/_ld/19/05845733.jpg

Strainul Nebun 1997

Adaugat :  07/03/2014
Comentarii :  0
Categoria :  Muzical
Rating:  

Descriere : Gadjo Dilo - Strainul Nebun (1997) - Film Online Romanesc cu: Rona Hartner, Romain Duris.Film regizat de Tony Gatlif si dupa un scenariul creat tot de acesta in 1997 , detinatorul a 13 medalii de aur si 6 nominalizari la Festivalurile de profil.Filmul , o coproductie franco-romana, realizata in SUA descrie povestea unui francez, Stephane ( Romain Duris ) ce vine in Romania, in zona Ardealului in cautarea unei interprete de muzica lautareasca - Nora Luca. Francezul care nu vorbeste deloc romaneste rataceste printr-un sat tiganesc, satul Cretulesti. Acolo cunoaste frumusetea vietii nomade, dar si greutatile acesteia. In comunitatea tiganeasca francezul comunica cu Izidor (Izidor Serban ) si Sabina (Rona Hartner)si inregistreaza casete, isi face notite despre muzica tiganeasca. Participa la mai multe reprezentatii ale artistilor din aceasta lume bizara pe care filmul o vrea sa o descrie.

1042
Vezi Film
/_ld/19/27438252.jpg

Liceenii Rock 'n' Roll

Adaugat :  07/03/2014
Comentarii :  0
Categoria :  Muzical
Rating:  

Descriere : Formatia de muzica rock a liceenilor urmeaza sa participe la un concurs. Succesul depinde de un cantec nou pe care membrii ei ar trebui sa-l compuna. Dar, pe langa activitatea artistica, adolescentii au si una scolara, al carei gardian principal este neinduplecata Isoscel

946
Vezi Film
/_ld/19/17926720.jpg

Poveste de Cartier 2008

Adaugat :  07/03/2014
Comentarii :  0
Categoria :  Muzical
Rating:  

Descriere : Filmul "Poveste de cartier", ce s-a dorit a fi o varianta romaneasca a cunoscutului "West side story", evidentiaza realitatile dure dintr-un cartier marginas din Bucuresti, in care luptele de strada dintre bandele rivale sunt la ordinea zilei si au devenit un mod de viata pentru locuitori, in care numai persoanele potente din punct de vedere financiar reusesc sa supravietuiasca si sa se impuna ca lideri ai comunitatii, in care nu mai exista nimic sfant si totul se cumpara cu bani, obtinuti cel mai adesea pe cai ilegale si in care chiar si dragostea frumoasa dintre doi tineri este blestemata si sortita esecului din cauza interventiei unor factori exteriori.

934
Vezi Film
/_ld/15/39235918.jpg

The Piano Teacher (La pianiste)

Adaugat :  06/03/2014
Comentarii :  0
Categoria :  Muzical
Rating:  

Descriere :

Erika pare o femeie de fier. E o profesoară de pian autoritară, care nu face niciodată concesii.Distantă cu ceilalţi, predând într-o sala de clasă austeră, ce arată mai mult ca un salon de spital, ea se comportă deliberat rece, surâsul fiind o raritate. Dar totul este o mască, ce ascunde o personalitate complicată, complexată, pasională. Erika trăieşte dintotdeauna alături de mama ei, o femeie posesivă, care i-a făcut existenţa.Apariţia unui bărbat în viaţa Erikai îi va bulversa tragic existenţa, căci ea nu-şi va mai putea controla dorinţele inăbuşite multă vreme.

1430
Vezi Film
/_ld/15/37386620.jpg

Inside Llewyn Davis

Adaugat :  06/03/2014
Comentarii :  0
Categoria :  Muzical
Rating:  

Descriere : Inside Llewyn Davis este o comedie întunecată cu actori de calibru, muzică live şi o poveste pe cinste. Llewyn Davis cântă folk pe scena unui pub din New York-ul anilor `60 şi vrea să dea lovitura în industria muzicală. Este certat cu familia, nu are niciun domiciliu stabil şi doarme pe canapelele unui număr de prieteni ce tot descreşte. Llewyn trăieşte de pe o zi pe alta, alături de un motan simpatic ce îi fuge mereu printre degete şi luptă pentru pasiunea lui.

834
Vezi Film
/_ld/7/73662717.jpg

Sherlock Holmes: A Game of Shadows, film online subtitrat în Română

Adaugat :  23/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Muzical
Rating:  

Descriere :

În 1891, Irene Adler (Rachel McAdams) livrează un pachet Doctorului Hoffmanstahl (Wolf Kahler); plata pentru o scrisoare pe care trebuie s-o livreze. Hoffmanstahl deschide pachetul şi declanşează o bombă ascunsă care, însă, nu explodează datorită intervenţiei providenţiale a lui Sherlock Holmes (Robert Downey Jr.). Holmes ia scrisoarea şi se debarasează de bombă în timp ce Adler şi Hoffmanstahl fug. Holmes află mai târziu că Hoffmanstahl a fost asasinat. Adler se întâlneşte cu Profesorul Moriarty (Jared Harris) pentru a-i explica evenimentele, dar Moriarty o omoară prin otrăvire considerând că integritatea ei profesională a fost comprimisă din cauza dragostei pe care i-o poartă lui Holmes.

Ceva timp mai târziu, Dr. Watson (Jude Law) ajunge pe 221B Baker Street, iar Holmes îi spune că investighează o serie de crime ce, aparent, n-au nicio legătură una cu cealaltă, atacuri teroriste şi preluări de afaceri pe care le leagă de numele lui Moriarty. Holmes se întâlneşte cu o ghicitoare franţuzoaică pe nume Simza (Noomi Rapace), destinatara acelei scrisori pe care a luat-o de la Adler, trimisă de către fratele ei, Rene. Holmes elimină un asasin trimis s-o omoare pe Simza, dar aceasta fuge înainte ca el să apuce s-o interogheze. După nunta lui Watson cu Mary Morstan (Kelly Reilly), Holmes îl întâlneşte pentru prima oară pe Moriarty. Acesta îl informează că el a ucis-o pe Adler şi că-i va ucide şi pe Watson şi Mary dacă va continua să-şi bage nasul.

Oamenii lui Moriarty îi atacă pe Watson şi Mary în trenul care-i ducea în luna de miere. Holmes, urmărindu-i pe cei doi pentru a-i proteja, o ia pe Mary şi o aruncă din tren într-un râu de unde este luată de fratele lui Holmes, Mycroft. După ce elimină oamenii lui Moriarty, Holmes şi Watson merg la Paris pentru a o găsi pe Simza ca să afle mai multe informaţii despre conţinutul acelei scrisori.


1608
Vezi Film
/_ld/7/71190090.jpg

The Man from Nowhere, film online subtitrat în Română

Adaugat :  23/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Muzical
Rating:  

Descriere :

Conducând o casă de amanet într-un cartier mic, fostul ofiţer de operaţiuni speciale Cha Tae-sik (Won Bin) duce acum o viaţă liniştită. Singura lui legătură cu restul lumii este o fetiţă, So-Mi, care locuieşte vis-a-vis. Mama lui So-Mi, Hyo-Jeong, este dependentă de heroină şi fură droguri de la un grup de crimă organizată. Când Oh, un şef mafiot puternic, despre drogurile furate îi ordonă lui Man-Seok să le recupereze. Acesta şi oamenii lui merg la Hyo-Jeong şi o torturează pentru a le spune unde sunt drogurile, iar după aceea vor s-o răpească pe ea şi pe fiica ei.

Trei membri ai grupării sunt trimişi la casa de amanet a lui Tae-sik pentru a recupera drogurile pe care i le dăduse mai devreme, fără ştirea lui, femeia respectivă, însă acesta îi doboară cu uşurinţă. Totuşi, aflând că gruparea le are captive pe Hyo-Jeong şi pe So-Mi, Tae-sik le oferă geanta care conţine drogurile indivizilor pe care i-a bătut. Realizând că Tae-sik le-ar fi de mai mare ajutor decât fostul lor bătăuş, fraţii grupării care l-au şantajat – Man-seok şi Jong-seok – îi promite că le va elibera pe fete cu condiţia ca el să facă o livrare în numele lor.

El acceptă să înfrunte din nou lumea din afară pentru a le salva pe fete. Totuşi, livrarea era doar parte dintr-un complot mai amplu de-a elimina fostul şef al fraţilor, Oh. Poliţia îl arestează pe Tae-sik şi descoperă în maşina pe care o folosea să facă livrarea cadavrul lui Hyo-jeong având organele înlăturate, iar acesta realizează că a fost dus de nas şi că micuţa se află în mare pericol. Tae-sik fuge din secţia de poliţie pentru a o căuta şi salva pe So-mi.


899
Vezi Film
/_ld/7/97665995.jpg

Into the Blue 2: The Reef, film online subtitrat în Română

Adaugat :  23/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Muzical
Rating:  

Descriere :

Into the Blue 2: The Reef 2009 (Adâncul Albastru 2: Reciful), film online DVDRip, subtitrat în Română

Filmul începe în Honolulu, Hawaii, cu cineva care aruncă nişte containere mari în ocean şi apoi merge să-şi încaseze plata de la nişte bărbaţi bărbaţi în costume. Dar din cauză că a aruncat acele containere şi n-a respectat programul, este ucis. Apoi filmul se mută spre Sebastian (Chris Carmack) şi iubita lui Dani (Laura Vandervoort) care fac scufundări cu un model. Cei doi conduc o mică afacere şi închiriază echipamente de scafandru, însă Sebastian nu doreşte să facă acest lucru pentru totdeauna. Pentru el, sunt o mulţime de comori în ocean pe care le-a căutat timp de mulţi ani, dar cea pe care o caută în mod deosebit de patru ani este nava spaniolă San Cristobal, care s-a scufundat undeva în apropierea Recifului de Nord şi se zvoneşte că e plină de comori.

Sebastian îşi petrece timpul cu prietenul şi angajatul lui, Mace (Michael Graziadei), şi iubita acestuia, Kimi (Mircea Monroe), cea mai bună prietenă a lui Dani, care întâmpină greutăţi în relaţia lor din cauză că Mace are tendinţa de a-şi face de cap cu alte femei. În timp ce Mace şi Kimi au o relaţie zbuciumată, Sebastian şi Dani se iubesc la nebunie. În timp ce se aflau la serviciu, ei sunt vizitaţi de Carlton (David Anders) şi Azra (Marsha Thomason), un cuplu care doreşte să-i angajeze pentru a face scufundări în Reciful de Nord timp de o săptămână deoarece caută nava pe care o caută şi Sebastian.

Bineînţeles, Sebastian a încercat ani buni s-o găsească, dar fără succes, însă Carlton se întâmplă să aibă o hartă care îi poate conduce în locul exact, aşa că Dani şi Sebastian acceptă cu plăcere să-i ajute. Cei patru merg în diferite epediţii de scufundări pentru a găsi comoara. În cele din urmă se dovedeşte că expediţia lor are un cu totul alt scop – Carlton ajută nişte clienţi importanţi să mute comoara într-o altă locaţie, iar Carlton şi Azra le spun lui Sebastian şi Dani că dacă-i ajută să găsească cele două containere vor primi 500 de mii de dolari, însă dacă nu fac acest lucru într-o săptămână, bărbaţii respectivi îi vor ucide.


2012
Vezi Film
/_ld/7/69304798.jpg

Paulette 2012, film online subtitrat în Română

Adaugat :  23/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Muzical
Rating:  

Descriere :

Paulette 2012, film online DVDRip, subtitrat în Română

Paulette (Bernadette Lafont) şi răposatul ei soţ deţineau o braserie. Acum, bătrâna xenofobă locuieşte de una singură în suburbii şi se chinuie să supravieţuiască având o pensie mult prea mică pentru necesităţile traiului de zi cu zi. Din cauza datoriilor pe care le-a acumulat de-a lungul timpului, majoritatea bunurilor sale, printre care mobila şi TV-ul, i-au fost confiscate. Pentru a pune capac, i-a fost tăiat şi telefonul fix din cauza neplăţii facturilor. Paulette este disperată să facă, într-un fel sau altul, rost de bani pentru a duce o bătrâneţe mai liniştită şi lipsită de grijile zilei de mâine. Într-o zi, ea află că se fac bani frumoşi din vânzarea de canabis.

Ea se duce la un cunoscut infractor din zona ei pe nume Vito pentru a-i cere să-i dea ceva de lucru, iar acesta, deşi ezitant la început, o pune să-i distribuie canabisul. Totuşi, succesul neaşteptat de mare al bătrânicii atrage furia şi nemulţumirea celorlalţi traficanţi, astfel că o bat şi îi fură banii şi marfa. Din nou, Paulette este disperată deoarece trebuie să livreze o anumită sumă de bani lui Vito (Paco Boublard). Apoi, îi vine o idee cel puţin trăznită: se hotărăşte să nu mai vândă canabisul în formă pură, ci începe să facă prăjituri şi biscuiţi „condimentaţi” cu canabis.

Ideea bătrânei Paulette se dovedeşte, înc-odată, de un real succes şi cererea pentru prăjiturile ei devine imensă. Şeful lui Vito devine atât de entuziasmat în legătură cu succesul ei încât plănuieşte să vândă aceste preparate şi copiilor. Totuşi, bătrânica are anumite principii şi refuză să susţină această idee, astfel că individul respectiv îi răpeşte nepotul şi ea porneşte o tentativă spectaculoasă de-al salva, fiind ajutată de ginerele ei, Ousmane (Jean-Baptiste Anoumon).


897
Vezi Film
/_ld/7/04294802.jpg

xXx 2: State of the Union, film online subtitrat în Română

Adaugat :  23/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Muzical
Rating:  

Descriere :

xXx 2: State of the Union 2005, film online DVDRip, subtitrat în Română

Un grup de atacatori foloseşte explozibili speciali pentru a pătrunde într-un buncăr NSA aflat sub o fermă de cai. Acolo, Agentul NSA Augustus Gibbons încearcă să le ţină piept, dar nu reuşeşte să facă mare lucru. Mai târziu se arata faptul că Locotenentul Alabama „Bama” Cobb este cel responsabil pentru atac. După ce scapă atacului, Gibbons îi spune asistentului său, Agentul Toby Shavers, că noul XXX trebuie să fie mai bine acoperit decât Xander Cage (care a fost ucis în Bora Bora). El merge să-l întâlnească pe Locotenentul Darius Stone care a fost condamnat la 20 de ani de închisoare pe când se afla în armată din cauza nerespectării ordinelor şi că i-a rupt maxilarul Generalului George Deckert.

Mai târziu, Gibbons se dă drept avocatul lui Stone şi face o înţelegere cu el în închisoare. Stone, aflându-se în închisoarea Leavenworth pentru agresarea lui Deckert, reuşeşte o evadare îndrăzneaţă. Lui Stone i se spune să recupereze un hard disk din buncărul NSA şi, în acelaşi timp, încearcă să-l evite pe agentul Kyle Steele. După ceva timp, Gibbons este atacat în propria sa casă şi este considerat mort, iar Deckert acoperă întregul complot. După aceea, Stone se întâlneşte cu omul de legătură al lui Gibbons, o fumoasă blondă pe nume Charlie Maywather, pentru a obţine informaţii, dar i se înscenează uciderea generalului Jack Pettibone pe care, în realitate, l-au ucis Cobb şi Charlie.

Stone se infiltrează în trupele lui Deckert la bordul USS Independence şi descoperă că Gibbons nu este mort ci este ţinut prizonier de Deckert. Stone este descoperit până la urmă de Charlie, iar Gibbons îi ordonă să-l abandoneze şi să plece de acolo. După ce pune mâna pe schiţele complotului pus la cale de Deckert, Stone urcă într-un vehicul de luptă blindat şi pleacă de pe navă, apoi îl contactează pe Steele şi îi spune că Deckert plănuieşte să atace Casa Albă.


1835
Vezi Film
/_ld/7/71824259.jpg

Scurta descriere Pitch Perfect (2012)

Adaugat :  23/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Muzical
Rating:  

Descriere : Beca, o studenta în primul an la Universitatea Barden, e lingusita si convinsa sa se alature grupului The Bellas, o formatie muzicala alcatuita numai din fete. Beca aspira sa fie DJ si e dezinteresata de viata de campus, dar dupa ce îs cunoaste pe Jesse, un tânar solist, începe sa-si doreasca sa cânte si ea. Dupa ce The Bellas îsi refac repertoriul si includ niste piese mai energice, se înscriu în competitie împotriva rivalilor lor, trupa masculina de cântareti a scolii, fata de care au pierdut cu un an în urma.

844
Vezi Film
/_ld/7/77047754.jpg

Les Misérables (2012)

Adaugat :  23/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Muzical
Rating:  

Descriere : Adaptare a romanului Mizerabilii de Victor Hugo, filmul e o poveste despre onoare, dragoste și obsesie, care se desfășoara în Franța, pe fundalul dramatic al secolului XIX-lea. Jean Valjean este condamnat la ani grei de ocna pentru furtul unei bucăti de pâine și, când reușește să evadeze, e nevoit să se ascundă de necruțătorul inspector Javert. Totuși, în ciuda suferințelor îndurate pe nedrept, Jean Valjean nu se lasă copleșit de ură și are tăria de a deveni un om cu adevărat bun.

836
Vezi Film
/_ld/7/09419969.jpg

Hum Tum (2004) – filme online

Adaugat :  23/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Muzical
Rating:  

Descriere : Hum Tum este o pelicula produsa in imensele studiouri de film de la Bollywood, pelicula ce pune in lumina o poveste de dragoste foarte frumoasa, avand o durata de 142 de minute, cu o distributie de exceptie, in frunte avandu-i pe nimeni altii decat Rani Mukherjee si Saif Ali Khan, iar regia este semnata Kunal Kohli.

999
Vezi Film
/_ld/7/91456087.jpg

Honey 2 (2011) – filme online

Adaugat :  23/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Muzical
Rating:  

Descriere : Un drum îngust, prestabilit, fără prea multe oportunităţi, caracterizează viaţa Mariei Raminez (Katerina Graham)care locuieşte cu mama sa, Connie (Lonette Mckee). Însă o seară într-un club local îi dă Mariei şansa să se exprime prin dans cu bucuria şi energia pe care aproape le uitase.Talentul său şi mişcările de dans atrag atentia lui Brandon (Randy Wayne), care o invită să îl ajute să transforme un grup de dansatori talentaţi, dar indisciplinaţi, denumiţi HD. Abilităţile Mariei atrag, de asemenea, atenţia fostului său iubit Luis (Christopher Martinez), conducătorul carismatic al unui grup de dans cu rezultate de top, care încearcă să o ademenească din nou pe stradă, acolo de unde doreşte să scape.Văzând o şansă de a crea o viaţă nouă şi plină de sens, Maria pune inima şi sufletul în dans şi începe antrenamentul trupei HD pentru a participa la concursul de dans "Dance or Die”.

952
Vezi Film
/_ld/7/04472168.jpg

The Nightmare Before Christmas (1993) – filme online

Adaugat :  23/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Muzical
Rating:  

Descriere : Plecând din oraşul Halloween, Regele Dovleac dă, din greşală, peste intrarea în oraşul Crăciunului şi este atât de impresionat încât hotărăşte să-l răpească pe Moş Crăciun şi să împartă darurile în locul acestuia. Numai că buna intenţie se transformă în coşmar, pentru că, în locul obişnuitelor daruri, copiii primesc păianjeni, gândaci şi cranii. Cum se vor rezolva lucrurile?

856
Vezi Film
/_ld/7/68465494.jpg

Meet Me in St. Louis (1944) – filme online gratis

Adaugat :  23/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Muzical
Rating:  

Descriere :

St. Louis 1903. Instarita familie Smith are patru fiice adorabile, printre care si Esther si micuta Tootie. Esther, la cei saptesprezece ani ai ei, s-a indragostit de un vecin de abia mutat langa ei, John. Problema apare in momentul in care Domnul Smith primeste o superpropunere de slujba in New York, ceea ce inseamna ca fetele impreuna cu familia vor trebui sa paraseasca St. Louis.

Meet me in St.Louis este un clasic american al genului muzical, urmarind activitatea numeroasei familii Smith. Traind in St.Louis, viata lor este una obisnuita: fetele cele mici se bucura de perioada copilariei facand tot felul de nazdavanii, iar fetele adolescente se indragostesc si viseaza la fericire. John, singurul frate, este de semenea indragostit, dar si ambitios, dorind sa urmeze o facultate prestigioasa. Acestia au un soc atunci cand afla ca trebuie sa se mute din orasul in care au trait toata viata si pe care il iubesc. Obtinand o promovare, tatalui lor i se ofera un post in New York. Eventuala plecare este una foarte grea,puternic dezbatuta, intrucat nimeni nu vrea cu adevarat sa paraseasca orasul St. Louis.

Va dorim vizionare placuta pe filmehd.net – filme online gratis!

Asteptam parerile voastre despre acest film online gratis subtitrat in limba romana prin intermediul campului de comentarii de sub playerul filmului si nu uitati sa va inscrieti la adresa de email in campul special din partea dreapta a site-ului pentru a primi ultimile noutati in materie de filme online gratis pe filmehd.net.


1087
Vezi Film
/_ld/7/96086095.jpg

Immortal Beloved (1994) – filme online

Adaugat :  23/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Muzical
Rating:  

Descriere : Dupa moartea lui Beethoven, prietenul acestuia, Anton Schindler, gaseste o scrisoare-testament prin care compozitorul isi lasa bunurile lumesti unei "iubiri nemuritoare” fara nume. Schindler porneste in cautarea misteriosului personaj, luand legatura cu cele trei femei care au marcat viata compozitorului. Pe masura ce fiecare dintre ele isi spune povestea, patrundem in lumea intunecata si frustranta a genialului compozitor.

962
Vezi Film
/_ld/7/86241107.jpg

In ginocchio da te (1964) In genunchi ma intorc la tine

Adaugat :  23/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Muzical
Rating:  

Descriere : Gianni, un fiu de taran din Bologna, este indragostit de muzica. Visul lui? Sa devina cantaret si compozitor celebru! Dar un ordin de chemare in armata ii schimba planurile. Ajuns in cazarma din Neapole, Gianni o intalneste pe Carla, fiica unui subofiter, de care se indragosteste. Invitat sa cante la serbarea unui foarte bogat coleg – Giorgio, Gianni trezeste interesul frivolei Beatrice, sora lui Giorgio. Dornica de aventuri, aceasta incearca sa-l cucereasca. Alaturi de cine va ramane Gianni?

1584
Vezi Film
/_ld/7/05989423.jpg

Coffee and Cigarettes (2003) – filme online

Adaugat :  23/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Muzical
Rating:  

Descriere : O serie de viniete cu un singur numitor comun: cafeaua si tigarile. O colectie de scheciuri reunite in jurul comunului obicei de a sta la o tigara si la o cafea. In diferite orase si diferite localuri, persoane, care in multe cazuri nu au nimic in comun, stau de vorba – fumand si gustand o cafea. Roberto si Steven au o discutie absurda, Iggy si Tom vorbesc despre rock si despre bateristi, actrita Cate se cearta cu sora ei, Shelly, gemenii Joie si Cinque incearca sa-l convinga pe un ospatar ca Elvis a fost rasist, Jack ii vorbeste surorii sale despre stiinta, Vinny este pornit impotriva fumatului etc.

892
Vezi Film
/_ld/7/77746814.jpg

Lili Marleen (1981) – filme online

Adaugat :  23/08/2013
Comentarii :  0
Categoria :  Muzical
Rating:  

Descriere : Suntem în 1938. Willie este o cântăreaţă de cabaret, nemţoaică de origine, care locuiește de câţiva ani în Elveţia. Între ea și pianistul Robert Mendelsson există o relaţie de dragoste, chiar dacă familia lui Robert nu vede cu ochi buni acest lucru. Willie va afla în scurt timp că Robert face parte dintr-un grup care ajuta la scoaterea averilor evreilor din Germania și le asigura acestora pașapoarte false pentru a le facilita emigrarea. Ea își va însoţi iubitul în unul din drumurile sale în Germania, dar se va trezi în imposibilitatea de a se întoarce în Elveţia. Ea fusese declarată "persona non grata” de guvernul elveţian din cauza datoriilor, tatăl lui Robert nefiind străin de cele întâmplate. Rămasă în Germania, Willie va deveni celebră în timpul războiului datorită cântecului "Lili Marleen”, dar relaţia cu Robert îi va cauza destule probleme…

828
Vezi Film

1-20 21-40 41-60 61-80