydney . Impreuna cu un prieten de nadejde, dar care sufera de pierderea memoriei pe termen scurt pe nume Dory (Ellen DeGeneres), tatal lui Nemo porneste intr-o calatorie pentru a-si gasi fiul pierdut.

1277
Vezi Film
/_ld/4/38317083.jpg

Hotel Transylvania (2012)

Adaugat :  22/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Animatie
Rating:  

Descriere :
Bine aţi venit la Hotel Transylvania, extravagantul hotel de cinci stele al lui Dracula, unde monştrii şi familiile lor se pot simţi în largul lor, fără a fi deranjaţi de oameni. Într-un weekend cu totul special, Dracula i-a invitat pe câţiva dintre cei mai faimoşi monştri ai lumii – Frankenstein cu soţia, Mumia, Omul Invizibil, o familie de vârcolaci şi mulţi alţii.

898
Vezi Film
/_ld/4/37060013.jpg

Dragon Hunters (2008)

Adaugat :  22/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Animatie
Rating:  

Descriere :
Povestea a doi vanatori de dragoni. Principiul lor in viata este sa manance si sa nu fie mancati. Ei traiesc intr-o lume care este infestata de o ciuma groaznica. Creaturi mutante si monstrii infometati. Gwizdo si Lian-Chu nu sunt doi vantori foarte buni. Singurul lor scop este sa cumpere o mica ferma unde sa poata trai linistiti. La cateva insule departare de unde se afla eii, traieste Lordul Arnold, care traieste inspaimantat de intoarcerea lui World Eater, un dragon care se intoarce la fiecare 30 de sezoane.

1066
Vezi Film
/_ld/4/18675614.jpg

ParaNorman (2012)

Adaugat :  22/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Animatie
Rating:  

Descriere :
În ParaNorman, un orăşel este asediat de zombie. Cine poate fi chemat în ajutor, decât Norman (voce: Kodi Smit-McPhee), un băieţel considerat de toată lumea un ciudat, care poate să vorbească cu cei morţi. Dar, pentru a salva oraşul de acel blestem vechi de sute de ani, Norman trebuie să înfrunte fantome, vrăjitoare şi, cei mai răi dintre toţi, adulţii idioţi ai locului.

815
Vezi Film

1-20 21-40 41-60 61-80 81-85