/_ld/61/57592770.jpg

Salyut-7 (2017)

Adaugat :  12/02/2018
Comentarii :  0
Categoria :  Actiune
Rating:  

Descriere :

În regia lui Klim Shipenko, pelicula se bazează pe întâmplări reale ale misiunii de salvare Salyut-7 din 1985, Până în prezent, acesta este un proiect care este cel mai provocator din punct de vedere tehnic în istoria explorării spațiului. Stația spațială sovietică, fără pilot, Salyut 7 care în mod neașteptat nu mai răspunde la semnalele din centrul de zbor spațial, mândria ingineriei spațiului sovietic este de asemenea un dezastru care ar produce nenumărate victime dacă acesta sar prăbușii pe Pământ. Pentru a investiga eșecul și pentru a preveni catastrofa, o echipa din doi tehnicieni sunt trimiși de urgență la stație.


1745
Vezi Film
/_ld/60/41958240.jpg

La reine Margot - 20th Anniversary Directors Cut (1994)

Adaugat :  08/09/2017
Comentarii :  0
Categoria :  Dragoste
Rating:  

Descriere :

Filmul este inspirat din evenimentele istorice ce au avut loc in noaptea din 24 august 1572, noapte care mai este cunoscuta si sub numele de Noaptea Sfantului Bartolomeu. Filmul este povestea celui mai sangeros masacru din istoria Frantei. In acest film ne este prezentata o Franta sfasiata de un razboi religios. Pentru a mentine pacea, Caterina de Medicis a pus la cale o nunta fortareata intre Margot de Valois, sora Regelui catolic Charles IX, si Regele Henri de Navarre, nunta care ar fi trebuit sa puna capat razboiului dintre catolici si protestanti dar care in realitate va declansa un masacru infiorator cunoscut in istorie drept Masacrul din Noaptea Sf. Bartolomeu. In timpul acelei nopti, Margareta de Navara ascunde si ingrijeste un protestant scapat din masacru. Tanarul La Mole si frumoasa regina traiesc o scurta si intensa poveste de dragoste, cu final tragic. Un film dramatic, intens, incarcat de intrigi secrete, jocuri de culise, otraviri si instigatii la incest, in care luptele pentru putere exista si sunt hranite de orgolii, violenta si frica de moarte. Filmul este inspirat din evenimentele istorice ce au avut loc in noaptea din 24 august 1572, noapte care mai este cunoscuta si sub numele de Noaptea Sfantului Bartolomeu. Filmul este povestea celui mai sangeros masacru din istoria Frantei. In acest film ne este prezentata o Franta sfasiata de un razboi religios. Pentru a mentine pacea, Caterina de Medicis a pus la cale o nunta fortareata intre Margot de Valois, sora Regelui catolic Charles IX, si Regele Henri de Navarre, nunta care ar fi trebuit sa puna capat razboiului dintre catolici si protestanti dar care in realitate va declansa un masacru infiorator cunoscut in istorie drept Masacrul din Noaptea Sf. Bartolomeu. In timpul acelei nopti, Margareta de Navara ascunde si ingrijeste un protestant scapat din masacru. Tanarul La Mole si frumoasa regina traiesc o scurta si intensa poveste de dragoste, cu final tragic. Un film dramatic, intens, incarcat de intrigi secrete, jocuri de culise, otraviri si instigatii la incest, in care luptele pentru putere exista si sunt hranite de orgolii, violenta si frica de moarte.


940
Vezi Film
/_ld/58/74168486.jpg

Spotlight

Adaugat :  31/01/2016
Comentarii :  0
Categoria :  Drama
Rating:  

Descriere :

Filmul se va concentra asupra lungii perioade de timp în care au avut loc abuzurile sexuale ale preoţilor catolici pedofili, investigate în amănunt de o echipă de jurnalişti ale publicaţiei Boston Globes, ce a primit numele Spotlight Team. Investigaţia, ce a scandalizat o lume întreagă şi a produs schimbări majore în cadrul Bisericii Catolice, a fost inițiată de către editorul şef de atunci al publicaţiei, Marty Barton (Schreiber), ajutat de Walter 'Robby' Robinson (Keaton) şi  reporterii Michael Rezendes (Ruffalo), Sacha Pfeiffer (McAdams) şi Matt Carroll.


1806
Vezi Film
/_ld/58/66158990.jpg

Joy

Adaugat :  16/01/2016
Comentarii :  0
Categoria :  Comedie
Rating:  

Descriere :

Jennifer Lawrence va intra în pielea casnicei Joy Mangano, femeia care a inventat tot soiul de aparate ce să uşureze munca domestică.

Joy Mangano este o prezenţă permanentă pe Home Shopping Network cu numeroasele ei invenţii, deşi Miracle mop-ul a fost biletul ei către glorie şi succes. Ea a devenit inventatoare încă din anii adolescenţei, continuând să viseze şi să inoveze chiar dacă era mamă singură cu trei copii.


1330
Vezi Film
/_ld/57/34414210.jpg

Battle for Sevastopol

Adaugat :  17/12/2015
Comentarii :  0
Categoria :  Drama
Rating:  

Descriere :

Bazat pe intamplari reale, filmul ne spune povestea Ludmilei Pavlicenco, o legendara lunetista. Decide sa se inroleze in armata inca de tanara. In timpul razboiului soldatii au intrat in lupta avand numele sau pe buze. In tot acest timp, dusmanii puneau la cale eliminarea ei. Ludmila a vazut pe campul de lupta o multime de orori, moarte si suferinta. Insa, dragostea este cea care a suspus-o la cel mai mare test al vietii: aceasta risca sa ii fie luata din cauza razboiului. Misiunea tinerei este dubla: trebuie sa lupte pentru iubirea sa si pentru patria sa.


1395
Vezi Film
/_ld/52/14604734.jpg

Kenau (2014) online subtitrat

Adaugat :  15/11/2014
Comentarii :  0
Categoria :  Actiune
Rating:  

Descriere : În timp ce luptă cu îndârjire împotriva asediatorilor spanioli cu armata sa de femei, Kenau, condusă de ură şi durere provocate de executarea celei mai mici dintre fiicele ei, este ameninţată să-şi piardă şi fiica cea mai mare din cauza încăpăţânării.Kenau (2014),Kenau (2014) online subtitrat,Kenau (2014) hd,Kenau (2014) online hd,Kenau (2014) subtitrat hd,Kenau (2014) online subtitrat hd

1310
Vezi Film
/_ld/22/80465693.jpg

5 Days of War - 5 zile de război (2011)

Adaugat :  11/03/2014
Comentarii :  0
Categoria :  Istoric
Rating:  

Descriere : Reporterul nord-american Thomas Anders este salvat de la moarte in timpul razboiului din Irak de catre un contingent georgian din Fortele Aliate, dar unul dintre colegii sai este ucis, tragedie in urma careia tanarul decide sa se intoarca in Los Angeles. La indemnul unor amici din Tibilisi, care il informeaza ca este pe cale sa izbucneasca un conflict armat intre Georgia si Rusia cu privire la regiunile Osetia de Sud si Abhazia, Thomas Anders pleaca spre Georgia impreuna cu cameramanul sau Sebastian Ganz si este martorul unor executii socante si barbare ale rebelilor separatisti din Osetia de Sud, carora le cade victima populatia civila nevinovata din Georgia. In august 2008, zona de granita dintre Georgia si Rusia este scena unor confruntari violente intrucat provinciile georgiene Osetia de Sud si Abzahia doresc sa isi castige independenta fata de Georgia si apoi sa se uneasca cu Rusia, dar posturile de televiziune din intreaga lume prefera sa transmita Jocurile Olimpice de Vara de la Beijing in loc sa atraga atentia asupra escaladarii conflictului din Georgia, care ia amploare si din cauza pasivitatii manifestate de catre Statele Unite ale Americii si marile puteri europene.

1558
Vezi Film
/_ld/22/98922017.jpg

Rescue Dawn - Evadare in zori (2006)

Adaugat :  11/03/2014
Comentarii :  0
Categoria :  Istoric
Rating:  

Descriere : Filmul prezinta povestea adevarata a pilotului american Dieter Dengler, care este doborat si capturat in Laos in timpul razboiului din Vietnam. Este o poveste epica despre supravietuire, despre prietenie si nu in ultimul rand despre ororile razboiului din Vietnam. Povestea se petrece intr-un lagar pentru prizonieri de razboi din mijlocul junglei Vietnamese, unde pilotul Dengler este "aruncat" alaturi de alti cativa prizonieri ,doi americani si trei vietnamezi. Intre detinuti se va infiripa o relatie de prietenie si vor incepe sa planuiasca o evadare.

1323
Vezi Film
/_ld/22/94441125.jpg

Forbidden Ground (2013)

Adaugat :  11/03/2014
Comentarii :  0
Categoria :  Istoric
Rating:  

Descriere : Franța, 1916. În timpul primului război mondial, atacurile aliate împotriva liniilor germane nu ar trebui să fie de succes, englezul Arthur Sergent Wilkins se trezeste pierdut într-o țară a nimănui. Reintregirea cu alți doi supravietuitori, Wilkins trebuie să găsească o cale de întoarcere în rândurile armatei britanice în fața germanilor pună în aplicarea uni atac de artilerie iminent. Între timp, soția Londra Wilkins încearcă să ascundă un secret întunecat ce ar putea distruge familia sa. 

1195
Vezi Film
/_ld/22/88898954.jpg

Downfall (2004)

Adaugat :  11/03/2014
Comentarii :  0
Categoria :  Istoric
Rating:  

Descriere : Un Film Nominalizat la Oscar. In timp ce rusii avanseaza in Berlin in primavara anului 1945, Adolf Hitler impreuna cu restul oamenilor sai se adapostesc intr-un buncar din centrul orasului. Dispozitia sa oscileaza de la optimism complet nejustificat, increzator ca fortele sale vor sparge liniile inamice, la manie impotriva incompetentei si tradarii comandantilor sai militari. Intr-un final incep sa se strecoare si idei realiste in buncar si astfel, Fuhrer-ul si ceilalti isi incep pregatirile pentru inevitabilul sfarsit. Acţiunea filmului începe într-o noapte a anului 1942 când Traudl se alătură domnişoarelor Junger şi Christian pentru a deveni secretare personale ale lui Adolf Hitler. Apoi pe cele trei secretare, le surprind peste 3 ani, în 1945, când ruşii vin spre Berlin şi ele alături Eva, Goebels cu soţia şi cei cinci copii, şi câţiva ofiţeri se vor ascunde în buncăr. Acolo se consumă ultima parte a tragediei războiului. În acel buncăr, Hitler are de luat decizii importante. Junge este o secretară care este tot timpul lângă Hitler, dar totuşi departe de realitate.

1208
Vezi Film
/_ld/22/08116572.jpg

La voz dormida - The Sleeping Voice (2011)

Adaugat :  11/03/2014
Comentarii :  0
Categoria :  Istoric
Rating:  

Descriere : Un portret al consecinţelor Războiului Civil din Spania. Pepita merge în Madrid pentru a fi lângă sora sa, Hortensia, însărcinată. Este anul 1940. Pepita îl cunoaşte pe Paulino, care are origini burgheze şi care luptă acum în Sierra. Pepita se îndrăgosteşte de el.

1373
Vezi Film
/_ld/22/17545402.jpg

Love and Honor - Iubire şi onoare (2013)

Adaugat :  11/03/2014
Comentarii :  0
Categoria :  Istoric
Rating:  

Descriere : Un tânăr soldat aflat pe front în războiul din Vietnam află că iubita lui l-a părăsit. Ca urmare el dezertează din armată şi, împreună cu cel mai bun prieten al său, se întoarce în America pentru a încerca să-şi recucerească fosta prietena.

1184
Vezi Film
/_ld/22/69478664.jpg

Outpost 3: Rise of the Spetsnaz (2013)

Adaugat :  11/03/2014
Comentarii :  0
Categoria :  Istoric
Rating:  

Descriere : Outpost III Rise of the Spetsnaz este un film de actiune – horror 2013 cu zombie regizat Kieran Parker scris de Rae Brunton,Actori Bryan Larkin, Iván Kamarás, Michael McKell.Cea de a treia parte din Outpost un film de razboi nazist cu zombie restabilește seria și introduce un nou erou ,Dolokhov (Bryan Larkin), un membru al forțelor speciale de elită ale Rusiei

1233
Vezi Film
/_ld/22/95829541.jpg

How I Live Now (2013)

Adaugat :  11/03/2014
Comentarii :  0
Categoria :  Istoric
Rating:  

Descriere : Daisy (Saoirse Ronan) este o adolescentă de 15 ani din New York care călătoreşte în Anglia pentru a-şi petrece vacanţa de vară cu nişte rude pe care nu le cunoaşte. Imediat după venirea lui Daisy, mătuşa ei pleacă într-o delegaţie, iar fata rămâne cu cei trei verişori de vârsta lui Daisy şi cu sora mai mică a acestora. A doua zi bombele încep să cadă peste Londra, Anglia fiind atacată – e cel de-al doilea Război Mondial. Curentul electric se întrerupe, sistemele de comunicare sunt tăiate, iar Daisy şi verişorii ei rămân singuri şi izolaţi. Totuşi, fără adulţi şi fără reguli, viaţa lor e aproape idilică o perioadă, iar relaţiile dintre ei cresc şi se transformă în ceva rar şi extraordinar. Dar războiul îi ajunge, iar ei trebuie să găsească soluţii să supravieţuiască şi să se descurce prin pădure, până când reuşesc să se pună altundeva la adăpost.

1218
Vezi Film
/_ld/22/37323584.jpg

Stalingrad (2013)

Adaugat :  11/03/2014
Comentarii :  0
Categoria :  Istoric
Rating:  

Descriere : Intriga lungmetrajului rusesc se bazează pe "o poveste de dragoste dramatică, pe fondul unei mari bătălii". Acţiunea are loc în 1942, când trupele germane au ocupat malul fluviului Volga.

1176
Vezi Film
/_ld/22/45153990.jpg

Angel of the Skies (2013)

Adaugat :  11/03/2014
Comentarii :  0
Categoria :  Istoric
Rating:  

Descriere : Războiul este declarat și Marea Britanie trebuie să ia măsuri împotriva Germaniei naziste în cazul în care Europa va fi salvata din ghearele sale nemiloase. Determinat de a bate inamicul Earl Kirk , un tânăr pilot din Africa de Sud , voluntar serviciile sale la Royal Air Force , a sacrifica familia sa , viitorul său și el însuși în lupta împotriva răului . În timp ce în luptă , înconjurat de bombardiere și sub atac neobosit , Kirk trebuie să ia decizi care ar putea schimba și viața echipei lui pentru totdeauna . Se prabusesc in aer , ei sunt obligați să părăsească siguranța aeronavelor lor si cad pe teren ocupat de nazisti.

1190
Vezi Film
/_ld/22/98872381.jpg

Lone Survivor - Supravieţuitorul (2013

Adaugat :  11/03/2014
Comentarii :  0
Categoria :  Istoric
Rating:  

Descriere :  Inspirat din relatarea unuia dintre membrii unei echipe Navy SEAL, Marcus Luttrell, despre o misiune care a eşuat în mod tragic, Lone Survivor îi are în centru pe Luttrell (Mark Wahlberg) şi pe echipa sa (printre care Taylor Kitsch, Emile Hirsch şi Ben Foster), surprinşi de o ambuscadă a talibanilor în Afghanistan, în 2005. După un schimb prelungit de focuri şi o urmărire pe jos, cei mai mulţi membri ai echipei sunt omorâţi, Navy SEAL înregistrând cea mai mare pierdere din istoria operaţională.

1050
Vezi Film
/_ld/22/21762344.jpg

Braveheart - Inimă neînfricată (1995)

Adaugat :  11/03/2014
Comentarii :  0
Categoria :  Istoric
Rating:  

Descriere : Mel Gibson, mult timp perceput ca un sex-simbol al filmelor de superactiune, isi dovedeste calitatea de regizor de exceptie in acest film de mare succes, rasfatat al premiilor Oscar in 1996, ce are drept subiect lupta patriotilor scotieni impotriva opresorilor englezi. Bataliile dintre scotieni si englezi sunt grandioase si spectaculoase in aceasta productie, efortul cu care ele au fost reconstituite fiind rasplatit pe deplin. Pentru acest film, Mel Gibson a primit Oscarul pentru regie in 1995. Filmul Inima neinfricata a mai primit in acelasi an premiul Oscar pentru cel mai bun film, cea mai buna imagine, cel mai bun machiaj si efecte sonore, primind nominalizari la alte cinci categorii. William Wallace, eroul filmului, este, asa cum declara chiar interpretul sau, Mel Gibson, unul dintre oamenii care au schimbat cursul istoriei. Iar "Inima neinfricata" este o poveste incredibila despre curaj, loialitate, onoare si despre brutalitatea razboaielor. Si mai este acest film o miscatoare poveste de dragoste.

2096
Vezi Film
/_ld/8/40222949.jpg

Elizabeth: The Golden Age / Elizabeth: Epoca de aur

Adaugat :  29/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Istoric
Rating:  

Descriere :
Regina Elizabeth a ramas in istoria Angliei una din cele mai puternice si magnifice conducatoare a acestei tari. De-a lungul domniei sale trebuie sa duca o lupta intre dorinta de fi femeie si necesitatea de a conduce o tara cu atatia supusi. Sir Walter Raleigh, este iubirea sa tainica, dar nu o poate face publica din cauza indatorilorh sale cat si a jocurilor politice. Filmul transpune cu succes acea perioada de glorie a conducerii inteleptei Elizabeth, aratand cu exactitate puctele ei forte ce au ramas in istorie.

1093
Vezi Film
/_ld/8/97097667.png

The Man from Earth

Adaugat :  28/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Istoric
Rating:  

Descriere :
"The Man from Earth 2007 Film Online Subtitrat in limba romana "In ton cu unele filme SF cu incarcatura psihologica precum The Next One (1982) si K-PAX (2001) vine mai cerebralul The Man From Earth (2007). Povestea il priveste pe profesorul John Oldman,

1100
Vezi Film

1-20 21-30