/_ld/60/47052035.jpg

The Dark Tower (2017)

Adaugat :  06/11/2017
Comentarii :  0
Categoria :  Actiune
Rating:  

Descriere :

O nouă dimensiune a imaginației ni se deschide odată cu lansarea aventurii SF "The Dark Tower" – prima ecranizare a operei omonime semnate de celebrul scriitor Stephen King. Captiv într-un peisaj deșertic dintr-un dezolant univers paralel, ultimul pistolar, Roland Deschain (Idris Elba), duce o nesfârșită luptă cu Walter O'Dim alias "Omul în negru" (Matthew McConaughey). Acesta urmărește să distrugă Turnul întunecat, elementul-cheie care menține Universul laolaltă, iar singurul care-l poate împiedica este Roland. Binele și răul se înfruntă pentru ultima dată, într-o confruntare de al cărei deznodământ depinde soarta întregii lumi. Regia filmului îi aparține lui Nikolaj Arcel, iar scenariul este realizat de acesta si Akiva Goldsman, Jeff Pinkner și Anders Thomas Jensen, după romanele lui Stephen King.


1289
Vezi Film
/_ld/59/50436337.jpg

Brimstone

Adaugat :  06/06/2017
Comentarii :  0
Categoria :  Mister
Rating:  

Descriere :

Din momentul în care noul pastor al comunității urcă la pupitru pentru a-și rosti predica, Liz realizează că ea și familia ei sunt în mare pericol.


949
Vezi Film
/_ld/58/76558251.jpg

The Revenant

Adaugat :  26/01/2016
Comentarii :  0
Categoria :  Aventura
Rating:  

Descriere :

The Revenant este inspirat de romanul lui Michael Punke, bazat pe fapte reale. Acţiunea se petrece în America de Nord, în 1823, iar în centrul ei se află Hugh Glass (DiCaprio), membru al unei expediţii în Munţii Stâncoşi, unde este prins de un urs grizzly şi sfârtecat. Căpitanul grupului lasă în urmă trei oameni pentru a-i ţine companie în ultimele clipe de viaţă şi pentru a-i săpa mormântul, dar, de frică să nu fie prinşi de indieni, cei trei îi iau lui Glass armele şi echipamentul şi fug. Însă eroul îngrozitoarei confruntări cu ursul grizzly nu moare: se târăşte, deşi mutilat, mai bine de 300 de kilometri prin sălbăticie, animat de sumbre planuri de răzbunare împotriva celor care l-au părăsit.


1404
Vezi Film
/_ld/22/89760039.jpg

3:10 to Yuma - Drumul Dreptatii 3:10 spre Yuma (2007)

Adaugat :  10/03/2014
Comentarii :  0
Categoria :  Western
Rating:  

Descriere : 3:10 to Yuma" este un western al anului 2007, remake al celui din 1957. Filmul este regizat de James Mangold si ii are in rolurile principale pe Russell Crowe si Christian Bale. In Arizona sfarsitului de secol XIX, infamul nelegiuit Ben Wade (Russell Crowe) si banda lui depravata de talhari si criminali au pradat Calea Ferata de Sud. Cand Wade este prins, veteranul Dan Evans (Christian Bale), care se chinuie sa supravietuiasca pe ferma lui napastuita de seceta, se ofera voluntar sa-l duca in viata la "3:10 pana la Yuma", un tren care-l va duce pe criminal la judecata. Pe drum, Evans si Wade, fiecare din lumi diferite, incep sa-si castige respectul unul altuia. Dar cu gasca lui Wade pe urme, si pericole la tot pasul, misiune devine in curand o calatorie violenta si imposibila supusa destinului fiecaruia dintre ei.

988
Vezi Film
/_ld/22/97521180.jpg

Django Unchained - Django dezlantuit (2012)

Adaugat :  10/03/2014
Comentarii :  0
Categoria :  Western
Rating:  

Descriere : Acţiunea western-ului "Django Unchained” este plasată în Sud, cu doi ani înainte de izbucnirea Războiul Civil, și urmărește un sclav pe nume Django, a cărui experienţă brutală cu foştii stăpâni îl aduce faţă în faţă cu vânătorul de recompense cu origini germane Dr. King Schultz. Schultz este pe urmele fraţilor criminali Brittle şi numai Django îl poate ajuta să-i găsească şi să-şi încaseze recompensa. Schultz recurge la metode neortodoxe şi îl răscumpără pe Django cu promisiunea de a-l elibera după ce îi va captura pe fraţii Brittle, morţi sau vii. Succesul acestei misiuni are drept rezultat eliberarea lui Django, dar cei doi bărbaţi decid să rămână aliați. Schultz va ajunge să îi caute împreună cu Django pe cei mai cruzi criminali din Sud. În timp ce îşi dezvoltă abilităţi vitale de vânător de recompense, Django rămâne concentrat pe un singur scop: să o găsească şi să o salveze pe Broomhilda, soţia pe care a pierdut-o cu ani în urmă din cauza comerţului cu sclavi. Căutările lui Django şi Schultz îi conduc în cele din urmă la Calvin Candie, proprietarul unei plantaţii cu renume prost pe care sclavii sunt pregătiţi de antrenorul Ace Woody să se lupte unii cu alţii de dragul sportului. Explorând plantaţia sub false pretexte, Django şi Schultz trezesc suspiciunile lui Stephen, sclavul de încredere de pe lângă casa lui Candie. Mişcările lor sunt observate şi o organizaţie perfidă strânge laţul în jurul lor. Dacă Django şi Schultz vor să scape împreună cu Broomhilda, trebuie să aleagă între independenţă şi solidaritate, între sacrificiu şi supravieţuire.

1257
Vezi Film
/_ld/22/34416430.jpg

Cipolla Colt (1976)

Adaugat :  10/03/2014
Comentarii :  0
Categoria :  Western
Rating:  

Descriere : Franco Nero in rolul principal joaca rolul unui cultivator de ceapa care nu a gasit un teren propice acestei activitati decat pe o platforma de foraj pe un teren vizat de un industrias fara scrupule. Acesta trimite gorilele ucigind propietarul de drept al terenului, acestuia ramanandu-i doi minori pe drumuri.Cepollarul (Franco Nero), care parca se hraneste numai cu ceapa, cade la pace cu micutii (mici gangsteri, de fapt) cultivind ceapa cu succes.

4095
Vezi Film
/_ld/22/70079987.jpg

The Book of Eli - Cartea lui Eli (2010)

Adaugat :  10/03/2014
Comentarii :  1
Categoria :  Western
Rating:  

Descriere : In urma cu 31 de ani, un razboi apocaliptic a pustiit teritoriul Statelor Unite ale Americii si a aruncat civilizatia in pragul colapsului. Un razboinic singuratic pe nume Eli, unul dintre putinii supravietuitori ai conflagratiei, si-a asumat existenta de nomad si calatoreste de-a lungul si de-a latul acestui peisaj dezolant cu scopul de a proteja o carte sacra ce contine secretul salvarii viitorului umanitatii. Pentru a-si implini destinul, Eli trebuie sa impiedice intrarea acestei carti valoroase in posesia unor oameni care s-ar folosi in mod distructiv de cunostintele cuprinse in ea si trebuie sa faca tot ceea ce ii sta in putinta pentru a raspandi invataturile scrise in volumul pe care il pazeste cu strasnicie in asa fel incat sa poarta reinstaura civilizatia. Intr-un oras insalubru, lipsit de legi si de orice confort, brutalul tiran Carnegie planuieste insa sa fure cartea lui Eli si sa aplice cunostintele cuprinse in ea in interesul lui personal.

1427
Vezi Film
/_ld/22/36602356.jpg

Hummingbird - Legea străzii (2013)

Adaugat :  10/03/2014
Comentarii :  0
Categoria :  Western
Rating:  

Descriere : Un film cu Jason Statham, in rolul lui Joey Jones e un veteran al războiului purtat de americani în Afganistan şi şi-a văzut colegii sai de arme spulberaţi de focul artileriei. Întors din război, Joey a trăit pe străzile din Londra, ca un vagabond fără casă, încercând să uite ce a trăit şi să nu mai intre în alte necazuri. Totuşi, o bandă de mafioţi nemiloşi îl fugăreşte, iar el se ascunde în apartamentul din zona Convent Garden al unui bogătaş, căruia îi fură identitatea. La scurt timp, află că iubita lui însărcinată a fost găsită decedată într-un râu. Joey va trebui acum să-şi folosească relatiile din mafia chinezească pentru a-l descoperi pe făptaş şi a se răzbuna.

1221
Vezi Film
/_ld/22/51750624.jpg

The Lone Ranger - Legenda calaretului singuratic (2013)

Adaugat :  10/03/2014
Comentarii :  0
Categoria :  Western
Rating:  

Descriere :  Povestea eroului începe cu un grup de Jandarmi Texani plecat pe urmele unei bande de nelegiuți condusă de Butch Cavendish. Prinși în ambuscada de răufăcatori, Jandarmii sunt uciși. În schimb un supraviețuitor e găsit de un amerindian Tonto. Supraviețuitorul este John Reid care devine Calărețul singuratic. Ajutat de cel ce i-a salvat viața, pornește pe urmele răufăctorilor pentru a se răzbuna.

1215
Vezi Film
/_ld/22/32128406.jpg

Dead in Tombstone (2013)

Adaugat :  10/03/2014
Comentarii :  0
Categoria :  Western
Rating:  

Descriere : Guerrero Hernandez e liderul unei bande de nelegiuiţi, care îl eliberează din închisoare pe fratele său vitreg pentru a jefui împreună un orăşel minier. Planul eşuează atunci când fratele vitreg îl trădează pe Guerrero şi îl ucide. Însă Guerrero face un pact cu diavolul şi se întoarce din morţi căutând să se răzbune.

1008
Vezi Film
/_ld/22/17874548.jpg

Sweetwater (2013)

Adaugat :  10/03/2014
Comentarii :  0
Categoria :  Western
Rating:  

Descriere : La sfarsitul anilor 1800, un lider fanatic, un renegat Sheriff, și o fostă prostituată se ciocnesc într-un triunghi sangeros pe campuriile accidentate de pe teritoriul New Mexico.

1453
Vezi Film
/_ld/22/47055317.jpg

Dark Canyon - Ambush at Dark Canyon (2012)

Adaugat :  10/03/2014
Comentarii :  0
Categoria :  Western
Rating:  

Descriere : Un film de western 2012 regizat de Dustin Rikert. Seriful U.S. Duke Donovan este incarcerat, acuzat de complicitate la spargerea unei banci.Dupa ce descopera ca partenerul sau vrea sa-i ucida sotia, trebuie sa scape din puscarie in timp pentru a-si salva sotia si pentru a-si spala onoarea…

1162
Vezi Film
/_ld/22/03941502.jpg

Good for Nothing - Bun de nimic (2011)

Adaugat :  10/03/2014
Comentarii :  0
Categoria :  Western
Rating:  

Descriere : Filmul urmăreşte o ciudată poveste de dragoste şi confuzia emoţională a unui nelegiuit care dezvoltă sentimente puternice pentru o femeie pe care a răpit-o. Dar atunci când haiducul (Cohen Holloway) încearcă s-o forţeze pe tânăra şi frumoasa Isabella Montgomery (Inge Rademeyer), el se găseşte incapabil sa isi indeplineasca planul datorită unei crize de anxietate. Neputând înţelege motivul disfuncţiei sale erectile, haiducul porneşte în căutarea unei soluţii pentru problema sa, trăgând-o după el şi pe Isabella. El încearcă diferite metode pentru a-şi vindeca afecţiunea, inclusiv urmărirea medicilor de lux şi a vracilor, toate în încercarea de a-şi rezolva problema şi să-i facă în sfârşit felul Isabellei. Dar perechea este urmărită de un grup de bandiţi imprevizibili, care sunt porniţi să-l omoare atât pe nelegiuit, cât şi pe Isabella, pe care au confundat-o cu o feeie de moravuri usoare şi complice a acestuia. Aventura, drama şi umorul survin atunci când acest duo ciudat este forţat să se ajute unul pe celălalt să supravieţuiască.

1336
Vezi Film
/_ld/22/31025103.jpg

True Grit - Adevăratul curaj (2010)

Adaugat :  10/03/2014
Comentarii :  0
Categoria :  Western
Rating:  

Descriere : 10 nominalizări Oscar, un film de aventura, drama si western 2010 american, regizat de Joel Coen. Mattie Ross explică faptul că tatăl ei a fost ucis de mana lui dreapta, angajatul Tom Chaney, atunci când ea avea varsta de 14 ani. Dupa ce si-a ingropat tatal, Mattie interogheaza șeriful local, cu privire la căutarea lui Chaney. După ce i-a fost spus că Chaney a fugit cu "Lucky" Ned Pepper și gașca lui în teritoriul indian, în cazul în care șeriful nu are nici o autoritate, ea se intereseaza de angajarea unui adjunct . Șeriful oferă trei recomandări, și Mattie alege să-l angajeze pe Rooster Cogburn, pe care șeriful a descris ca fiind "cel mai rău

989
Vezi Film
/_ld/9/13858785.jpg

Hannah`s Law (2012)

Adaugat :  30/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Western
Rating:  

Descriere :
Hannah mentine legea în "wickedest oras de pe pamant: ” Dodge City,  Kansas. 

cu ajutorul tinerilor Wyatt Earp, Doc Holliday si Maria Stagecoach

1308
Vezi Film
/_ld/6/91743878.jpg

Gallowwalkers (2012)

Adaugat :  23/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Western
Rating:  

Descriere : Atunci când o călugăriță a rupt legământul ei cu Dumnezeu pentru a salva viața lui Aman, fiul ei nenăscut, fiul acesteia a fost blestemat pe viață. Ca adult, Aman i-a ucis pe cei care l-au blestemat în trecut. Dar blestemul lui aduce victimele sale înapoi la viață, și, ca strigoi, ei îl urmăresc la nesfârșit pentru a se răzbuna. Suferind pentru totdeauna de acest blestem, Aman îl atrage de partea lui pe Fabulos, un pistolar tânăr, care să lupte alături de el împotriva strigoilor.

951
Vezi Film
/_ld/5/16224984.jpg

Dawn Rider 2012 Online

Adaugat :  22/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Western
Rating:  

Descriere :
John Mason este un fugar și presupus criminal, căutat de o gașcă de cowboy conduși de Pop, care vor să-l facă să răspundă pentru așa zisele crime comise. Aflat într-o poziție incomodă și singur fiind, se întoarce în Promise, un sătuc din vest de unde a plecat cu ani în urmă și unde înca mai are ,,prieteni'' și un tată, relațiile cu acesta din urmă nefiind tocmai cordiale. Ajuns în Promise, găsește totul schimbat, locurile nu mai sunt cum erau, iar prietenii nu mai sunt ce erau.

951
Vezi Film
/_ld/5/87090641.png

Broken Trail 2006

Adaugat :  22/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Western
Rating:  

Descriere :
Broken Trail se petrece in anul 1897, era western a Americii, in care Print Ritter si nepotul lui instrainat, Tom Harte sunt fermieri si crescatori de cai. Cei doi pornesc la drum impreuna din Oregon, pentru un ultim transport al unei herghelii de cai, incercand in acelasi timp prin aceasta calatorie sa recastige timpul pierdut si sa se reconcilieze. In drumul lor, ei se trezesc nevoiti sa intrerupa calatoria si sa intervina atunci cand cinci tinere imigrante chineze sunt abuzate si abandonate de un traficant de carne vie.

1225
Vezi Film
/_ld/5/68483483.jpg

3:10 to Yuma 2007

Adaugat :  22/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Western
Rating:  

Descriere :
In Arizona, la sfarsitul secolului XIX, faimosul bandit Ben Wade (Russel Crowe) si gasca sa de nelegiuiti jefuiesc tot ce le iese in cale. In momentul in care Wade este capturat, un singur om se angajeaza sa-l aduca pe Drumul Dreptatii, direct catre tribunal, cu trenul de 3 și 10 spre Yuma. Numele lui este Dan Evans (Christian Bale). Lumea spune despre el ca ar fi un amarat de veteran al Razboiului Civil, care se zbate sa supravietuiasca de pe o zi pe alta, intr-o ferma darapanata

1130
Vezi Film
/_ld/4/09500358.jpg

Jonah Hex (2010)

Adaugat :  22/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Western
Rating:  

Descriere :
Pistolarul desfigurat Jonah Hex (Josh Brolin) trebuie să dea de urma preotului voodoo Quentin Turnbull (John Malkovich), care plănuieşte, la sfârşitul secolului 19, să elibereze sudul Statelor Unite cu ajutorul unei armate de morţi vii! O mână de ajutor o să-i dea lui Hex şi prostituata Leila (Megan Fox), pe care pistolarul o place nu doar pentru mâna ei sigură şi gloanţele trimise exact la ţintă.

1784
Vezi Film

1-20 21-26