Bine ai venit !!! poti folosi like-ul daca vrei sa fi la zi cu !!!Filmele noi ONLINE GRATUITE!!

Powered By Ic3
INCHIDE PENTRU A CONTINUA
City Island (2009) online subtitrat - Comedie - Filme Seriale Online gratis subtitrate in romana

City Island (2009) online subtitrat

City Island (2009) online subtitrat
Titlul original:  

City Island (2009) online subtitrat


Categoria:  Comedie
Adaugat pe : 05/10/2014
Uploader :  Joker   
Tara : Romania
Comentarii: 0
Vizualizari:  456
Rating:  

Descriere : Într-o familie cu multe secrete apare fiul personajului principal, interpretat de Andy Garcia, care la rândul său este şi el un mister. În City Island este vorba despre Vince Rizzo (Andy Garcia), un familist, ofiţer de pază, care locuieşte de când se ştie în Bronx, şi care are un vis secret: să devină actor. Acest vis este atât de secret şi de ruşinos, încât Vince prefera să o facă pe soţia lui să creadă că are o aventură decât să-i spună că dispare în Manhattan să ia cursuri de actorie. De aici se iscă un adevărat şir de minuciuni şi adevăruri pe jumătate dezvăluite, şi ceea ce mai lipsea familiei era fix fiul lui Vince, fost puşcăriaş. În final, înţelegând totuşi că adevărul nu-i va elibera, toţi au câte ceva de învăţat, inclusiv că minciunelele spuse în scopuri bune, nu sunt de condamnat. Andy Garcia, Filme 2009, filme comedie, filme drama, Julianna Margulies, Raymond De Felitta, Steven Strait Etichete : filme drama, Raymond De Felitta, filme comedie, Steven Strait, Julianna Margulies, filme 2009, Andy Garcia
Vizioneaza City Island (2009) online subtitrat

Server 1

Server 2

Server 3

Sar putea sa iti placa si
/_ld/28/75906456.jpg

Neighbors – Vecini de coşmar (2014) online subtitrat

Adaugat :  10/06/2014
Comentarii :  0
Categoria :  Comedie
Rating:  

Descriere :

Viaţa unui tip cât se poate de normal, care nu doreşte decât să aibă parte de linişte în propriul cămin, este dată peste cap atunci când, în casa de vizavi se mută sediul unei frăţii ai cărei membri sunt scăpaţi de sub control şi nu se dau înapoi de la nicio distracţie şi farsă. Comportamentul mitocănesc şi extravagant al unuia dintre liderii frăţiei, care se crede un mascul alfa căruia i se permite orice, îi va cauza probleme vecinului paşnic, care nu ştie cum să ia atitudine pentru a-şi proteja intimitatea.


105712
Vezi Film
/_ld/55/64394966.jpg

UCluj - Steaua bucuresti online stream

Adaugat :  24/09/2015
Comentarii :  0
Categoria :  Tv Online
Rating:  

Descriere : UCluj - Steaua Bucuresti online stream,UCluj - Steaua Bucuresti,UCluj - Steaua Bucurestionline,UCluj - Steaua Bucuresti cupa romaniei,UCluj - Steaua Bucuresti 2015,UCluj - Steaua Bucuresti stream.UCluj - Steaua Bucuresti live,UCluj - Steaua Bucuresti cupa romaniei stream,UCluj - Steaua Bucuresti cupa romaniei live,UCluj - Steaua Bucuresti cupa romaniei online

99961
Vezi Film
/_ld/24/46084119.jpg

Transformers 4 Age of Extinction Online Subtitrat

Adaugat :  29/03/2014
Comentarii :  2
Categoria :  Actiune
Rating:  

Descriere :

Transformers Age of Extinction online subtitrat in romana este un titlu interesant si nu stiu daca va fi ultimul film din aceasta serie de succes. Un mecanic si fiica sa fac o descoperire care le aduce pe capul lor atat pe Autoboti si pe Decepticoni, dar si pe un oficial al guvernului destul de paranoic.


82529
Vezi Film
/_ld/5/08191659.png

Pariu cu Viata Sezon 01 Episod 13 - Editie Speciala "Craciun" Final Sezon

Adaugat :  22/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Pariu cu viata
Rating:  

Descriere :

Se apropia Crăciunul ,iar Ioana, doamna Mara și domnul Gică îl priveau pe Andrei cu multă tristețe. Printr-un miracol, Ioana a fost dusă în lumea unde ea a stat cu mama ei, Mara ,iar Andrei cu tatăl său, Gică. Până la urmă, s-a întors în lumea reală, văzând că Andrei nu a pierit.Doctorul credea că Andrei n-o să mai trăiască, străduindu-se să facă tot posibilul să-l readucă la viață.


27580
Vezi Film
Informatii
Total comentarii : 0
avatar