Into the Blue 2: The Reef, film online subtitrat în Română

Into the Blue 2: The Reef, film online subtitrat în Română
Titlul original:  

Into the Blue 2: The Reef, film online subtitrat în Română


Categoria:  Muzical
Adaugat pe : 23/08/2013
Uploader :  DareDevil   
Tara : Romania
Comentarii: 0
Licenta:
Vizualizari:  1990
Rating:  

Descriere :

Into the Blue 2: The Reef 2009 (Adâncul Albastru 2: Reciful), film online DVDRip, subtitrat în Română

Filmul începe în Honolulu, Hawaii, cu cineva care aruncă nişte containere mari în ocean şi apoi merge să-şi încaseze plata de la nişte bărbaţi bărbaţi în costume. Dar din cauză că a aruncat acele containere şi n-a respectat programul, este ucis. Apoi filmul se mută spre Sebastian (Chris Carmack) şi iubita lui Dani (Laura Vandervoort) care fac scufundări cu un model. Cei doi conduc o mică afacere şi închiriază echipamente de scafandru, însă Sebastian nu doreşte să facă acest lucru pentru totdeauna. Pentru el, sunt o mulţime de comori în ocean pe care le-a căutat timp de mulţi ani, dar cea pe care o caută în mod deosebit de patru ani este nava spaniolă San Cristobal, care s-a scufundat undeva în apropierea Recifului de Nord şi se zvoneşte că e plină de comori.

Sebastian îşi petrece timpul cu prietenul şi angajatul lui, Mace (Michael Graziadei), şi iubita acestuia, Kimi (Mircea Monroe), cea mai bună prietenă a lui Dani, care întâmpină greutăţi în relaţia lor din cauză că Mace are tendinţa de a-şi face de cap cu alte femei. În timp ce Mace şi Kimi au o relaţie zbuciumată, Sebastian şi Dani se iubesc la nebunie. În timp ce se aflau la serviciu, ei sunt vizitaţi de Carlton (David Anders) şi Azra (Marsha Thomason), un cuplu care doreşte să-i angajeze pentru a face scufundări în Reciful de Nord timp de o săptămână deoarece caută nava pe care o caută şi Sebastian.

Bineînţeles, Sebastian a încercat ani buni s-o găsească, dar fără succes, însă Carlton se întâmplă să aibă o hartă care îi poate conduce în locul exact, aşa că Dani şi Sebastian acceptă cu plăcere să-i ajute. Cei patru merg în diferite epediţii de scufundări pentru a găsi comoara. În cele din urmă se dovedeşte că expediţia lor are un cu totul alt scop – Carlton ajută nişte clienţi importanţi să mute comoara într-o altă locaţie, iar Carlton şi Azra le spun lui Sebastian şi Dani că dacă-i ajută să găsească cele două containere vor primi 500 de mii de dolari, însă dacă nu fac acest lucru într-o săptămână, bărbaţii respectivi îi vor ucide.

Etichete : film online subtitrat în Română, Into the Blue 2: The Reef
Vizioneaza Into the Blue 2: The Reef, film online subtitrat în Română

Din aceasi categorie cu filmul Into the Blue 2: The Reef, film online subtitrat în Română fac parte di urmatoarele
/_ld/62/50486613.png

Fast and Furious 9 2021 online subtitrat

Adaugat :  06/06/2021
Comentarii :  0
Categoria :  Actiune
Rating:  

Descriere :

Fii primul care vede filmul Fast and Furious 9 Full Movie. Descarcă filmul Fast and Furious 9, Urmărește online gratuit Fast and Furious 9. Există o mulțime de conținut de film care poate fi vizionat GRATUIT oriunde, oricând. Fast and Furious 9 (2021) Urmăriți filme complete online HQ gratuit. Dacă aveți nevoie de recomandări, puteți începe să vizionați filme gratuite online din Fast and Furious 9 online din selecția Filmului zilei. Vizionează Fast and Furious 9 online gratuit HD.720 Există, de asemenea, emisiuni TV populare, iar conținutul filmului Kimetsu no Yaiba: Mugen Ressha hen în Full HD English Subtitles Free este gata pentru descărcare pe Google Drive. opțiuni locale pe care nu le puteți lăsa. Fast and Furious 9 (2021), vom fi întotdeauna gata să fim un animator atunci când inima ta este supărată și prietenii fideli se distrează pregătind 720p, 1080p, BrRip, DvdRip, de înaltă calitate Vizionează Fast and Furious 9 (2021) Film complet online gratuit. Filmul Fast and Furious 9 gratuit, urmăriți filmul Fast and Furious 9 full HD, Fast and Furious 9 4K. Urmăriți filme Fast and Furious 9 (2021) online oricând, oriunde


2605961
Vezi Film
/_ld/28/75906456.jpg

Neighbors – Vecini de coşmar (2014) online subtitrat

Adaugat :  10/06/2014
Comentarii :  0
Categoria :  Comedie
Rating:  

Descriere :

Viaţa unui tip cât se poate de normal, care nu doreşte decât să aibă parte de linişte în propriul cămin, este dată peste cap atunci când, în casa de vizavi se mută sediul unei frăţii ai cărei membri sunt scăpaţi de sub control şi nu se dau înapoi de la nicio distracţie şi farsă. Comportamentul mitocănesc şi extravagant al unuia dintre liderii frăţiei, care se crede un mascul alfa căruia i se permite orice, îi va cauza probleme vecinului paşnic, care nu ştie cum să ia atitudine pentru a-şi proteja intimitatea.


107415
Vezi Film
/_ld/24/46084119.jpg

Transformers 4 Age of Extinction Online Subtitrat

Adaugat :  29/03/2014
Comentarii :  2
Categoria :  Actiune
Rating:  

Descriere :

Transformers Age of Extinction online subtitrat in romana este un titlu interesant si nu stiu daca va fi ultimul film din aceasta serie de succes. Un mecanic si fiica sa fac o descoperire care le aduce pe capul lor atat pe Autoboti si pe Decepticoni, dar si pe un oficial al guvernului destul de paranoic.


84394
Vezi Film
/_ld/61/03385542.jpg

The Flash sezonul 4 episodul 2 online subtitrat

Adaugat :  04/02/2018
Comentarii :  0
Categoria :  Seriale
Rating:  

Descriere : Vizioneaza online subtitrat The Flash sezonul 4 episodul 2 online subtitrat. Urmareste online The Flash sezonul 4 episodul 2 in romana. Urmariti aici pe site serialul The Flash sezonul 4 episodul 2 online subtitrat in limba romana . Vizionati aici pe site, The Flash sezonul 4 episodul 2 online gratuit cu subtitrare. The Flash sezonul 4 episodul 21 online subtitrat integral in limba romana. HindiLover The Flash sezonul 4 episodul 2 online subtitrat.Vizionare Placuta

45326
Vezi Film
Păreri despre filmul Into the Blue 2: The Reef, film online subtitrat în Română
Despre filmul Into the Blue 2: The Reef, film online subtitrat în Română
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar
a c
c