/_ld/7/58157750.jpg

Raise Your Voice (2004) – filme online

Adaugat :  23/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Muzical
Rating:  

Descriere : Tinereţe, muzică, ritm, pasiune, culoare.
O poveste centrată în jurul unei cântăreţe (Hilary Duff) dintr-un orăşel de provincie, îndurerată de moartea într-un accident de maşină a fratelui ei, care în secret o înscrisese la o academie de artă din Los Angeles.
Ajutată de o mătuşă care pretinde că fata va locui la ea o perioadă, Terri va depăşi perioada grea cauzată de moartea fratelui ei doar prin muzică.
Aici ea trebuie să facă faţă unui nou mod de viaţă, specific marelui oraş, dar mai ales să înveţe să cânte ca o profesionistă… şi să-şi facă auzit glasul.

1062
Vezi Film
/_ld/7/43146157.jpg

Copying Beethoven (2006) – filme online gratis

Adaugat :  23/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Muzical
Rating:  

Descriere : Anna Holtz (Diane Kruger), o compozitoare de doar 23 de ani, cauta inspiratia si succesul profesional în capitala mondiala a muzicii, Viena. Studenta la conservatorul de muzica, Ann ajunge printr-o întorsaturã norocoasa de evenimente sa lucreze alaturi de cel mai mare artist în viata – Ludwing van Beethoven (Ed Harris).

987
Vezi Film
/_ld/7/29885138.jpg

El amor brujo (1986) – filme online

Adaugat :  23/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Muzical
Rating:  

Descriere : Este cel de-al treilea film din trilogia flamenco a lui Carlos Saura. Filmul ne prezintă o altă poveste de dragoste, de această dată este vorba despre un cuplu gitan José şi Candela; José se luptă cu un rival şi este ucis. Candela se mărită cu alt bărbat, dar în fiecare noapte se trezeşte şi dansează cu spectrul lui José.

925
Vezi Film
/_ld/7/10852713.jpg

I’m Not There (2007) – filme online gratis

Adaugat :  23/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Muzical
Rating:  

Descriere : Cu titlul iniţial "I’m Not There: Suppositions on a Film Concerning Dylan", filmul lui Todd Haynes urmăreşte destinele a şase personaje, personificări a şase etape/aspecte din viaţa şi cariera lui Bob Dylan. De la primele zile pe scenă până la renumele de important cântăreţ de folk, de la controversata reorientare către rock până la accidentul de motocicletă şi turneul Never Ending Tour, toate sunt tratate prin prisma a şase alter ego-uri ale legendei rock, interpretate de actori diferiţi: Richard Gere, Christian Bale, Heath Ledger, Ben Whishaw, Marcus Carl Franklin şi Cate Blanchett. Cu noi informaţii despre copilăria şi viaţa de familie a cântăreţului, I’m Not There reuşeşte, cu ajutorul celor şase poveşti filmate diferit şi interpretate de actori diferiţi, o originală şi atentă dare de seamă despre personalitatea efervescentă, dar misterioasă, a starului.

938
Vezi Film
/_ld/6/89383881.jpg

8 Mile

Adaugat :  23/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Muzical
Rating:  

Descriere : Oriunde am trai, indiferent cine suntem, toti suntem marginiti de granite ... unele reale, altele imaginare. Multi accepta sa traiasca intre aceste granite. Altii sunt fortati sa o faca. Dar unii simt nevoia sa evadeze, chiar daca ceea ce se afla dincolo este si infricosator si necunoscut. 8 Mile reda povestea acestor limite care ne definesc vietile, precum si povestea unui tanar care lupta pentru a gasi taria si curajul pentru a le depasi.
Universal Pictures si Imagine Entertainment prezinta 8 Mile, film ce-i are ca producatori pe Curtis Hanson (regizorul filmelor L.A. Confidential si Wonder Boys) si Brian Grazer (A Beautiful Mind, Apollo 13). Din distributie fac parte Eminem, Kim Basinger, Mekhi Phifer si Brittany Murphy. Scott Silver este autorul scenariului, iar regizor este acelasi Curtis Hanson.

890
Vezi Film
/_ld/6/73405097.jpg

Man of La Mancha

Adaugat :  23/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Muzical
Rating:  

Descriere : Ecranizare a spectacolului muzical cu acelasi nume de Dale Wasserman, inspirat atat din romanul Don Quijote de Miguel Cervantes cat si din viata acestuia din urma. In secolul al-XVI-lea, Cervantes, poet si actor, este arestat de Inchizitia spaniola si acuzat de ofensa. O banda de hoti din inchisoare pune la cale jefuirea poetului. Cervantes spera sa salveze un manuscris foarte pretios, pe care doreste sa-l puna in scena cu ajutorul celorlalti prizonieri. Manuscrisul contine fantastica si inegalabila poveste a cavalerului Don Quijote, cel pentru care onoarea si iubirea pentru Dulcineea sunt mai presus de orice. Imaginea filmului este semnata de Giuseppe Rotunno, operatorul care a lucrat la multe din filmele lui Federico Fellini.

974
Vezi Film
/_ld/6/74781072.jpg

Amor la distanţă (2010) – filme online

Adaugat :  23/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Muzical
Rating:  

Descriere : Timp de 6 săptămâni, Garrett şi Erin au format un cuplu reuşit, tânărul fiind fascinat de francheţea şi inteligenţa fetei. Atunci când Erin pleacă la San Francisco pentru a finaliza ultimul an de studiu şi a-şi împlini visul de a deveni jurnalistă, iubitul ei Garrett rămâne la New York spre a-şi consolida cariera de căutător de talente muzicale, aşteptând totodată o promovare ce i-a fost promisă de multă vreme. Comunicând prin intermediul internetului şi al telefonului mobil şi apelând frecvent la serviciile companiilor aeriene pentru a se vizita, cei doi tineri reuşesc să menţină o relaţie amoroasă la distanţă, chiar dacă prietenii lui Garrett pe nume Dan şi Box şi sora măritată a lui Erin pe nume Corinne descurajează în mod constant această idilă. După ce Erin obţine o slujbă de vis în California, iar cariera newyorkeză a lui Garrett începe să ia avânt, devine evident faptul că relaţia nu va supravieţui decât dacă dragostea celor doi este mai puternică decât distanţa ce îi desparte.
O comedie romantică şi hilară, cu sentiment şi pasiune, "Amor la distanţă” ne prezintă ce se poate întâmpla când o seară cu bere şi aripioare la grătar se transformă din întâmplare în ceva mai serios.
Barrymore recunoaşte, "Mi-a plăcut povestea pentru că are umor şi e sexy, dar în acelaşi timp e şi foarte sentimentală. Nu m-am putut opri să nu mă ataşez de personaje, gândindu-mă la ce li se întâmplă şi la cum s-ar putea rezolva problemele lor. Orice poveste care se ocupă de complexitatea unei relaţii într-o manieră comică şi contemporană mă captivează foarte mult.”
"Am citit multe scenarii de comedii romantice,” spune Long, "dar asta mi-a atras atenţia prin faptul că e mai proaspătă şi mai realistă, şi de asemenea, foarte haioasă. Nu e deloc inhibată.”

881
Vezi Film
/_ld/6/49416373.jpg

Commando

Adaugat :  23/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Muzical
Rating:  

Descriere : Karan (Vidyut Jamwal), a commando with nine Para Commandos of the Indian Army crashes during a routine helicopter training into the Chinese side and is captured by Chinese forces. As the crash happened on a river and wreckage of the chopper got washed away, Karan is not able to convince the Chinese of his innocence. The Chinese feel they can use these circumstances to brand him as a spy and use this excuse to embarrass the Indian Government and create an International incident. The Indian Government feels that under these circumstances, the Chinese will not accept any proof of Karan having crashed during a routine training...

873
Vezi Film
/_ld/6/81054531.jpg

Justin Bieber: Never Say Never

Adaugat :  23/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Muzical
Rating:  

Descriere : Justin Bieber: Never Say Never e o perspectiva rară, o poveste adevărată despre cum s-a ridicat Justin de la nivelul de actor amator în orăşelul Stratford, Ontario, la fenomenul prezent pe internet şi apoi la statutul de super star, culminând cu spectacolul 3D cu casa închisă de la faimoasa Madison Square Garden.

1220
Vezi Film
/_ld/6/79998853.jpg

The Muppets

Adaugat :  23/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Muzical
Rating:  

Descriere : Muppets, cea mai amuzantă familie de păpuşi din istorie, se reuneşte pe marile ecrane în „Păpuşile Muppets”. Noua aventură începe cu Walter şi Gary, doi fani împătimiţi ai păpuşilor Muppets, care pleacă în vacanţă în Los Angeles, iar călătoria lor include şi o vizită la studiourile în care s-au făcut cunoscuţi idolii lor. Atunci când află că un magnat al petrolului (Tex Richman) vrea să demoleze vechiul teatru, Walter şi Gary îl caută pe Kermit. La insistenţele lor, simpaticul broscoi reuneşte familia pentru un nou spectacol care să salveze teatrul în care au dat cele mai bune reprezentaţii din cariera lor. Miss Peggy se lasă cel mai greu co

805
Vezi Film
/_ld/6/50826556.jpg

Mamma mia!

Adaugat :  23/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Muzical
Rating:  

Descriere : Actiunea are loc intr-un taram mirific, spectaculos, Grecia, pe ritmurile melodiilor celor de la ABBA. Sophie Sheridan are 20 de ani si locuieste cu mama sa , Donna, fosta componenta a trupei Donna and the Dynamos, pe o mica insula din Grecia. Ea este pe cale sa se casatoreasca si are o singura dorinta, si anume, ca tatal sau sa o conduca la altar. Problema este ca nu stie cine este, iar mama sa nu vrea sa discute despre asta. Dupa ce gaseste jurnalul Donnei din anul in care fata s-a nascut, invita la nunta trei barbati, fiecare dintre ei putand fi tatal sau. Sophie este convinsa ca il va recunoaste, insa, in momentul in care ii vede sosind,

969
Vezi Film
/_ld/6/27127948.jpg

The Sapphires (2012)

Adaugat :  23/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Muzical
Rating:  

Descriere : 1968 - ”anul care a schimbat lumea”. Cynthia, Gail, Julie și Kay sunt patru tinere surori de origine aborigenă din Australia care își vor schimba radical viețile în acel an. În lumea aveau loc proteste, iar pe străzi erau revoluții. Australienii băștinași primiseră în sfârșit dreptul să voteze. Cele patru surori sunt descoperite de Dave, un căutător de talente care nu prea avea ritm, dar știa bine muzica soul și avea suflet bun. Formația a fost infiintată drept răspunsul australian la ”The Supremes”, iar Dave a reușit să obțină pentru fete un concert cu public american: soldații americani de pe frontul din Vietnam

859
Vezi Film
/_ld/6/94622758.jpg

One-Man Band

Adaugat :  23/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Muzical
Rating:  

Descriere : Doi cantareti ambulanti devin aprigi concurenti in fata donatiei unei copile...

853
Vezi Film
/_ld/6/77571934.jpg

Pitch Perfect

Adaugat :  23/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Muzical
Rating:  

Descriere : Într-o competiţie naţională de a capella, grupul de femei de la Universitatea Barden numit „Barden Bellas”, cântă bine până în momentul când Aubery Posen (Anna Camp) vomită pe scenă în timpul numărului solo şi transformă totul într-o umilinţă publică, ruinând şansele grupului de-a câştiga competiţia. La patru luni distanţă de eveniment, Beca Mitchell (Anna Kendrick), nou venită la Universitatea Barden, nu are nicio tragere de inimă să urmeze facultatea, dar este forţată să facă acest lucru de tatăl ei, profesor universitar. Dorind mai degrabă să urmeze o carieră muzicală, Beca merge ca stagiară la staţia de radio din cadrul Universităţii unde îl întâlneşte pe Jesse Swanson (Skylar Astin) care dezvoltă o pasiune pentru ea.

1124
Vezi Film
/_ld/6/72260757.jpg

Rock of Ages 2012

Adaugat :  23/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Muzical
Rating:  

Descriere : În 1987, Sherrie Christian călătoreşte din Tulsa, Oklahoma, la Los Angeles, cu vise de a deveni o cântareaţă faimoasă în timp ce Drew Boley se pregăteşte pentru o altă noapte de lucru la „The Bourbon Room”, un club de noapte popular pe Sunset Strip. În timp ce Sherrie se apropie de The Bourbon, valiza ei, în care îşi ţinea înregistrările sale preferate, este furată. Văzând incidentul, Drew încearcă să prindă hoțul, dar nu reuşeşte. El încearcă s-o consoleze pe Sherrie şi după ce află de situaţia ei, îi face rost de un job la The Bourbon Room drept chelneriţă.

905
Vezi Film
/_ld/6/19480691.jpg

Street Dance 2 3D

Adaugat :  23/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Muzical
Rating:  

Descriere : Ash, un dansator deosebit de talentat, decide să plece la Paris pentru a-şi cunoaşte idolii, renumita trupă Invincibilii. Spre ghinionul său, momentul întâlnirii nu decurge aşa cum şi-a imaginat şi este luat peste picior într-un mod brutal de membrii trupei.

855
Vezi Film
/_ld/6/32766746.jpg

Step Up Revolution (2012)

Adaugat :  23/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Muzical
Rating:  

Descriere :

Doi prieteni din copilărie, Sean şi Eddy sunt ospătari într-un hotel de lux din Miami Beach, al cărui proprietar este necruţătorul antreprenor Bill Anderson. În timpul lor liber cei dou conduc o trupă de rebeli, cunoscută sub titluatura de „The Mob”, un grup de dansatori, muzicieni şi artişti avangardişti, care fascinează publicul cu spectacole formidabile.


1116
Vezi Film
/_ld/6/01811773.jpg

August Rush

Adaugat :  23/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Muzical
Rating:  

Descriere : În 1995, Lyla Novacek (Keri Russell) este o violoncelistă în orchestra condusă foarte strict de tatăl ei (William Sadler). Louis Connelly (Jonathan Rhys Meyers) este solistul trupei rock irlandeze „The Connelly Brothers”. Cei doi se întâlnesc întâmplător şi se culcă împreună. Ea se întoarce la Chicago, iar Louis o aşteaptă, aşa cum au căzut de acord înainte de-a se îndrepta la hotelul la care era cazată Lyla, dar ea nu-l mai recunoaşte. El se îndreaptă spre muzica lui în speranţa că dacă-l va auzi cântând va reveni la sentimente mai bune, însă într-un final devine descurajat. Între timp, Lyla realizează că este însărcinată şi după ce se ceartă cu tatăl ei fuge din casă şi, ajunsă pe stradă, este lovită de o maşină.

832
Vezi Film
/_ld/6/09702908.jpg

Sweeney Todd:

Adaugat :  23/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Muzical
Rating:  

Descriere : În secolul 19, Benjamin Barker (Johnny Depp), un bărbier priceput, se întoarce la Londra luându-şi pseudonimul „Sweeney Todd”, fiind acompaniat de marinarul Anthony Hope (Jamie Campbell Bower). Cincisprezece ani mai devreme, Barker a fost acuzat pe nedrept şi izgonit de coruptul judecător Turpin (Alan Rickman), care tânjea la nevasta sa, Lucy (Laura Michelle Kelly). La magazinul lui Nellie Lovett’s (Helena Bonham Carter) el află că Lucy s-a otrăvit cu arsenic după ce Turpin a violat-o. Fiica adolescentă a lui Todd, Johanna (Jayne Wisener), se află acum sub tutela lui Turpin şi, la fel ca mama ei, face obiectul poftelor lui Turpin. Todd jură răzbunare şi îşi redeschide frizeria, iar Lovett îi returnează vechile sale briciuri.

794
Vezi Film
/_ld/6/01771793.jpg

Honey 2003

Adaugat :  23/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Muzical
Rating:  

Descriere : Honey Daniels (Jessica Alba) este o barmaniţă şi profesoară de dans la centrul comunitar local din New York. Visând să devină dansatoare în videoclipuri, Honey şi rivala ei Katrina (Laurieann Gibson) sunt înregistrate într-o noapte dansând în clubul unde lucrează ea. În aceeaşi noapte, Honey şi prietena ei Gina (Joy Bryant) văd nişte puştani dansând când părăsesc clubul. 

833
Vezi Film

1-20 21-40 41-60 61-80