Sherlock Holmes: A Game of Shadows, film online subtitrat în Română

Sherlock Holmes: A Game of Shadows, film online subtitrat în Română
Titlul original:  

Sherlock Holmes: A Game of Shadows, film online subtitrat în Română


Categoria:  Muzical
Adaugat pe : 23/08/2013
Uploader :  DareDevil   
Tara : Romania
Comentarii: 0
Licenta:
Vizualizari:  1584
Rating:  

Descriere :

În 1891, Irene Adler (Rachel McAdams) livrează un pachet Doctorului Hoffmanstahl (Wolf Kahler); plata pentru o scrisoare pe care trebuie s-o livreze. Hoffmanstahl deschide pachetul şi declanşează o bombă ascunsă care, însă, nu explodează datorită intervenţiei providenţiale a lui Sherlock Holmes (Robert Downey Jr.). Holmes ia scrisoarea şi se debarasează de bombă în timp ce Adler şi Hoffmanstahl fug. Holmes află mai târziu că Hoffmanstahl a fost asasinat. Adler se întâlneşte cu Profesorul Moriarty (Jared Harris) pentru a-i explica evenimentele, dar Moriarty o omoară prin otrăvire considerând că integritatea ei profesională a fost comprimisă din cauza dragostei pe care i-o poartă lui Holmes.

Ceva timp mai târziu, Dr. Watson (Jude Law) ajunge pe 221B Baker Street, iar Holmes îi spune că investighează o serie de crime ce, aparent, n-au nicio legătură una cu cealaltă, atacuri teroriste şi preluări de afaceri pe care le leagă de numele lui Moriarty. Holmes se întâlneşte cu o ghicitoare franţuzoaică pe nume Simza (Noomi Rapace), destinatara acelei scrisori pe care a luat-o de la Adler, trimisă de către fratele ei, Rene. Holmes elimină un asasin trimis s-o omoare pe Simza, dar aceasta fuge înainte ca el să apuce s-o interogheze. După nunta lui Watson cu Mary Morstan (Kelly Reilly), Holmes îl întâlneşte pentru prima oară pe Moriarty. Acesta îl informează că el a ucis-o pe Adler şi că-i va ucide şi pe Watson şi Mary dacă va continua să-şi bage nasul.

Oamenii lui Moriarty îi atacă pe Watson şi Mary în trenul care-i ducea în luna de miere. Holmes, urmărindu-i pe cei doi pentru a-i proteja, o ia pe Mary şi o aruncă din tren într-un râu de unde este luată de fratele lui Holmes, Mycroft. După ce elimină oamenii lui Moriarty, Holmes şi Watson merg la Paris pentru a o găsi pe Simza ca să afle mai multe informaţii despre conţinutul acelei scrisori.

Etichete : film online subtitrat în Română, Sherlock Holmes: A Game of Shadows
Vizioneaza Sherlock Holmes: A Game of Shadows, film online subtitrat în Română

Din aceasi categorie cu filmul Sherlock Holmes: A Game of Shadows, film online subtitrat în Română fac parte di urmatoarele
/_ld/62/50486613.png

Fast and Furious 9 2021 online subtitrat

Adaugat :  06/06/2021
Comentarii :  0
Categoria :  Actiune
Rating:  

Descriere :

Fii primul care vede filmul Fast and Furious 9 Full Movie. Descarcă filmul Fast and Furious 9, Urmărește online gratuit Fast and Furious 9. Există o mulțime de conținut de film care poate fi vizionat GRATUIT oriunde, oricând. Fast and Furious 9 (2021) Urmăriți filme complete online HQ gratuit. Dacă aveți nevoie de recomandări, puteți începe să vizionați filme gratuite online din Fast and Furious 9 online din selecția Filmului zilei. Vizionează Fast and Furious 9 online gratuit HD.720 Există, de asemenea, emisiuni TV populare, iar conținutul filmului Kimetsu no Yaiba: Mugen Ressha hen în Full HD English Subtitles Free este gata pentru descărcare pe Google Drive. opțiuni locale pe care nu le puteți lăsa. Fast and Furious 9 (2021), vom fi întotdeauna gata să fim un animator atunci când inima ta este supărată și prietenii fideli se distrează pregătind 720p, 1080p, BrRip, DvdRip, de înaltă calitate Vizionează Fast and Furious 9 (2021) Film complet online gratuit. Filmul Fast and Furious 9 gratuit, urmăriți filmul Fast and Furious 9 full HD, Fast and Furious 9 4K. Urmăriți filme Fast and Furious 9 (2021) online oricând, oriunde


2605961
Vezi Film
/_ld/28/75906456.jpg

Neighbors – Vecini de coşmar (2014) online subtitrat

Adaugat :  10/06/2014
Comentarii :  0
Categoria :  Comedie
Rating:  

Descriere :

Viaţa unui tip cât se poate de normal, care nu doreşte decât să aibă parte de linişte în propriul cămin, este dată peste cap atunci când, în casa de vizavi se mută sediul unei frăţii ai cărei membri sunt scăpaţi de sub control şi nu se dau înapoi de la nicio distracţie şi farsă. Comportamentul mitocănesc şi extravagant al unuia dintre liderii frăţiei, care se crede un mascul alfa căruia i se permite orice, îi va cauza probleme vecinului paşnic, care nu ştie cum să ia atitudine pentru a-şi proteja intimitatea.


107416
Vezi Film
/_ld/24/46084119.jpg

Transformers 4 Age of Extinction Online Subtitrat

Adaugat :  29/03/2014
Comentarii :  2
Categoria :  Actiune
Rating:  

Descriere :

Transformers Age of Extinction online subtitrat in romana este un titlu interesant si nu stiu daca va fi ultimul film din aceasta serie de succes. Un mecanic si fiica sa fac o descoperire care le aduce pe capul lor atat pe Autoboti si pe Decepticoni, dar si pe un oficial al guvernului destul de paranoic.


84395
Vezi Film
/_ld/61/03385542.jpg

The Flash sezonul 4 episodul 2 online subtitrat

Adaugat :  04/02/2018
Comentarii :  0
Categoria :  Seriale
Rating:  

Descriere : Vizioneaza online subtitrat The Flash sezonul 4 episodul 2 online subtitrat. Urmareste online The Flash sezonul 4 episodul 2 in romana. Urmariti aici pe site serialul The Flash sezonul 4 episodul 2 online subtitrat in limba romana . Vizionati aici pe site, The Flash sezonul 4 episodul 2 online gratuit cu subtitrare. The Flash sezonul 4 episodul 21 online subtitrat integral in limba romana. HindiLover The Flash sezonul 4 episodul 2 online subtitrat.Vizionare Placuta

45326
Vezi Film
Păreri despre filmul Sherlock Holmes: A Game of Shadows, film online subtitrat în Română
Despre filmul Sherlock Holmes: A Game of Shadows, film online subtitrat în Română
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar
a c
c