/_ld/9/27717946.jpg

Jack and Diane (2012)

Adaugat :  30/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Drama
Rating:  

Descriere :
Jack şi Diane, două adolescente, se întâlnesc în New York, unde îşi petrec toată noaptea sărutându-se sălbatic. Şarmul şi inocenţa Dianei se strecoară repede în inima lui Jack, dar atunci când Jack descoperă că Diane urmează să plece din ţară într-o săptămână, ea încearcă să o îndepărteze.


867
Vezi Film
/_ld/9/52228777.jpg

Tong que tai – The Assassins (2012)

Adaugat :  30/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Drama
Rating:  

Descriere :
Filmul oglindește China anilor dinastiei Han. Cao Cao l-a învins pe Lu Bu și pe mulți alți dictatori militari rivali, pentru a obține supremația în nordul Chinei. În 216, Cao Cao primește titlul de rege vasal dat de către împăratul Xian…

990
Vezi Film
/_ld/9/89532719.jpg

Abel's Field

Adaugat :  30/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Drama
Rating:  

Descriere :
Abel’s Field is about a high school student named Seth (Samuel Davis). Seth doesn’t have it easy. His mother dies and his father leaves him and his twin sisters alone. Seth has to work two jobs, go to school, and raise his sisters. He later gets into trouble for a fight and he has to work with the school’s groundskeeper, named Abel (Kevin Sorbo). They can’t stand each other at first, but then they share a deep bond. Abel becomes Seth’s mentor. Seth even gains a love interest.

943
Vezi Film
/_ld/9/36129319.jpg

Coriolanus 2011

Adaugat :  30/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Drama
Rating:  

Descriere : Într-o versiune alternativă modernă a Romei, revoltele sunt în toi după ce cetăţenii nu mai au acces la stocurile de grâne şi libertăţile civile sunt tot mai restrânse din cauza unui conflict în desfăşurare între Roma şi Volsci. Protestatarii sunt furioşi în special pe Caius Martius (Ralph Fiennes), un general roman sclipitor pe care-l învinovăţescpentru problemele oraşului. În timpul unui marş, protestatarii îl întâlnesc pe Martius, care face remarci publice urâte şi îşi etalează dispreţul faţă de cetăţenii de rând. Între timp, comandantul armatei Volsciene, Tullus Aufidius (Gerard Butler), care s-a luptat cu Martius în câteva ocazii şi îl consideră un duşman de moarte, jură că data viitoare când se vor întâlni în luptă va fi şi ultima.Martius conduce un raid împotriva oraşului volscian Corioles şi, chiar dacă iniţial atacul asupra oraşului se dovedeşte un eşec, mulţi dintre oamenii săi fiind ucişi, el primeşte întăriri şi romanii reuşesc să-l cucerească în cele din urmă. După bătălie, Martius şi Aufidius se întâlnesc în luptă corp la corp şi amândoi sfârşesc prin a fi răniţi, iar înfruntarea este oprită atunci când proprii soldaţi ai lui Aufidius intervin şi îl iau de acolo.Martius se întoarce la Roma victorios şi, drept recunoştinţă pentru vitejia deosebită, Generalul Cominius (John Kani) îi oferă titulatura de „Coriolan”. Mama lui Coriolan, Volumnia (Vanessa Redgrave), îşi încurajează fiul să candideze pentru Senatul Romei. El este ezitant în legătură cu acest lucru, dar până la urmă îi face mamei sale pe plac şi câştigă „scaunul” fără emoţii. Totuşi, doi tribuni, Brutus (Paul Jesson) and Sicinius (James Nesbitt), critică intrarea sa în politică, temându-se că popularitatea lui va face ca puterea să se transfere de la Senat la el însuşi. Împreună, ei pun la cale un plan pentru a-l îndepărta de la putere şi pornesc o nouă revoltă referitoare la poziţia sa politică.

858
Vezi Film
/_ld/9/91708997.jpg

The Help 2011

Adaugat :  30/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Drama
Rating:  

Descriere : The Help 2011 (Culoarea sentimentelor), film online DVDRip, subtitrat în RomânăÎn anul 1962, Aibileen Clark (Viola Davis) este o menajeră de culoare în vârstă de 50 de ani care şi-a petrecut viaţa crescând copiii albilor şi şi-a pierdut recent singurul ei copil. Minny Jackson (Octavia Spencer) este o altă menajeră de culoare şi prietena cea mai bună a lui Aibileen a cărei francheţe a făcut să fie concediată din mai multe locuri, creându-şi reputaţia de angajată complicată, dar compensează prin calitaţile culinare remarcabile. Eugenia „Skeeter” Phelan (Emma Stone), o tânără albă care s-a mutat recent înapoi la plantaţia familiei sale după ce a absolvit Universitatea din Mississippi, descoperă că bona ei din copilărie cu care avea o relaţie foarte apropiată, Constantine (Cicely Tyson), şi-a dat demisia şi a plecat. Ea este, totuşi, sceptică deoarece nu crede că ar fi plecat fără să-i scrie.Spre deosebire de prietenele ei, care s-au înscris la universitate pentru a-şi găsi soţi (toate sunt acum măritate şi au copii), Skeeter este singură, are o diplomă şi doreşte să-şi înceapă o carieră de scriitoare. Constantine fiind plecată, ea îi cere ajutorul lui Aibileen pentru a răspunde unor întrebări interne. Skeeter devine deranjată de atitudinea prietenelor ei, în special a lui Hilly Holbrook (Bryce Dallas Howard) şi a ei iniţiativă de-a se pune la dispoziţie toalete diferite pentru negri şi albi deoarece ea susţine că negrii transmit diverse boli albilor.Deşi discriminarea negrilor este ceva comun, Skeeter este una dintre puţinele persoane care nu este de acord cu aceste lucruri şi decide să scrie o carte bazată pe vieţile menajerelor ce-şi petrec timpul având grijă de copiii albi. La început, menajerele sunt ezitante în a vorbi cu ea deoarece se tem să nu fie concediate, sau chiar mai rău. Aibileen este prima care-şi împărtăşeşte povestea după ce aude despre iniţiativa lui Hilly, a cărei menajeră este, şi realizează că acei copii pe care ea i-a crescut cu atâta dragoste au ajuns la fel ca părinţii lor.

930
Vezi Film
/_ld/9/34565038.jpg

Carnage 2011

Adaugat :  30/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Drama
Rating:  

Descriere : Când doi copii se implică într-o bătaie în care unul dintre ei îl loveşte pe celălalt cu băţul peste faţă, părinţii lor se întâlnesc într-un apartament din Brooklyn pentru a discuta problema. Părinţii băiatului care a lovit cu băţul, Alan şiNancy Cowan (Christoph Waltz şi Kate Winslet), merg acasă la Michael şi Penelope Longstreet (John C. Reilly şi Jodie Foster), părinţii băiatului lovit. Întâlnirea lor se dorea a fi una de scurtă durată pentru a pune lucrurile în ordine şi a-i împăca pe băieţi, dar din cauza anumitor circumstanţe, conversaţia continuă să se lungească la infinit, fiecare susţinându-şi punctul de vedere.

887
Vezi Film
/_ld/9/09341563.jpg

Code 46 – Codul 46

Adaugat :  30/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Drama
Rating:  

Descriere : În viitorul apropiat, lumea este divizată între cei care locuiesc „în interior”, în oraşe aglomerate, şi cei care locuies „în exterior”, o clasă socială aflată la limita subzistenţei. Accesul în oraşe este foarte strict şi reglementat prin folosirea documentelor de sănătate cunoscute drept „papeles”. Majoritatea rezidenţilor oraşului se aventurează afară doar odată cu lăsarea întunericului deoarece razele solare directe sunt considerate dăunătoare pentru sănătate, dar sunt destui şi cei care circulă pe timpul zilei. Societatea este reglementată prin diverse „coduri”, iar codul pe care este centrată în special povestea acestui film este a interzicerii „reproducerii genetice incestuoase”, care poate apărea ca rezultat al diverselor tehnologii medicale ce au devenit comune precum clonarea.

961
Vezi Film
/_ld/9/81164246.jpg

Blindness (2008)

Adaugat :  29/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Drama
Rating:  

Descriere :
Thrillerul psihologic "Blindness” pune si evidenta conditia fragila a umanitatii si are la baza romanul omonim al scriitorului portughez Jose Saramago, laureat al premiului Nobel pentru literatura.
Atunci cand intreaga populatie a unui oras modern al zilelor noastre este afectata de o brusca, misterioasa si infioratoare maladie ce cauzeaza orbirea, un mic grup de persoane torturate de acesta dizabilitate se decid sa isi uneasca fortele pentru a depasi dificultatile oribile ale carantinei instituite de catre autoritati. Ei sunt fortati sa actioneze ca o comunitate unita si sa se bazeze pentru prima data unii pe ceilalti, dar mai ales pe capacitatile sotiei unui medic care, in mod straniu, pare sa fi ramas singura care nu a fost lovita de acesta epidemie ingrozitoare. Pentru a fi capabila sa isi ajute cat mai eficient sotul orb si pentru a salva orasul de haosul si dezordinea in care s-a scufundat treptat, femeia se preface a fi fost la randul sau afectata de boala, scapand astfel de sub interdictiile carantinei.912
Vezi Film
/_ld/8/31337342.jpg

360 2011

Adaugat :  29/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Drama
Rating:  

Descriere :
Filmul 360 este o adaptare a celebrei piese de teatru La Ronde, scrisă de controversatul Arthur Schnitzler, care a scandalizat societatea vieneză de la aceea vreme (1903). Un an mai târziu a fost cenzurataă, Schnitzler fiind acuzat de pornografie . Cel mai bun actor din aceasta gama de filme online Noi subtitrate Anthony Hopkins ne  Prezintă moralitatea sexuală şi ideologia de clasă, zi de zi printr-o serie de întâlniri sexuale între perechi de caractere diverse. Prin alegerea de caractere dintr-un spectrul social larg, 360, oferă o vizualizare puternică a modului în care contactul sexual transgreseaza limitele de clasă. Aparent se face haz de codul sexual vienez, este descrisă societatea vieneză din acei ani, narcisistă și superficială, interesată doar de plăcerea sexuală și de întreținerea aparențelor: practic toată lumea face sex, dar nimeni nu vorbește despre asta

993
Vezi Film
/_ld/8/44488728.jpg

The Collapsed

Adaugat :  29/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Drama
Rating:  

Descriere :
După sfârşitul lumii, o familie de patru persoane incearca cu disperare să supraviețuiească. Ajungând în pădure ei descoperă curând alţi supravieţuitori...

949
Vezi Film
/_ld/8/26837115.jpg

Ray

Adaugat :  29/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Drama
Rating:  

Descriere :
Filmul Ray, descrie viata marelui muzician, descriind copilaria care l-a marcat. Sunt evocate momentele care ii puncteaza copilaria, precum moartea accidentala a fratelui sau, pierderea vederii la 7 ani si cum invata sa cante la pian. Apoi cum incepe sa-si faca o cariera in anii 1950-1960, precum si problemele cu rasismul, abuzul de droguri, relatiile esuate si ideile revolutionare de a schimba ritmul muzical al vremii, combinand muzica soul si cea de cor.

906
Vezi Film
/_ld/8/06293685.jpg

A Beautiful Mind – O minte sclipitoare (2001)

Adaugat :  29/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Drama
Rating:  

Descriere :
Este drama intensa a unui geniu adevarat, un matematician in viata, pe numele sau John Forbes Nash, Jr. Chipesul si excentricul Nash face o descoperire in tinerete si este pe punctul afirmarii internationale. Dar ascensiunea sa rapida in stratosfera intelectualitatii isi schimba dramatic cursul cand geniul sau nativ este sufocat de schizofrenie. Infruntand niste incercari care pe altii i-ar fi pus la pamant, Nash revine la viata si in activitate datorita si cu ajutorul sotiei sale Alicia. Dupa decade de lupta cu boala el iese triumfator si primeste premiul Nobel in 1994. O legenda vie, Nash continua sa-si desfasoare munca si astazi.

1122
Vezi Film
/_ld/8/28066456.jpg

The Pianist (2002)

Adaugat :  29/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Drama
Rating:  

Descriere :
Bazat pe memoriile pianistului W. Szpillmann, Pianistul este povestea adevărată a unui strălucit pianist polonez, care, datorită originii sale evreieşti este forţat ca pe timpul ocupaţiei naziste a Poloniei să ducă o viaţă de fugar, pentru a scăpa de deportare.
Szpilmann reuşeşte să fugă din ghetoul din Varşovia şi îşi va petrece ani buni ascunzându-se printre ruinele oraşului. Salvarea îi vine de la un ofiţer german, care îl va ajuta să supravieţuiască.

952
Vezi Film
/_ld/8/59424881.jpg

Into the Wild – In salbaticie (2007)

Adaugat :  29/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Drama
Rating:  

Descriere :
Into the Wild” este o drama bazata pe romanul omonim din 1996 scris de Jon Krakauer despre viata si moartea lui Christopher McCandless. Dupa ce a absolvit Universitatea Emory in 1992, studentul si atletul de performanta Christopher McCandless (Emile Hirsch) isi abandoneaza bunurile,isi doneaza toti cei 24,000 de dolari in scopuri caritabile si pleaca intr-o drumetie in Alaska pentru a trai in salbaticie.

2154
Vezi Film
/_ld/8/36893973.jpg

Cinderella Man – Renascut din cenusa (2005)

Adaugat :  29/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Drama
Rating:  

Descriere :
In timpul Marii Depresii, un erou de zi cu zi, James J. Braddock – aka The Cinderella Man – a devenit una din cele mai mari legende din istoria sportului. La inceputul anilor ’30, saracul fost-campion la box parea distrus, batut si fara noroc ca majoritatea populatiei Americii. Cariera lui parea terminata, nu putea sa-si plateasca facturile, singurul lucru de care ii pasa – familia lui -era in pericol.

1379
Vezi Film
/_ld/8/18358084.jpg

The Iron Lady (2011)

Adaugat :  29/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Drama
Rating:  

Descriere :
În anul 1974, în pofida sfaturilor înţelepte ale soţului ei Denis, care îi reproşează că pune profesia şi ambiţiile personale mai presus de familia reprezentată de el şi de cei doi copii ai lor pe nume Carol şi Mark, Margaret Thatcher îşi propune să se impună pe scena politică dominată de bărbaţi şi să îl învingă pe Edward Heath în lupta pentru preluarea conducerii Partidului Conservator, ceea ce se şi întâmplă un an mai târziu.

894
Vezi Film
/_ld/8/06954106.jpg

The Courageous Heart of Irena Sendler (2009)

Adaugat :  29/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Drama
Rating:  

Descriere :
Filmul se bazeaza pe povestea reala a Irenei Sendler, un asistent social, catolic, care va salva viata a peste 2500 de copii evrei, in timpul celui de-al doilea razboi mondial.
Legitimandu-se cu un carnet de asistenta medicala, ea va patrunde in ghetoul evreiesc si va incerca sa convinga parintii, sa-si dea copii, pentru a-i salva de la moarte, urmand ca acestia sa fie incredintati unor familii poloneze. Ea va fi ajutata de colegele ei, asistente sociale, de Stefan, un prieten evreu din perioada studentiei si de asemenea va intra in legatura cu o organizatie de ajutorare a evreilor, numita Zegota.Pentru a-si atinge scopul, ea va trece prin multe momente grele, care o vor pune la incercare. Cu toate acestea ea va pastra datele de identificare ale fiecarui copil salvat, in speranta ca acestia se vor reintalni dupa terminarea razboiului cu familiile lor.

1447
Vezi Film
/_ld/8/90746127.jpg

My Week with Marilyn (2011)

Adaugat :  29/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Drama
Rating:  

Descriere :
Filmul este bazat pe cartea lui Colin Clark despre timpul petrecut de Marilyn la Londra în 1957 pe când filma The Prince and the Showgirl, în regia lui Laurence Olivier. My Week With Marilyn este despre o săptămână din viaţa lui Marilyn în care scapă de viaţa din Hollywood şi trăieşte în stil englezesc alături de Colin Clark, acesta fiind angajat de Olivier să aibă grijă de ea. Regizat de Simon Curtis şi produs de David Parfitt, filmul are la origini jurnalul lui Colin Clark şi a fost adaptat pentru marile ecrane de către Adrian Hodges (autorul serialul "Primeval”, transmis de BBC).

1010
Vezi Film
/_ld/8/66035521.jpg

I’m Not There (2007)

Adaugat :  29/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Drama
Rating:  

Descriere :
Cu titlul iniţial "I’m Not There: Suppositions on a Film Concerning Dylan”, filmul lui Todd Haynes urmăreşte destinele a şase personaje, personificări a şase etape/aspecte din viaţa şi cariera lui Bob Dylan. De la primele zile pe scenă până la renumele de important cântăreţ de folk, de la controversata reorientare către rock până la accidentul de motocicletă şi turneul Never Ending Tour, toate sunt tratate prin prisma a şase alter ego-uri ale legendei rock, interpretate de actori diferiţi: Richard Gere, Christian Bale, Heath Ledger, Ben Whishaw, Marcus Carl Franklin şi Cate Blanchett. Cu noi informaţii despre copilăria şi viaţa de familie a cântăreţului, I’m Not There reuşeşte, cu ajutorul celor şase poveşti filmate diferit şi interpretate de actori diferiţi, o originală şi atentă dare de seamă despre personalitatea efervescentă, dar misterioasă, a starului.

1002
Vezi Film
/_ld/8/58499789.jpg

The Hurricane (1999)

Adaugat :  29/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Drama
Rating:  

Descriere :
DENZEL WASHINGTON – laureat al premiului OSCAR pentru rolul din "Glory” si nominalizat pentru cele din "Malcolm X” si "Cry Freedom” – il interpreteaza pe Rubin "Uraganul” Carter, un om al carui vis de a cistiga titlul de campion mondial al categoriei mijlocii la box este curmat dramatic de o eroare judiciara. Arestat, acuzat pe nedrept si judecat, alaturi de un fan al sau, John Artis, pentru uciderea a trei persoane intr-un bar din New Jersey, "Uraganul” este condamnat de trei ori la inchisoare pe viata. in celula se decide sa-si canalizeze frustrarea si disperarea scriindu-si propria poveste.
Dar, cu toate ca autobiografica lui carte , "A saisprezecea runda” ,vede lumina tiparului, Carter ramine in spatele gratiilor, gasindu-si linistea sufleteasca in izolarea de lumea din afara si de interesul national stirnit de cazul sau (printre cei care au pledat cu pasiune numarindu-se Bob Dylan si Muhammad Ali).
Peste mai multi ani, un tinar american stabilit in Canada, Lesra Martin (VICCELOUS REON SHANNON),citeste cartea lui Carter si gaseste, pentru prima oara in viata lui, o directie si un scop existentei sale si incepe sa corespondeze cu autorul. Convins de nevinovatia lui Carter adolescentul isi antreneaza proprii asistenti sociali – Terry Swinton (JOHN HANNAH), Lisa Peters (DEBORAH KARA UNGER) si Sam Chaiton (LIEV SCHREIBER) – intr-o sustinuta campanie pentru eliberarea lui Carter.

976
Vezi Film

1-20 21-40 ... 241-260 261-280 281-300 301-320