/_ld/9/11599518.jpg

50 First Dates (2004)

Adaugat :  30/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Comedie
Rating:  

Descriere :
50 First Dates este o comedie romanticã de neuitat cu Adam Sandler în rolul 

Henry si Drew Barrymore în rolul Lucy, o profesoarã de arte la liceu cu o boalã 

neurologicã unicã care face ca memoria sã i se steargã peste noapte – si asta în 

fiecare noapte.
Henry Roth (Sandler),veterinar specializat in animale marine polare, si-a 

planificat viitorul. Atunci când nu se ocupã de mamiferele marine la Sea Life 

Park în Hawaii, frânge inimile turistelor americane care sunt în cãutarea unei 

iubiri de vacantã. Pentru Henry iese din discutie o relatie pe termen lung. Astfel, 

si-ar abandona visul de 10 ani de a naviga în Alaska pentru a studia viata 

subacvaticã a morselor.
Henry este foarte aproape de a-si vedea visul realizat dar goeleta sa, Sea 

Serpent, are un accident pe parcursul unor manevre, si el ajunge la Hukilau 

Café, unde ochii obisnuitilor casei îl urmãresc cu neîncredere când privirea îi 

este atrasã de una dintre cliente, tânãra si frumoasa Lucy Whitmore (Barrymore).

1331
Vezi Film
/_ld/9/39791113.jpg

Fun Size (2012)

Adaugat :  30/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Comedie
Rating:  

Descriere :
Spumoasa comedie o are in centrul actiunii pe Wren, o adolescenta care este invitata la o petrecere chiar de baiatul pentru care facuse o pasiune secreta, Aaron Riley. Toate bune si frumoase, pana cand mama ei o obliga sa aiba grija de fratiorul ei mai mic, si sa-l insoteasca in noaptea de Halloween, ceea ce presupune ca ar rata petrecerea. Ea merge totusi la party, doar ca-si pierde fratele, ceea ce nu miroase a bine pentru nimeni.

798
Vezi Film
/_ld/9/26004612.jpg

The World’s End

Adaugat :  30/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Comedie
Rating:  

Descriere : Gary King (Simon Pegg), un alcoolic hedonist, decide să dea de urma prietenilor săi cu care n-a mai ţinut legătura pentru a termina Golden Mile, o întrecere în care una, sau mai multe persoane, ia la rând toate barurile din oraş şi bea în fiecare. Aceştia începuseră întrecerea pe vremea când erau doar nişte adolescenţi, cu 20 de ani în urmă, dar n-au reuşit să ajungă la ultimul bar, „The World’s End”. Gary îi convinge pe Peter Page (Eddie Marsan), Oliver „O-Man” Chamberlain (Martin Freeman), Steven Prince (Paddy Considine) şi Andy Knightley (Nick Frost), să meargă alături de el în oraşul Newton Heaven unde a început totul

993
Vezi Film
/_ld/9/68907878.jpg

Morning Glory

Adaugat :  30/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Comedie
Rating:  

Descriere : Aspiranta producătoare de ştiri Becky Fuller (Rachel McAdams) şi-a dorit din copilărie să lucreze la emisiunea „Today”, dar dedicarea ei pentru carieră a făcut-o cam inabordabilă pentru bărbaţi. După ce a fost pusă pe liber de la matinalul local „Good Morning New Jersey”, mama ei o sfătuieşte să renunţe la acest vis înainte de-a se face de râs. Totuşi, Becky nu se lasă învinsă şi îşi trimite CV-ul în mai multe locuri. În cele din urmă, ea primeşte un apel de la IBS care caută un producător pentru matinalul lor cu audienţe sub aşteptări, „DayBreak”. După un interviu descurajant cu Jerry Barnes (Jeff Goldblum), care respinge atât ideea emisiunii cât şi pe ea, Becky se întâlneşte în lift cu idolul ei, veteranul jurnalist Mike Pomeroy (Harrison Ford).

991
Vezi Film
/_ld/9/54544181.jpg

Vizita regelui la Hyde Park on Hudson (2012)

Adaugat :  29/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Comedie
Rating:  

Descriere :
Bill Murray şi Laura Linney, ambii nominalizaţi la Oscar, sunt protagoniştii unei poveşti adevărate care explorează faţeta umană a unui lider politic care a schimbat istoria. Combinând umorul inteligent cu drama, Hyde Park on Hudson este regizat de Roger Michell după un scenariu de Richard Nelson.În iunie 1939, preşedintele Franklin Delano Roosevelt (Murray) se pregăteşte să primească vizita reginei şi regelui Marii Britanii (Samuel West şi Olivia Colman), care urmează să petreacă un weekend la reşedinţa familiei Roosevelt din Hyde Park on Hudson. Această vizită marchează un moment istoric, fiind prima dată când un monarh britanic călătoreşte în America. Va fi un weekend memorabil, pentru că războiul bate la uşa Marii Britanii, oaspeţii vin să ceară ajutorul lui F.D.R., aşa că gazdele vor trebui să împace chestiunile politice cu încurcăturile personale ale lui F.D. Roosevelt, care e prins între soţie, Eleanor (Olivia Williams), mamă, Sara (Elizabeth Wilson) şi… amantă, Missy (Elizabeth Marvel), care, oficial, e secretara lui personală.

915
Vezi Film
/_ld/9/66099775.jpg

Excision (2012)

Adaugat :  29/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Comedie
Rating:  

Descriere :
Filmul descrie viața unui eleve cu tulburări delirante, Pauline, cu aspirații la o carieră medicală și extremele la care ea vrea să atragă atenţia lui Phyllis, mama ei . Ea are fantezii cu efectuarea de intervenţii chirurgicale pe ceilalți elevi. Pauline are o soră mai mică pe nume Grace, care are fibroză chistică. Ea a decis să-și piardă virginitatea cu un băiat pe nume Adam. Din cauza fanteziei ei pentru sânge, ea aranjează întâlnirea lor în timp ce este în perioada de ciclu. Când face dragoste cu Adam îşi imaginează patul plin cu sânge. Ea este exmatriculată de la şcoală după ce are ieşire nervoasă. Când îşi dă seama că sora ei nu mai are mult de trăit dacă nu face transplant de plămâni, aşteaptă ca mama ei să plece şi îl adoarme pe tatăl ei după care o atrage pe fata din curtea vecină, sub premisa că are o coardă pe care Grace nu o mai poate folosi din cauza plămânilor. Ea o adoarme pe fată şi o adoarme şi pe Grace. În garaj, Pauline le deschide pe ambele fete. Deși acestea sunt moarte, ea continuă intervenția chirurgicală de mutare a plămânilor fetei sănătoase la sora ei.

933
Vezi Film
/_ld/8/84734542.jpg

2 Days in New York (2012)

Adaugat :  29/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Comedie
Rating:  

Descriere :
Marion (Julie Delpy) s-a despartit de Jack (pe care l-a intalnit in filmul precendent, Two Days in Paris) si traieste acum in New York alaturi de copilul ei. Dar cand familia ei decide sa vina in vizita, lucrurile o iau razna, mai ales ca acestia trebuie sa faca cunostinta cu noul ei iubit Mingus (Chris Rock).

885
Vezi Film
/_ld/8/55225961.jpg

Minte-ma frumos (2012)

Adaugat :  29/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Comedie
Rating:  

Descriere :

Doi tipi simpatici din Bucuresti duc o viata cât se poate de neobisnuita: Dani este part-time furnizor de servicii IT si part-time gigolo, iar amicul sau este full-time hacker iscusit, care îsi însala partenerul de viata – computerul – cu o tipa cunoscuta pe internet, Oana. Dana si Oana, ucenice cofetare si colege de apartament, sunt cum nu se poate mai diferite. Dana, tipa senzuala, suceste capetele barbatilor oriunde apare, pe când Oana iubeste foarte mult prajiturile, de unde si formele ei mai rotunjoare. Si, cum era de asteptat, când discutiile lungi pe chat nu pot ramâne vesnic virtuale, Toni si Oana îsi dau întâlnire fata-n fata. Dar exista o problema majora: Toni nu seamana deloc cu poza de profil, iar Dani ajunge la întâlnire în locul lui. Dar oare la întâlnire se prezinta chiar Oana? Sau fiecare dintre cei patru… minte frumos?

 


980
Vezi Film
/_ld/8/06778727.jpg

For a Good Time, Call… (2012)

Adaugat :  28/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Comedie
Rating:  

Descriere :
După ce se desparte de iubit, Lauren Powell are nevoie de o locuinţă, aşa că 

prietenul ei homosexual Jesse se gândeşte să i-o prezinte pe Katie Steel, care 

ocupă un apartament luxos în New York şi nu îşi poate permite să achite singură 

chiria. Nevoia de bani le determină pe tinere să se mute sub acelaşi acoperiş, iar 

după ce Lauren eşuează în tentativa de a obţine slujba de vis la o agenţie de 

publicitate, decide să i se alăture colegei de apartament într-o afacerea 

neortodoxă ce presupune deschiderea unei linii erotice. Katie are orgasme 

zgomotoase şi este complet lipsită de inhibiţii şi prejudecăţi, aşa că este 

dezinvoltă în noua postură de ispită, însă Lauren este liniştită şi raţională şi îi 

vine greu să folosească un limbaj vulgar la telefon pentru a-şi excita clienţii. Sub 

îndrumarea noii prietene, Lauren învaţă să mintă cu privire la lenjeria intimă pe 

care o poartă şi să geamă senzual la telefon ca o prostituată profesionistă. 

Problemele apar atunci când cineva încearcă să submineze afacerea profitabilă 

a fetelor, iar conservatorii părinţi ai lui Lauren vin în vizită şi sunt şocaţi de 

jucăriile sexuale pe care le găsesc răspândite prin toată casa şi de mesajele 

scandaloase de pe robotul telefonic.

1011
Vezi Film
/_ld/8/44168627.jpg

Stand Up Guys

Adaugat :  28/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Comedie
Rating:  

Descriere :
Val (Al Pacino) a petrecut 28 de ani în închisoare şi, în ziua eliberării, la poartă îl aşteaptă Doc (Christopher Walken), vechiul său partener de fărădelegi. Celor doi li se alătură un alt coţcar, Hirsch (Alan Arkin), şi el cunoştinţă veche, iar împreună meditează cu nostalgie la isprăvile din trecut. Dar unul dintre cei trei prieteni ascunde un secret periculos: dezvăluirea lui le va pune tuturor vieţile în pericol.

1024
Vezi Film
/_ld/8/08622215.jpg

The Thing – Creatura

Adaugat :  25/08/2013
Comentarii :  1
Categoria :  Comedie
Rating:  

Descriere : Din apartamentul său din New York, un băieţel pe nume Josh Morrison (Austyn Lind Myers) vede prin telescopul său cum cade un obiect din cer. Este o bilă din metal de mărimea unei mingi de golf care trece prin geamul său şi aterizează în acvariu, secându-l imediat. El decide să ia bila s-o arate la ora de ştinţă de la şcoală. După câteva luni, o bilă de foc masivă aterizează în apă în apropierea Liberty Island. Se dovedeşte a fi o navă spaţială ce are formă umană (Eddie Murphy) şi este controlată de o sută de extratereştri umanozi foarte micuţi.

1591
Vezi Film
/_ld/8/88771999.jpg

Goon – Bătăuşul,

Adaugat :  25/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Comedie
Rating:  

Descriere : Doug Glatt (Seann William Scott), un simplu paznic la un bar din Massachusetts, se simte ostracizat de familia lui adoptivă evreiască deoarece tatăl, Dr. Glatt (Eugene Levy), şi fratele lui sunt ambii medici de succes. Într-o zi, el merge la un meci de hockey dintr-un eşalon inferior alături de prietenul lui cel mai bun Pat (Jay Baruchel). Pat facemişto de echipa vizitatoare în timpul unei lupte de pe teren şi unul dintre jucători se enervează şi urcă în tribună la el, dar Doug intervine şi îl bate cu uşurinţă făcând mulţimea să-l aclame. La scurtă vreme după aceea, Doug primeşte un telefon de la antrenorul echipei oraşului său de reşedinţă care-i oferă postul de „goon” (bătăuş) în echipă.

980
Vezi Film
/_ld/6/62107003.jpg

Good Luck Chuck 2007

Adaugat :  23/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Comedie
Rating:  

Descriere :

În timp ce se juca la o petrecere jocul numit „şapte minute în Rai” pe când avea doar 12 ani, Charles „Chuck” Logan refuză să facă sex cu fată goth pe nume Anisha. Din cauza acestui refuz, Anisha îl blesteamă ca fiecare femeie singură cu care se va culca să-l părăsească şi să se mărite cu următorul bărbat care o scoate în oraş. În zilele noastre, Chuck (Dane Cook) are 30 de ani şi conduce un cabinet stomatologic în aceeaşi clădire în care-şi desfăşoară activitatea de chirurg plastician şi prietenul lui cel mai bun, Stu (Dan Fogler). Chuck nu poate să-i spună iubitei sale că o iubeşte şi aceasta îl părăseşte după ce fac sex pe plajă.

La o nuntă, Chuck se îndrăgosteşte de Cam Wexler (Jessica Alba), o fată uneori neîndemânatică, dar prietenoasă ce este de meserie biolog marin. El îi cere lui Cam să iasă împreună în oraş, dar îl refuză cu amabilitate. Când trece pe la cabinetul lui pentru o lucrare dentară, Chuck îşi încearcă din nou norocul şi îi spune să accepte o întâlnire în loc să-i dea bani. Deşi la început ezită, până la urmă Cam acceptă propunerea. Între timp, Stu observă tiparul fetelor care se căsătoresc aproape imediat după ce face Chuck sex cu ele.

Stu îl convinge pe Chuck să îmbrăţişeze acest aflux de femei care au aflat de acest tipar şi îi vizitează cabinetul, argumentând că nu este nimic mai frumos decât să faci o grămadă de sex fără complicaţiile ulterioare. Totuşi, după ce face acest „sex fără complicaţii” cu numeroase femei, Chuck decide că vrea o relaţie stabilă cu Cam. Însă chiar înainte să facă sex cu ea, Stu îl informează că fiecare femeie cu care s-a culcat de-a lungul timului s-a căsătorit, inclusiv fosta lui iubită. Îngrijorat că acelaşi lucru s-ar putea întâmpla şi cu Cam, Chuck începe s-o evite.


1202
Vezi Film
/_ld/6/34035863.jpg

Meet Dave 2008

Adaugat :  23/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Comedie
Rating:  

Descriere :

Din apartamentul său din New York, un băieţel pe nume Josh Morrison (Austyn Lind Myers) vede prin telescopul său cum cade un obiect din cer. Este o bilă din metal de mărimea unei mingi de golf care trece prin geamul său şi aterizează în acvariu, secându-l imediat. El decide să ia bila s-o arate la ora de ştinţă de la şcoală. După câteva luni, o bilă de foc masivă aterizează în apă în apropierea Liberty Island. Se dovedeşte a fi o navă spaţială ce are formă umană (Eddie Murphy) şi este controlată de o sută de extratereştri umanozi foarte micuţi.

Căpitanul lor (interpretat tot de Murphy) pilotează nava de la centrul de comandă aflat în capul ei, fiind ajutat de următorul la comandă, Numărul 2 (Ed Helms), şi cercetătorul Numărul 3 (Gabrielle Union). Nava lor arată foarte uman, dar extratereştrii nu tiu cum să se comporte în societate şi afişează numeroase superputeri. Un poliţist superstiţios pe nume Dooley (Scott Caan) caută cu disperare extratereştrii. Extratereştrii doresc să-şi salveze planeta, Nil, din criza de energie şi au nevoie de sare pe care plănuiesc s-o extragă de pe Terra, secând oceanele pământului cu ajutorul acelei bile de metal, astfel că pornesc în căutarea ei.

După ce nava spaţială este lovită cu maşina de mama lui Josh, Gina Morrison (Elizabeth Banks), Generalul hotărăşte să devină prieten cu Gina şi Josh, prezentându-se drept Dave Ming Cheng, bazându-se pe o scanare rapidă a celor mai obişnuite nume de pe Pământ, iar Gina spune că arată mai degrabă a Dave decât a Ming Cheng. Apoi vede bila într-o fotografie făcută în timpul prezentării de la ora de ştiinţă. După ce ia micul dejun cu Gina, Dave se duce la şcoala lui Josh şi pretinde că este un profesor suplinitor, iar apoi vorbeşte cu Josh în legatură cu bila respectivă care, însă, i-a fost luată de un bătăuş de la şcoală.


1300
Vezi Film
/_ld/6/97333916.jpg

Undeva la Palilula (2012)

Adaugat :  23/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Comedie
Rating:  

Descriere : Protagonistul filmului este Serafim, proaspăt absolvent al Şcolii de Medicină, care primeşte repartiţie pe termen scurt la spitalul din Palilula, un orăşel fantomă, pierdut în mijlocul câmpiei valahe. Un sanatoriu-lazaret, spital improbabil, clinică ginecologică într-un loc unde nu se naşte nici un copil. Palilula e un loc unde derizoriul coexistă cu lucruri fermecătoare, iar populaţia din oraş e izolată pentru eternitate în beţie, petreceri şi orgii. Filmul urmăreşte periplul doctorului Serafim prin Palilula, pe perioada mai multor ani şi anotimpuri.

912
Vezi Film
/_ld/6/84250552.jpg

Minte-mă frumos (2012)

Adaugat :  23/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Comedie
Rating:  

Descriere : Doi tipi simpatici din Bucureşti duc o viaţă cât se poate de neobişnuită… Dani e part-time furnizor de servicii IT şi part-time gigolo, iar Toni e full-time hacker iscusit, care îşi înşeală partenerul de viaţă – computerul – cu o tipă cunoscută pe Internet, Oana.


828
Vezi Film
/_ld/6/80646070.jpg

Soulless – Dukhless (2012) – filme online

Adaugat :  23/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Comedie
Rating:  

Descriere : Protagonistul filmului, pe numele lui Max, este un tânăr de 29 de ani, director executiv al unei mari bănci internaționale. El e sigur că în viață a reuşit: are penthouse, maşină luxoasă şi multă distracţie. Îşi consumă existenţa făcând bani, iar banii pe cluburi de noapte, femei elegante, şampanie, cocaină și alte elemente de glamour ale vieții. Dar, la un moment dat eroul conştientizează schimbările din rutina zilnică şi lumea începe să i se năruie ca un castel de cărţi. Filmul ne surprinde plăcut şi ne vorbeşte despre reevaluare şi depășirea crizei interioare.

1031
Vezi Film
/_ld/4/74157779.jpg

Setup (2011)

Adaugat :  21/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Comedie
Rating:  

Descriere :
Un grup de prieteni se implică într-un furt de diamante. "Afacerea” poate să fie mortală pentru ei. Biggs e cel care a orchestrat furtul şi de care toţi ceilalţi ştiu de frică. Vincent ajunge într-o ambuscadă, iar Sonny trebuie să recupereze banii înainte ca lucrurile să degenereze.

984
Vezi Film
/_ld/3/16175542.jpg

Stand Up Guys (2012)

Adaugat :  14/07/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Comedie
Rating:  

Descriere :
O pereche de maeştri în escrocherie se reîntâlnesc după ce unul dintre ei petrecuse mai mulți ani la închisoare. Problema este că prietenul său, care îl întâmpină odată cu punerea lui în libertate, este presat de șef să îl omoare până în diminineața zilei următoare. Cu cărțile pe față, cei doi profită din plin de ultimele ore, alegând să fie amici, chiar dacă unul va fi călăul celuilalt. În aventurile lor îl iau cu ei pe un alt bun prieten de-al lor.
Descarca Stand Up Guys (2012), Film, Film Stand Up Guys (2012), filme, Filme noi, Stand Up Guys (2012), Stand Up Guys (2012) download gratis, Stand Up Guys (2012) film online, Stand Up Guys (2012) film online

1057
Vezi Film
/_ld/3/90486252.jpg

Satana Cartoons - Oligofrenii de la 402

Adaugat :  04/07/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Comedie
Rating:  

Descriere : Satana Cartoons - Oligofrenii de la 402

1030
Vezi Film

1-20 21-40 ... 401-420 421-440 441-460 461-464