/_ld/55/23558116.jpg

Independence day - Ziua Independenţei Online Subtitrat

Adaugat :  04/11/2015
Comentarii :  0
Categoria :  Actiune
Rating:  

Descriere : Spectacolul incredibil incepe odata cu aparitia imenselor nave spatiale, insa admiratia se va transforma rapid in teroare, odata cu momentul in care uriasele nave pornesc in distrugerea marilor orase din intreaga lume. Pamantul mai are o singura speranta: supravietuitorii decisi sa riposteze printr-o mare ofensiva impotriva invadatorilor, inainte ca umanitatea sa fie nimicita.

1183
Vezi Film
/_ld/55/86730007.jpg

Predators (2010) Online Subtitrat

Adaugat :  04/11/2015
Comentarii :  0
Categoria :  Actiune
Rating:  

Descriere :

Oscar este un mercenar care conduce şovăitor un grup de luptători de elită, care ajung să-şi dea seama că au fost aduşi împreună pe o planetă străină... ca pradă. Cu excepţia unui doctor dizgraţiat, toţi sunt ucigaşi cu sânge rece - mercenari, membri Yakuza, deţinuţi, membri din Brigada Morţii - prădători umani care sunt acum, sistematic, vânaţi şi eliminaţi de o nouă rasă de prădători străini.


945
Vezi Film
/_ld/55/79616326.jpg

Jai Ho (2014) Online Subtitrat

Adaugat :  03/11/2015
Comentarii :  0
Categoria :  Actiune
Rating:  

Descriere : Un film indian de actiune, drama 2014 cu Salman Khan in regia lui Sohail Khan. Un un fost ofițer de la armată inițiază o idee unica de înmulțire a responsabilității sociale în rândul oamenilor obișnuiți și, în acest sens, traversează trasee cu o familie politică puternică...

1165
Vezi Film
/_ld/55/13603282.jpg

I, Frankenstein - Eu, Frankenstein (2014) Online Subtitrat

Adaugat :  03/11/2015
Comentarii :  0
Categoria :  Actiune
Rating:  

Descriere : Acţiunea filmului este plasată într-un prezent distpoic, unde gargui răzbunători şi demoni feroce se dezlănţuie într-o bătălie finală pentru putere. Creaţie a lui Victor Frankenstein, Adam se trezeşte prins în mijlocul confruntării celor două rase şi ajunge astfel să descopere un secret despre el însuşi ce ar putea schimba soarta luptei, dar şi destinul său, pentru totdeauna.

1085
Vezi Film
/_ld/55/34834392.jpg

3 Days to Kill - Condamnat să ucidă (2014) Online Subtitrat

Adaugat :  03/11/2015
Comentarii :  0
Categoria :  Actiune
Rating:  

Descriere : Kevin Costner este Ethan Runner, un spion internaţional implicat în dejucarea planurilor celor mai periculoşi răufăcători. Chiar dacă Ethan intenţionează să renunţe la carieră pentru a se reapropia de soţia (Connie Nielsen) şi fiica (Hailee Steinfeld) ţinute ani de zile la distanţă pentru a nu le implica în misiunile lui, eroul are o ultimă sarcină de îndeplinit: să descopere identitatea unui terorist gata să ucidă mii de oameni, asta în timp ce trebuie să aibă grijă de fiica lui adolescentă pentru câteva zile.

1124
Vezi Film
/_ld/55/75153989.jpg

Ride Along - Un poliţist şi jumătate (2014) Online Subtitrat

Adaugat :  03/11/2015
Comentarii :  0
Categoria :  Actiune
Rating:  

Descriere : Un tip căruia-i turuie gura încontinuu ţine neapărat să meargă măcar o dată în patrulare pe străzile din Atlanta cu fratele iubitei sale, un poliţist căruia-i sare ţandăra foarte uşor. Odată ce acesta acceptă să fie însoţit de (probabil, spre disperarea lui) viitorul lui cumnat, cel din urmă se vede nevoit să facă tot posibilul să supravieţuiască în cele mai nebuneşti 24 de ore din viaţa lui. În ultimii doi ani, agentul de pază de liceu Ben a tot încercat să-i dovedească lui James, detectiv decorat din cadrul forţei de poliţie din Atlanta (APD), că e mai mult decât un dependent de jocuri video care nu o merită pe sora lui James, Angela. Când Ben e, în sfârşit, acceptat la academia de poliţie, consideră că şi-a câştigat deja respectul poliţistului, şi că acesta îi va acorda binecuvântarea de a se însura cu Angela. Convins că aşa o să vadă dacă Ben e în stare să aibă grijă de sora lui, James îl cheamă în patrulare într-o tură care ar trebui să bage în sperieţi orice începător. Dar, când noaptea ajung faţă-n faţă cu cei mai periculoşi criminali din oraş, James va descoperi că, atunci când ai gura mare e la fel de primejdios precum un glonte care goneşte spre gura ta.

854
Vezi Film
/_ld/55/91466294.jpg

Bullet (2014) Online Subtitrat

Adaugat :  03/11/2015
Comentarii :  0
Categoria :  Actiune
Rating:  

Descriere : Un film de actiune 2014, regizat de Nick Lyon. Atunci cand fiica guvernatorului Californiei este rapita pentru a amana condamnarea la moarte prin injectie letala a unui cap mafiot numit Manuel Kane ,politistul din Los Angeles Danny Trejo ia legea în propriile mâini…

920
Vezi Film
/_ld/55/29387750.jpg

BlackJacks - SEAL Patrol (2014) Online Subtitrat

Adaugat :  03/11/2015
Comentarii :  0
Categoria :  Actiune
Rating:  

Descriere : Un film de actiune 2014, regizat de Nicolas Aaron Mezzanatto.Dupa ce pierde contactul cu o baza de cercetari clandestina,un puternic capitalist aventurier, contracteaza o echipa privata de militari mercenari de elita pentru a extrage un fizician care detine cheia unei surse de energie alternative fara precedent.

940
Vezi Film
/_ld/55/00132582.jpg

In The Name of the King 3: The Last Job (2014) Online Subtitrat

Adaugat :  03/11/2015
Comentarii :  0
Categoria :  Actiune
Rating:  

Descriere : Un criminal platit American care traieste in Sofia,Bulgaria,primeste mai mult decat se targuise atunci cand incheie un contrat cu mafia.O ultima misune inainte sa iasa din asta si sa traiasca o viata linistita si normala..

872
Vezi Film
/_ld/55/67320790.jpg

The Maze Runner (2014) Online Subtitrat

Adaugat :  03/11/2015
Comentarii :  0
Categoria :  Actiune
Rating:  

Descriere : The Maze Runner este un film american de acţiune, thriller, SF ce este regizat de Wes Ball şi care are la bază romanul cu acelaşi titlu scris de James Dashner. Cu un scenariu scris de Noah Oppenheim, Grant Pierce Myers and T.S. Nowlin, filmul îi are în rolurile centrale pe Dylan O’Brien, Kaya Scodelario, Thomas Brodie-Sangster şi Will Poulter. Aceasta este doar prima parte dintr-o serie de filme ce va fi produsă bazându-se pe cărţile scrise de Dashner. Thomas (Dylan O’Brien) se trezeşte într-un lift ruginit ce este denumit drept „cutia”. Când ajunge în vârf, el este întâmpinat de un grup de băieţi într-o locaţie plină de verdeaţă şi înconjurată de ziduri uriaşe denumită „The Glade”. Thomas nu este capabil să-şi amintească nimic despre el, însă Alby (Aml Ameen), liderul din Glade, îi spune acest lucru li s-a întâmplat tuturor şi că îşi va aminti curând numele său. Alby îi prezintă lui Thomas împrejurimile şi cum este condus acest aşezământ de către „Gladers”, aşa cum se autointitulează ei. Thomas se întreabă ce este dincolo de deschizătura din perete, însă este avertizat să nu treacă dincolo pentru că este un imens labirint şi nimeni care s-a aventurat acolo nu s-a mai întors vreodată. Thomas îl cunoaşte apoi pe Chuck (Blake Cooper) şi se împrieneşte cu el. În acea noapte se dă o petrecere pentru a-i ura bun venit lui Thomas. În fiecare lună „Cutia” respectivă aduce câte un membru nou şi nişte provizii care să-i ajute să subziste. Newt, grădinarul, explică faptul că cei mai buni dintre ei devin Runners, singurii care au voie să se aventureze în labirint. Atunci când Thomas adună provizii din pădure, el este atacat cu brutalitate de către Ben, un Runner, deoarece a fost infectat de o creatură mortală.

1020
Vezi Film
/_ld/55/68475221.png

The Suspect (2014) Online Subtitrat

Adaugat :  03/11/2015
Comentarii :  0
Categoria :  Actiune
Rating:  

Descriere : Ji Dong-chul a fost pe vremuri unul din cei mai buni agenti secreti din Coreea de Nord. Insa, dupa schimbarea partidului politic aflat la putere, Ji Dong-chul a fost abandonat in timpul unei misiuni. Sotia si fiica sa au fost vandute ca sclave in China. Ajuns in China, Ji Dong-chul afla ca au fost ucise…Cand afla ca un fost coleg este vinovat de moartea lor, Dong-Chul jura ca se va razbuna. Tinta: familia ucigasului. Ziua, Dong-Chul este pe urmele asasinului, noaptea lucreaza ca sofer pentru un cunoscut om de afaceri. Intr-o noapte acesta este atacat si ucis. Principalul suspect este chiar Dong-Chul, soferul sau…

918
Vezi Film
/_ld/55/12525324.jpg

Lovitura de stanga 2015 online subtitrat

Adaugat :  02/09/2015
Comentarii :  0
Categoria :  Actiune
Rating:  

Descriere : Aflat pe culmile carierei sale, Billy Hope este sfatuit si convins de iubita lui sotie, Maureen, sa renunte la a mai boxa si sa se dedice mai mult vietii de familie alaturi de ea si de fiica lor, Leila. Pe cand se afla la un eveniment pentru a-si anunta retragerea din lumea sportului, un boxer rival iese la interval si il provoaca pe Billy, iar intre cei doi se porneste o altercatie. Din invalmaseala ce se iveste, Maureen ajunge sa fie ucisa accidental si din acel moment viata lui Billy pica intr-o spirala de necontrolat. Comportamentul sau autodistrugator se inrautateste pana in punctul in care fiica lui este luata de protectia copilului. Pentru a-si reface viata si recupera fiica, Hope trebuie sa se intoarca in box sub indrumarea antrenorului sau, Titus 2Tick" Willis

1919
Vezi Film
/_ld/55/90462601.png

Inaltul Cerului (2015) online subtitrat

Adaugat :  28/08/2015
Comentarii :  0
Categoria :  Actiune
Rating:  

Descriere : Hazel este o fata ce sufera de un caz foarte sever de agorafobie. Este atat de grava aceasta boala incat a cauzat o ruptura puternica intre ea si mama ei, Dee. Hazel si mama ei hotarasc intr-o buna zi sa mearga impreuna intr-o excursie catre o facilitate abandonata pentru a o ajuta pe fata sa isi infrunte termerile si sa scape o data si pentru totdeauna de aceasta fobie care a pus stapanire pe viata ei, insa nu face decat sa creeze si mai multe probleme atunci cand fratii Jesse si Pru le ataca, iar este nevoita sa-si infrunte temerile pentru a putea sa scape cu viata impreuna cu mama ei.

1467
Vezi Film
/_ld/55/69149887.jpg

Atac asupra Titanilor (2015) online subtitrat

Adaugat :  28/08/2015
Comentarii :  0
Categoria :  Actiune
Rating:  

Descriere : In anul 800, oamenii traiesc cu frica in suflete din cauza Titanilor. O rasa de bestii care au forma umana, dar care sunt mult mai mari si au anumite lipsuri. Singurul lor scop pe pamant este acela de-a se infrupta cu oamenii. Cu toate acestea, omenirea s-a baricadat in spatele unor ziduri de peste treimetri pentru a se proteja de teroarea Titanilor. Insa civilizatia umana este in pragul disparitiei, iar un baiat adolescent pe nume Eren Jaeger trebuie sa se foloseasca de un dar special pe care il are ca sa lupte alaturi de armata in tentativa de-a invinge rasa Titanilor si a elibera populatia umana de teama de-a fi devorati.

1756
Vezi Film
/_ld/55/93280211.jpg

Misionarii (2015) online subtitrat

Adaugat :  28/08/2015
Comentarii :  0
Categoria :  Actiune
Rating:  

Descriere : Prinsi in mijlocul unui razboi civil brutal, sase misionari liberieni din Monrovia incearca sa fuga din calea violentei ce pune stapanire cu repeziciune pe tara lor natala si ameninta sa le puna vietile in pericol. Destinatia spre care tanjesc ei este orasul cu un nume sugestiv: Freetown (n.r. Orasul Liber), Sierra Leone. Fiind ajutati de un lider de biserica local pe nume Phillip Abubakar, cei sase misionari pornesc in dificila calatorie, insa problemele lor se agraveaza si mai mult atunci cand dau peste un luptator rebel care este pornit sa omoare unul de-al lor si nu se va da inapoi de la nimic pentru a-si atinge scopul. Bazat pe evenimente reale, filmul spune o poveste inspirationala de speranta si supravietuire.

1269
Vezi Film
/_ld/55/95180656.jpg

Razbunarea (2015) online subtitrat

Adaugat :  19/08/2015
Comentarii :  0
Categoria :  Actiune
Rating:  

Descriere : Sotia insarcinata a unui politist este ucisa in bataie de un infractor ce are pica pe sotul ei. Politistul are o cariera de succes in politie, insa acest incident i-a dat peste cap intreaga viata si tot ce isi doreste in momentul acesta este razbunarea. Problema este ca tinta lui se afla deja in inchisoare si nu prea are cum sa se razbune pe el, insa ia decizia de-a merge dupa asociatii acestuia si ajunge sa-i omoare fratele individului respectiv. Din cauza acestei actiuni, politistul este la randul sau condamnat pentru crima si ajunge in aceeasi inchisoare precum cel pe care voia sa se razbune. Deoarece niciunui detinut nu-i plac politistii, acesta este nevoit sa faca fata de unul singur unei intregi grupari de infractori.

3410
Vezi Film
/_ld/55/43293708.jpg

Joc Periculos (2015) - Joker online subtitrat

Adaugat :  19/08/2015
Comentarii :  0
Categoria :  Actiune
Rating:  

Descriere : Raul se va intoarce impotriva ta. Asta isi spune Nick Wild, un barbat cu un trecut sumbru, dependent de jocurile de noroc. Cand fostul sau partener este gasit grav ranit, Nick decide sa il gaseasca pe cel responsabil. Investigatia il duce la una din cele mai puternice si mai periculoase familii din Las Vegas. Cel care i-a batut fostul partener este fiul unui mafiot periculos. Razbunarea este singurul lucru la care se gandeste insa consecintele sunt teribile. Nick se trezeste brusc in lumea criminalilor clandestini, urmarit de politie si cautat de mafie. Dupa ce a crescut miza, Nick mai are o singura carte de juca

4681
Vezi Film
/_ld/55/48162441.jpg

Jupiter Ascending (2015) online subtitrat

Adaugat :  02/06/2015
Comentarii :  0
Categoria :  Actiune
Rating:  

Descriere : Jupiter Jones este nevoita sa renunte la viata sa obisnuita de pe Pamant pentru a se imbarca intr-o aventura galactica, ghidata fiind de un extraterestru atragator pe nume Caine. Jupiter se trezeste pe o planeta dominata de Casa Regala Abrasax. Dupa moartea matriarhei, trei copii lupta pentru a detine controlul asupra Universului. Cel mai mare dintre fii, neinfricatul Balem pune la cale o conspiratie impotriva surorii sale Kalique si a fratelui sau Titus. Intra in actiune Jupiter, tanara caruia i-a fost promisa o soarta de exceptie…

1493
Vezi Film
/_ld/55/83339344.jpg

Into the Storm (2014) online subtitrat

Adaugat :  02/06/2015
Comentarii :  0
Categoria :  Actiune
Rating:  

Descriere :

Gary este director adjunct la un liceu din Silvertown, un tata singur care incearca sa isi creasca cat mai bine cei doi fii adolescenti, pe Donnie si pe Trey. In oras soseste un grup de meteorologi condusi de experta Allison si vanatorul de furtuni Pete. La scurt timp, orasul este lovit de o tornada puternica, natura se dezlantuie. Vestile meteorologilor nu sunt deloc imbucuratoare. Unii se aventureaza in mijlocul furtunii, altii cauta cu disperare un adapost. In tot acest timp, drumurile lui Gary si ale lui Allison se incruciseaza, cei doi fiind martorii uneia din cele mai extreme manifestari ale naturii.


1239
Vezi Film
/_ld/55/89868972.jpg

The Equalizer (2014) online subtitrat

Adaugat :  24/05/2015
Comentarii :  0
Categoria :  Actiune
Rating:  

Descriere : Robert McCall, fost agent special a luat decizia de a se retrage din aceasta activitate si de a duce o viata linistita. Ziua lucreaza in cadrul supermarketului din localitate iar seara se relaxeaza la restaurantul de langa apartamentul sau. Rutina sa este intrerupta cand prostituata Teri – partenera sa ocazionala de conversatie – este agresata de un mafiot rus. Decide sa ii faca o vizita rusului Slavi si sa ii ofere suma de 9800$ pentru a o elibera pe Teri din mainile sale. Acesta refuza insa isi da rapid seama ca nu este o idee buna sa te pui cu un fost agent special care in trecut a avut o porecla speciala…

1680
Vezi Film

1-20 21-40 41-60 61-80 81-100 101-120 121-140 ... 761-780 781-784