/_ld/58/92670529.jpg

Jarhead 3 The Siege

Adaugat :  11/02/2016
Comentarii :  0
Categoria :  Actiune
Rating:  

Descriere :

Caporalul Evan Albright s-a înrolat în marina SUA dornic să salveze lumea. Însă, în timpul primei sale misiuni, aceea de a proteja ambasada americană dintr-o regiune izolată şi ostilă, lucrurile scapă de sub control. Albright şi echipa sa sunt luaţi prin surprindere de un grup de terorişti înarmaţi care lansează un atac surpriză ce are drept scop uciderea unui informator din cadrul ambasadei. Albright şi echipa sa nu dispun de armele necesare pentru a le face faţă însă sunt determinaţi să nu se dea bătuţi. Maiorul Lincoln este cel care le vine în ajutor împreună cu echipa sa specială.


1759
Vezi Film
/_ld/57/34414210.jpg

Battle for Sevastopol

Adaugat :  17/12/2015
Comentarii :  0
Categoria :  Drama
Rating:  

Descriere :

Bazat pe intamplari reale, filmul ne spune povestea Ludmilei Pavlicenco, o legendara lunetista. Decide sa se inroleze in armata inca de tanara. In timpul razboiului soldatii au intrat in lupta avand numele sau pe buze. In tot acest timp, dusmanii puneau la cale eliminarea ei. Ludmila a vazut pe campul de lupta o multime de orori, moarte si suferinta. Insa, dragostea este cea care a suspus-o la cel mai mare test al vietii: aceasta risca sa ii fie luata din cauza razboiului. Misiunea tinerei este dubla: trebuie sa lupte pentru iubirea sa si pentru patria sa.


1416
Vezi Film
/_ld/55/82613737.jpg

The Water Diviner (2015) online subtitrat

Adaugat :  24/05/2015
Comentarii :  0
Categoria :  Drama
Rating:  

Descriere : In anul 1919, la patru ani de la batalia de la Gallipoli, un tata indurerat traverseaza Imperiul Otoman in speranta ca isi va gasi cei patru fii disparuti. Fiii sai au luptat in cadrul acestei batalii insa nu s-au mai intors acasa. Connor se teme ca acestia nu mai sunt in viata. Ajuns in Turcia, Connor se indragosteste de o vaduva musulmana si o salveaza de la o soarta mai grea ca moartea. In tot acest timp, nu inceteaza sa spere ca isi va gasi copiii in viata.

1533
Vezi Film
/_ld/55/71232725.jpg

Camp X-Ray (2014) online subtitrat

Adaugat :  24/05/2015
Comentarii :  0
Categoria :  Drama
Rating:  

Descriere : Soldatul Amy Cole este trimis in misiune in Guantanamo. Odata ajunsa aici, este instruita de Caporalul Ransdell care o sfatuieste sa nu se lasa influentata de detinuti. Amy se integreaza destul de greu, ii este dificil sa treaca peste agresivitatea colegilor sai. La scurt timp, detinutul Amir Ali incepe sa ii vorbeasca. De la acesta, Amy afla ca este inchis pe nedrept. Pentru a mai uita de problemele pe care le are, Amy decide sa se imprieteneasca cu Amir. Insa, aceasta prietenie incepe, incetul cu incetul, sa se transforme in cu totul altceva

1560
Vezi Film
/_ld/55/04097789.jpg

The Salvation (2014) online subtitrat

Adaugat :  24/05/2015
Comentarii :  0
Categoria :  Drama
Rating:  

Descriere : Jon este un emigrant danez care a lucrat timp de mai multi ani in Statele Unite departe de familia sa. Urmeaza sa ii aduca si pe ei in curand alaturi de el. Cand se reunesc, isi fac o multime de planuri de viitor, Jon isi invata fiul sa vaneze, sunt foarte fericiti. Intr-o zi, aflati intr-un tren, sotia sa este hartuita de un grup de barbati care il obliga pe Jon sa sara. La scurt timp descopera socat ca cei doi au fost ucisi cu salbaticie. Reuseste sa ii gaseasca pe responsabili si sa ii ucida. Acum, Delarue, fratele unuia din barbatii ucisi vrea sa se razbune pe Jon…

1455
Vezi Film
/_ld/55/92364456.jpg

Extraterrestrial (2014) online subtitrat

Adaugat :  24/05/2015
Comentarii :  0
Categoria :  Drama
Rating:  

Descriere : Un grup de colegi de liceu decid sa isi petreaca week-endul intr-o cabana izolata din padure. Cabana apartine parintilor lui April si urmeaza sa fie vanduta. De aceea, tinerii decid sa profite de ultima sansa de distractie in aceasta cabana. In prima noapte la cabana se pare ca in apropiere s-a prabusit o nava spatiala. Ajunsi in zona sa vada ce s-a intamplat, dau peste un extraterestru. Simtindu-se amenintati, il ucid. Problema este ca acest extraterestru are cativa prieteni care nu au de gand sa ii lase pe tineri nepedepsiti. Incepe o adevarata lupta pentru supravietuire.

1668
Vezi Film
/_ld/55/47188897.jpg

City 44 (2014) online subtitrat

Adaugat :  24/05/2015
Comentarii :  0
Categoria :  Drama
Rating:  

Descriere : Un grup de prieteni ii fac lui Amy o vizita in mijlocul noptii la morga in care lucreaza pentru a-i face o surpriza cu ocazia zilei sale de nastere. Insa, la scurt timp si ei au parte de o surpriza cand cadavrul unui psihopat, ucigas in serie pe nume Jacob Goodnight ce are obiceiul de a le scoate ochii victimelor sale revine la viata. Petrecerea lor se transforma rapid intr-o lupta pe viata si pe moarte deoarece Jacob nu are de gand sa lase pe nimeni in viata. Vor reusi Amy si prietenii sai sa scape cu viata din aceasta situatie dificila?City 44 (2014),City 44 (2014) online subtitrat,City 44 (2014) hd,City 44 (2014) online hd,City 44 (2014) subtitrat hd,City 44 (2014) online subtitrat hd

1750
Vezi Film
/_ld/48/52355378.jpg

Taegukgi hwinalrimyeo – Tae Guk Gi – Frăţia războiului (2004) online subtitrat

Adaugat :  28/09/2014
Comentarii :  0
Categoria :  Actiune
Rating:  

Descriere : În tradiţia puternică a filmului Saving Private Ryan şi Band of Brothers vine şi succesul de box-office din Coreea. De la regizorul lui Shiri vine şi povestea celor doi fraţi. Jin-tae, pantofar de meserie, a muncit neîncetat din nevoia de bani pentru ca mai tânărul Jin-seok să meargă la facultate. Toate speranţele şi visele lor sunt spulberate când amândoi sunt obligaţi să se înroleze în armată împotriva voinţei lor. Departe de familie şi prieteni, Jin-tae jură să-l protejeze cu orice preţ pe Jin-seok în pofida pericolelor. În vâltoarea luptei intervine soarta, forţându-le limitele credinţei, dragostei şi încrederii în această dramă de război plină de suspans şi acţiune. Bin Won, Dong-gun Jang, Eun-ju Lee, filme 2004, filme actiune, filme drama, filme razboi, Je-kyu Kang

2013
Vezi Film
/_ld/23/54400238.jpg

Birdsong (2012)

Adaugat :  12/03/2014
Comentarii :  0
Categoria :  Razboi
Rating:  

Descriere : Acțiunea filmului se desfășoară în anii premergători primului Război Mondial și în timpul acestuia. Stephen Wraysford e un tânăr fără familie cu o filozofie de viață ușor cinică ajuns în cercul familial al unui afacerist francez. Între el și soția afaceristului, Isabelle, se naște o poveste de dragoste. Soțul înșelat află și cei doi hotărăsc să rămână împreună. Totuși, fără un motiv plauzibil, Isabelle decide să se reîntoarcă la soțul ei. Între timp Stephen pleacă în război . Acolo trece printr-o serie de aventuri periculoase de multe ori fiind crezut mort și devine bun prieten cu Jack Firebrace, pe care a vrut inițial să-l pârască Curții Marțiale întrucât acesta a adormit în post. După ce Jack îi salvează viața de multe ori, cei doi se apropie sufletește unul de celălalt. Cu toate acestea, Stephan trebuie să găsească un motiv pentru care să dorească să supraviețuiască războiului.

1301
Vezi Film
/_ld/23/19388589.jpg

Saints and Soldiers: Airborne Creed (2012)

Adaugat :  12/03/2014
Comentarii :  0
Categoria :  Razboi
Rating:  

Descriere : Pe 15 august 1944, echipa de parașutiști 517th Combat regiment (PRCT) a sărit peste sudul Franței. Misiunea lor a fost de a sprijini și proteja trupele aliate marș la Berlin. Aterizare în teritoriul inamic, ei au căzut sub atac imediat. În efortul lor de a finaliza misiunea și de rendez-vous cu unitatea lor, trei parașutiști izolate vin peste un grup de francezi în REZISTENTE nevoie disperată. Ei decid să ajute la eliberarea unora dintre partizanii captive. Procedând astfel, ei vor risca viețile lor. "Crezul Airborne” În general este un film bun. Acesta este frumos împușcat, iar personajele principale sunt destul de convingătoare (spre deosebire de dialogurile care de multe ori nu sunt). Toate, în toate povestea este destul de decent (desi istoric inexact, pentru a spune cel mai puțin), dar, de asemenea, foarte previzibil; acestea ar putea fi luat mult mai mult din ea. Ceea ce face ca media cel mai bun film, la utilizarea sa este în primul rând Hollywoodesque de muzică.Coloana sonoră este "atât de eroică și trist puteți imagina aproape de lacrimi pe fata muzicianului” (Yahtzee), ea forțează emotii pe gât privitorului, mai degrabă decât permițându-i să se experimenteze.

1316
Vezi Film
/_ld/23/76785356.jpg

Jarhead - Puscasi Marini (2005)

Adaugat :  12/03/2014
Comentarii :  0
Categoria :  Razboi
Rating:  

Descriere : Filmul urnareste viata lui Anthony Swofford, un soldat in armata SUA, in timul razboiului din Golf. Perspectiva este una unica, in care totul este privit de la nivelul sau, si decorat de comentariile sale, uneori amuzante, alteori seci si la obiect. Este un film despre viata militara si despre razboiul modern, razboiul fara eroi, fara fapte de vitejie, fara intrigi complicate si fara... focuri de arma.

3275
Vezi Film
/_ld/23/59342729.jpg

In the Fog - În ceaţă (2012)

Adaugat :  12/03/2014
Comentarii :  0
Categoria :  Razboi
Rating:  

Descriere : 1942, al doilea Război Mondial, la frontierele vestice ale URSS. Regiunea aceea e deja sub ocupație germană. Un bărbat e acuzat pe nedrept că e colaborator al dușmanilor. Doi partizani apar din pădure pentru a-l ucide. Disperat să-și salveze demnitatea, el ajunge în fața unor alegeri imposibile.

1257
Vezi Film
/_ld/23/05658841.jpg

Nomad - The Warrior (2005)

Adaugat :  11/03/2014
Comentarii :  0
Categoria :  Razboi
Rating:  

Descriere : Legenda vorbeste despre un tanar care va fi scolit de maestrul sau si va ajunge sa aibe o influenta mare asupra Kazakhstanului din secolul al XVIII-lea. Prietenia si dragostea il vor ajuta pe acest tanar razboinic al carui destin este de a uni intr-o buna zi cele trei triburi ale tari care se afla tot timpul in razboiae. Tara lor a ramas intacta in ciuda tuturor razboaielor purtate cu invadatorii carora le-au tinut piept. Dar pana acolo, misiunea lui este de a aduce pace in randul triburilor sale.

1310
Vezi Film
/_ld/23/64602711.jpg

Lore (2012)

Adaugat :  11/03/2014
Comentarii :  0
Categoria :  Razboi
Rating:  

Descriere : În mai 1945, după moartea führerului Adolf Hitler şi capitularea Germaniei naziste, adolescentei Hannelore Dressler i se cere să adune bijuteriile din casă, în vreme ce tatăl şi mama ei, Peter şi Asti Dressler, distrug dovezile ce l-ar putea incrimina pe patriarhul familiei ca fiind ofiţer SS. După ce Peter se întoarce pe front şi este presupus mort, soţia lui Asti se predă trupelor aliate şi o îndeamnă pe Lore să îi conducă pe fraţii mai mici Liesel, Jürgen, Günther şi Peter spre casa bunicii din apropiere de Hamburg, la 900 de kilometri distanţă. Devotată ideologiei naziste şi îndoctrinată de părinţii ei să îi considere pe evrei cei mai mari duşmani ai rasei ariene pure, Lore îşi vede puse la grea încercare convingerile politice şi sociale în momentul în care destinul o forţează să accepte sprijinul lui Tomas, un tânăr care are tatuat pe braţ un număr de identificare din lagărele de concentrare naziste şi acte de identitate evreieşti. În decursul unei călătorii care o poartă prin Germania devastată de război, Lore îşi pierde inocenţa şi îşi schimbă modul de gândire sub influenţa lui Tomas.

1235
Vezi Film
/_ld/23/94433070.jpg

The Concubine (2012)

Adaugat :  11/03/2014
Comentarii :  0
Categoria :  Razboi
Rating:  

Descriere : Trăind o viață chinuitoare și abia putea să supraviețuiască, Hwa-Yeon, decide să se ofere ca una dintre concubine regelui. In interiorul palatului regal, doi bărbați , Grand Prince Seong-won (Kim Dong-wook), un conducător megaloman beat cu putere și Kwon-Yoo (Kim Min-Jun), care are totul de pierdut dacă o vrea pe Hwa-Yeon .Cu intrigi politice începe să se infiltreze în acest triunghi amoros, palatul devine spațiul de pasiune și obsesie din care oricare dintre aceste personaje vor reusi să iase în viață.

1391
Vezi Film
/_ld/23/03069121.jpg

The Last Legion - Ultima legiune (2007

Adaugat :  11/03/2014
Comentarii :  0
Categoria :  Razboi
Rating:  

Descriere : In anul 476 dupa Hristos, anul incoronarii tanarului Romulus Augustus, Imperiul Roman se afla sub amenintarea barbarilor. In ziua incoronarii, Abrosinus, mentorul si tutorele tanarului Augustus prezice pericol. Chiar in acea noapte, generalul barbar Odoacer, insotit de armata sa, distruge capitala Imperiului, iar Abrosinus si Romulus Augustus sunt capturati si dusi pe insula fortareata Capri. La aflarea acestor vesti, Aurelius, unul dintre legionarii ramasi in viata dupa macelul barbar, pleaca intr-o misiune de salvare a celor doi. Este insotit de un mic grup de oameni si de un luptator bizantin misterios, care mai taziu se dovedeste a fi frumoasa si tanara Mira. Viteaza armata va reusi sa-l elibereze pe ultimul Cezar din mainile barbarilor, si il vor conduce intr-o calatorie printr-o lume devastata de razboaie, pana la capatul acesteia.

1737
Vezi Film
/_ld/22/45399103.jpg

Alexander - Alexandru (2004)

Adaugat :  11/03/2014
Comentarii :  0
Categoria :  Razboi
Rating:  

Descriere : Alexander este un rege razboinic neinfricat, plin de ambitia, curajul si aroganta tineretii, care si-a condus trupele coplesite numeric impotriva imenselor armate persane; un fiu care a cautat cu disperare sa se bucure de aprobarea severului sau tata acoperit de cicatricele multor batalii, dar in acelasi timp sfasiat si chinuit de mostenirea lasata de mama sa; un cuceritor neobosit, care nu a pierdut niciodata o batalie si care si-a impins soldatii pana la limitele lumii cunoscute in epoca sa; un vizionar al carui destin, cu visurile si faptele sale de vitejie, a ramas pentru totdeauna in istorie, contribuind la modelarea lumii, asa cum o cunoastem astazi. A fost toate acestea si mult mai multe. El a fost Alexandru cel Mare. Un film de exceptie cu Colin Farrell, Anthony Hopkins si Angelina Jolie in regia lui Oliver Stone.

1276
Vezi Film
/_ld/22/40755889.jpg

The Book Thief - Hoţul de cărţi (2013)

Adaugat :  11/03/2014
Comentarii :  0
Categoria :  Razboi
Rating:  

Descriere :  Liesel e o fată rămasă fără părinţi, fără casă şi fără speranţă. Ea nici măcar nu ştie să citească, însă va avea noroc ca toate astea să se schimbe. Un cuplu de germani deschişi la minte decide să o adopte pe fată. Deşi e al doilea Război Mondial, ei îşi fac timp să o înveţe să citească şi să descopere lumea cu ajutorul cărţilor. Curajul ei şi personalitatea puternică îi vor fi alimentate de noii părinţi, care au propriile valori morale, încălcând regulile naziste şi ascunzând în pivniţa casei un tânăr evreu.

1456
Vezi Film
/_ld/22/93499804.jpg

Mandariinid - Tangerines (2013)

Adaugat :  11/03/2014
Comentarii :  0
Categoria :  Razboi
Rating:  

Descriere : Un film razboi, drama 2013, scris si regizat de Zaza Urushadze. Război în Abhazia 1990.Ivo un locuitor eston care traieste alaturi de amicul sau Margus ,pe timp de razboi intr-un satuc vechi pitoresc aflat intre o zona de munte și mare,ocupandu-se cu cresterea si cultivarea mandarinelor .Intr-o zi el se trezeste cu doi ostasi caucazieni flamanzi care ii bat la usa si ii cer de mancare.Dupa ce le da de mancare acesta este sfatuit de cei doi sa paraseasca locul imediat, deoarece razboiul se apropie... Atunci cand Ivo si partenerul sau se pregatesc sa plece din...

1208
Vezi Film
/_ld/22/11490805.jpg

Saving General Yang (2013)

Adaugat :  11/03/2014
Comentarii :  0
Categoria :  Razboi
Rating:  

Descriere : Saving General Yang este o poveste despre patriotismul familiei Yang din timpul dinastiei Song. Filmul incepe prin prezentarea pedepselor a doi dintre cei sapte frati ai familiei Yang, pentru incalcarea poruncii impuse de tatal lor, de a nu se implica intr-o lupta pentru a impresiona o femeie. Generalu Yang tatal celor sapte frati este tradat de armata sa si este nevoit sa se salveze din calea lui Yelu Yuan, care a jurat sa-l omoare pe el si pe fii sai pentru a-si razbuna tatal. Sotia generalului Yang isi trimite toti cei sapte fiii pentru a salva viata sotul ei care acum s-a refugiat in munti.

1213
Vezi Film

1-20 21-40 41-60 61-79