/_ld/62/47311140.jpg

Best Of Both Worlds Concert

Adaugat :  19/06/2018
Comentarii :  0
Categoria :  Filme Vechi
Rating:  

Descriere :

Best Of Both Worlds Concert


906
Vezi Film
/_ld/57/93186361.jpg

A Christmas Story

Adaugat :  26/11/2015
Comentarii :  0
Categoria :  Comedie
Rating:  

Descriere :

Ralphie, un baietel de 9 ani, viseaza sa aiba o arma Red Rider BB si incearca sa ii convinga pe toti ca acesta este cadoul perfect. Dar in incercarea lui se confrunta cu refuzul parintilor, al invatatorului si chiar al lui Mos Craciun insusi. Craciunul se apropie si Ralphie il viziteaza pe Mos la magazinul universal sperand sa obtina cadoul dorit. Oare va primi acest cadou de Craciun?


1113
Vezi Film
/_ld/48/01142716.jpg

Carambolages (1963) – online subtitrat

Adaugat :  28/09/2014
Comentarii :  0
Categoria :  Filme Vechi
Rating:  

Descriere : Paul Martin lucrează în cadrul agenției de publicitate “321”. E tânăr, ambițios și logodit cu fiica superiorului său. Însă Paul are și o amantă care tocmai l-a anunțat că așteaptă un copil. Disperat să acceadă cât mai sus pe scara ierarhică într-un timp cât mai scurt, Paul pune la cale o serie de atentate în cadrul agenției cărora speră să le cadă victimă însuși directorul acesteia, Norbert Charolais.

943
Vezi Film
/_ld/48/91813713.jpg

Vamos a matar, companeros – Camarazi (1970) – online subtitrat

Adaugat :  28/09/2014
Comentarii :  0
Categoria :  Filme Vechi
Rating:  

Descriere : Traficantul de arme Yolaf Peterson își propune să vândă armament gherilei condusă de Mongo, dar banii sunt blocaţi într-un seif bancar, al cărui cifru îl cunoaşte doar profesorul Xantos, aflat în detenţie la americani. Yolaf este de acord ca Xantos să fie scos din închisoare de către oamenii reticentului Mongo dar, un fost partener de afaceri al lui Yolaf’, John “Mână de lemn”, are cu totul, alte idei.

931
Vezi Film
/_ld/48/12533055.jpg

Harold and Maude – Harold şi Maude (1971) – online subtitrat

Adaugat :  28/09/2014
Comentarii :  0
Categoria :  Filme Vechi
Rating:  

Descriere : Harold este un tânăr deprimat în vârstă de 20 de ani, care e obsedat de moarte şi-şi petrece timpul mergând la înmormântări. La un astfel de eveniment o întâlneşte pe Maude, o doamnă de 79 de ani, care are o pasiune nebună pentru viaţă. Prietenia celor doi îi va schimba lui Harold întreaga viziune asupra vieţii.

1046
Vezi Film
/_ld/48/14896954.jpg

The War Lord – Stăpânul domeniului (1965) – online subtitrat

Adaugat :  28/09/2014
Comentarii :  0
Categoria :  Filme Vechi
Rating:  

Descriere :

Chrysagon este trimis de ducele Normandiei undeva în nordul Franţei pentru a asigura apărarea teritoriului de năvălitorii frizieni. În afara fortăreţei pe care trebuie să o apere el are în subordine şi pe locuitorii unui sat, care-şi păstrează încă obiceiurile păgâne. În timpul unei vânători Chrysagon cunoaşte o tânără din sat, Bronwyn, de care se simte atras, dar preferă pentru moment să nu facă nimic. Când află că aceasta urmează să se căsătorească cu Marc(fiul tatălui ei adoptiv) ascultă în cele din urmă de fratele său Draco şi de preot şi solicită “dreptul primei nopţi” conform obiceiului pe care localnicii îl aveau(chiar dacă acesta era în dezacord cu religia creştină). Rămas singur împreună cu Bronwyn şi aflând că aceasta e îndrăgostită de el, Chrysagon se decide să nu o mai înapoieze soţului ei. În încercarea de a-şi recupera soţia Marc va cere şi ajutorul frizienilor, după ce află că în fortăreaţa este ţinut prizonier fiul şefului acestora. Va reuşi oare Chrysagon să apere fortăreaţa şi să-şi păstreze iubita sau va pierde tot?


759
Vezi Film
/_ld/48/68999294.jpg

Four Faces West (1948) – online subtitrat

Adaugat :  27/09/2014
Comentarii :  0
Categoria :  Filme Vechi
Rating:  

Descriere :

‘ Four Face West ‘ este un film de avenuri despre vest . Filmul îl înfăţişează pe cowboy-ul , Ross McEwen , care soseşte în oraş şi-i solicită bancherului un înprumut de 2000 de dolari , dar bancherul este reticent la o cerere atât de mare şi cere garanţii de împrumut , moment în care , McEwen îi arată arma . Bancherul se speriei şi execută mecanic cererile lui McEwen . Isprăvile lui McEwen sunt foarte bine cunoscute în împrejurimi şi oamenii sunt temători în prezenţa lui . Urcă într-un tren în care o cunoaşte pe Miss Hollister , care era asistentă medicală . Se află de recompensa pusă pentru capturarea unui hoţ . Motivele care l-au determinat pe McEwen să jefuiască banca sunt altruiste şi aveau ca scop ajutorarea unor familii de mexicani care erau foarte bolnavi . Pat Garrett jurase că-l va prinde pe haiducul McEwen acesta este şi punctul culminant al filmului cu mult suspans şi peripeţii demne de faima vestului .


898
Vezi Film
/_ld/48/02250241.jpg

McLintock! (1963) – online subtitrat

Adaugat :  27/09/2014
Comentarii :  0
Categoria :  Filme Vechi
Rating:  

Descriere : Comedie inspirată din povestea lui William Shakespeare – ”Îmblânzirea scorpiei”. Filmul a devenit faimos pentru cele două scene în care mama şi fiica îşi dispută rolurile. George Washington McLintock trăieşte o viaţă singuratică şi unică la ferma lui . Din motive greu de înţeles, el a devenit înstrăinat de soţia lui, Katherine, care-l părăsise cu doi ani înainte – sub motiv că ar fi comis adulter. McLintock o angajează pe frumoasa văduvă Louise Warren ca bucătar personal şi o primeşte împreună cu cei doi copii ai săi în casa lui . Evenimentele din Brawls încep să se precipite şi iau o întorsătură neaşteptată: focuri de armă, un atac indian şi pe deasupra întoarcerea doamnei McLintock care vroia să discute despre custodia fiicei lor, Becky McLintock, care se întoarce de la colegiu. Pe de altă parte, Doamna Katherine McLintock intenţiona să divorţeze de George . În concluzie, baronul crescător de vite George Washington McLintock se luptă cu soţia, cu fiica şi cu oamenii politici care-i vor pământul, reuşind să-i “îmblânzească” pe toţi în această fermecătoare comedie western.

1178
Vezi Film
/_ld/48/35128891.jpg

The Vikings – Vikingii (1958) – online subtitrat

Adaugat :  27/09/2014
Comentarii :  0
Categoria :  Filme Vechi
Rating:  

Descriere :

Ecranizare după romanul omonim al scriitorului Edison Marshall. În secolul X vikingii terorizau locuitorii de pe ţărmurile engleze. Ragnar, conducătorul vikingilor, îl omoară pe rege şi o seduce pe regină. Aceasta naşte un băiat, pe Eric. Capturat de vikingi, în timpul unui nou atac, Eric este crescut ca un sclav, dar nu accepta această poziţie umilitoare. El îl înfrunta pe Einar, fiul lui Ragnar. Acesta o răpeşte pe prinţesa Morgana, viitoarea regină a Angliei, pe care încearcă să o cucerească. Dar Morgana se îndrăgosteşte de Eric.


1303
Vezi Film
/_ld/48/82559817.jpg

A Room with a View – Cameră cu privelişte (1985) – online subtitrat

Adaugat :  27/09/2014
Comentarii :  0
Categoria :  Filme Vechi
Rating:  

Descriere :

Impresionanta poveste a doi tineri de origine engleză, care nu îşi pot nega sentimentele şi, în ciuda tuturor rezervelor impuse de rigiditatea secolului XIX, aleg să trăiască o superbă poveste de dragoste, în decorul romantic al Italiei.


1108
Vezi Film